15.10.2018

The Body Shopin joulu 2018 (ja yksi tuote syksyltä)! + joulukalenterit

Yksi huono puoli on siinä, että on keskustassa töissä. Sitä ajautuu aika usein kurkkaamaan tiettyjen kauppojen kautta ihan vaan "katsomaan". Joskus huonolla tuurilla siellä jotain kivaa on ja poistuu kassan kautta, niin kävi nytkin.

Kävin The Body Shopissa, kun metsästin kuvioleikkureita, joita ei TBS jostain syystä myy ;) Sinne oli tullut juuri edellisenä päivänä joulutuotteet ja ryntäsin niitä nuuhkimaan!


 
*teksti sisältää mainoslinkkejä, tuotteet ostettu itse. Mainoslinkki merkitty * -merkillä.


Jouluksi tuli kolme uutta sarjaa: Vanilla Marshmallow*, Peppermint Candy Cane* sekä Berry Bon Bon*.

Vanilla Marshmallow sarjaan, kuten muihinkin kuuluu kattava valikoima eri variaatioita: vartalovoide, palasaippua, vartalokuorinta, kylpykuula, kylpyvaahto, käsivoide, vartalovoi, shimmer mist sekä vartalovoide pumppupullossa.

100 % vegaaninen Vanilla Marshmallow* - suihkugeeli sisältää vaniljaa sekä vaahtokarkkeja. Tuoksu on lempeän vaniljainen ja tykästyt tähän varmasti, jos rakastat vaniljaisia tuoksuja.

Hinta 8,90 €. Omani ostin tarjouksesta 7,50 € hintaan.
Peppermint Candy Cane* on myös 100 % vegaaninen ja tuoksu tuo mieleen ehdottomasti ne hetket, kun nautiskelee karkkitankojen ärsyttävän hitaasta liukenemisesta suuhun ja se kestää iäisyyden. Kun se loppuu, otat kuitenkin heti uuden!

Piparmintun ystäville ehdoton hitti! Mukavan raikas, minttuinen tuoksu. Ei kuitenkaan sellainen hammastahnamainen minttu.Hinta 8,90 €. Omani ostin tarjouksesta 7,50 € hintaan.


Vanilla Pumpkin* tuli syksyksi ja on myös kausituote. Liitin sen kuitenkin tähän samaan, sillä ostin sen muiden kanssa samaan aikaan. Ja vaikka verkkokaupassa sitä ei kirjoitushetkellä ole, niin myymälöissä voi hyvinkin vielä olla. Tämä sarja taisi olla myös 2017 syksynä?

Tuoksu koostuu vaniljasta, kurpitsasta, hasselpähkinästä ja vaahterasiirapista. Vaikka Vanilla Marshmallow tarttui myös mukaan tämän ohella, niin ei nämä tuoksultaan ihan samanlaisia ole.


Hinta 8,90 €. Omani ostin tarjouksesta 7,50 € hintaan.
Berry Bon Bon sarjasta ostin käsivoiteen*, sillä tuoksu muistutti aika lähelle aikaisempia marjakausituotteita joita on parina jouluna tullut. Sarja on myös 100 % vegaaninen.

Pakkauksen kuva ehkä hieman hämää, sillä tässä on tuoksuna lähinnä karpalo, kuten muissakin. Muistuttaa siis aiemman vuoden Frosted Cranberry -sarjaa.

Nappasin myös Vanilla Marshmallow -käsivoiteen*.


Hinta 6,90 €/kpl. Ostin omani hintaan 5 €.

Peppermint Candy Cane -sarjasta ostin vielä pumppupullossa olevan vartalovoiteen*. Tuhdimpi voi, ei koostumuksensa vuoksi ole oma lempparini, joten suosin mieluiten tällaisia, jotka tulevat pumpun avulla pullosta ulos.

Näissä kausituotteissa ei tainnut missään muussa olla shimmeriä, kuin tuoksusuihkeessa, mikä on kiva juttu. Itse en välitä shimmeristä/kimalteesta vartalotuotteissa ja niille aina annan peukun alas.Loppuun vielä ne joulukalenterit*, joita on jälleen kolmea eri hintaluokkaa:

Halvin 79 €*, söpöllä Olivia -pöllökuviolla. Arvoltaan kalenteri on 139,10 €.
Keskihinta 99 €*, söpöllä Dani -peurakuviolla. Arvoltaan kalenteri on 185,30 €.
Kallein 139 €*, söpöllä Freddie -kettukuviolla. Arvoltaan kalenteri on 335,30 €.

Lisäksi myyntiin on tullut viime vuodelta tuttu lähtölaskenta Uuteen vuoteen -kalenteri, sitä ei eilen verkkokaupassa ollut.


 
Joko olet käynyt ihastelemassa kausituotteita vai nappasitko vain joulukalenterin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)