29.10.2018

Essie - Congrats!

Kicksin * verkkokaupasta huomasin uusia Essien lakkoja, toki lakkojen selailu ei verkkokaupassa ole kovin käyttäjäystävällistä, eikä niitä ole kategorioitu erikseen. Jos siulla on Kicksin liike lähellä, voit tilata verkkokaupasta paketit myös sinne :)

* sisältää mainoslinkkejä, jotka merkitty * - merkillä.
Congrats! * varasti huomioni, sillä onhan se glitteriä :D
Tämä lakka kuuluu Celebrating Moments -kokoelmaan, sävyjä on kuusi erilaista.
 
Kynsillä on kaksi kerrosta aluslakkaa, koska ne on tällä hetkellä värjääntyneet (:pöh!) ja Congrats!:ia kynsillä kolme kerrosta + kaksi kerrosta päällyslakkaa.
 
Kuivui nopeahkosti, levittyi hyvin, glittereitä tuli tasaisesti ja lakka on yllättävän peittävä sellaisenaankin, etenkin lyhyille kynsille. Lakkapohja on tavallaan kirkas, mutta siinä on mukana aika runsaasti pientä glitteriä, joka tuo sen ns. pohjavärin, joten se auttaa peittävyyteen todella paljon.
 
Muistuttaa väriltään OPIn Muppets -kokoelman Muppets World Touria, erona se, että Essien lakasta puuttuu ne isommat glitterit. Tässä on pientä sekä keskikokoa.

Tämä lakka olikin kynsillä kuusi päivää ja viidentenä päivänä tuli eka lohkeama vasempaan peukaloon. Ei huonompi homma, sillä jotkut lakat luovuttavat jo jopa ensimmäisten 24 tunnin aikana.
ps. vielä kerkeää osallistua arvontaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on sallittua :)