11.5.2019

essence - step in time, legally pink, party princess and i am what i am. New bottle! part 1

essence uudisti ryminällä koko peruslakkavalikoimansa, kaikki vanhat pullot olivat puoleen hintaan ja sehän tiesi sitä, että myös pullomuoto tulee vaihtumaan.

Uutena ominaisuutena tuli myös vieläkin nopeammin kuivuva koostumus, muuten toiminnot pysyivät samana ja sarja on yhä "geelilakka" -nimikkeellä. Ei anneta sanan geeli pelästyttää, sillä nämä ovat ihan normaaleja kynsilakkoja, jotka kuivuvat kiiltäväpintaiseksi ja lähtevät normaalilla kynsilakanpoistoaineella pois.

Osa sävyistä on vanhoja, mutta uudella nimellä tai vanhoja sävyjä samalla nimellä.

Aloitetaan step in time -sävystä.

Kynsillä kaksi kerrosta + pikakuivattaja. En luota siihen, että lakka kuivuu niin nopeasti ihan kokonaan, että se selviäisi ilman ruttuja.

Sävynä lakka on korallinpunainen/lohenpunainen tai miten sen kukakin näkee :'D Suomalaiseen tapaan voi olla myös marjapuurolle sukua.step in time

step in time


legally pink on oikein ärhäkkä, etenkin luonnonvalossa. Kynsillä kaksi kerrosta + pikakuivattava päällyslakka.

Ei ole ihan perinteinen pinkki, sillä on tummempi ja taittaa enemmän punaiseen. Ihan pikkuisen kuulti valoa vasten, kun aurinko sattui osumaan kohdalle, mutta ei se kuvissa näy.


legally pink

legally pink


Tämä ainakin oli aiemmin jo valikoimissa, eli party princess.

Ei ole peittävä yksinään, lakkapohja on kuitenkin värillinen ja antaa esim. valkoisen lakan päälle pinkin sävyn.

Kuvissa valkoisen päällä yksi kerros, samoin mustan. Pelkästään kynsillä kaksi kerrosta. Lisänä kaikissa vielä pikakuivattaja.party princess

party princess

Oliivinvihreä i am what i am on kynsillä myös kahden kerroksen voimin, sekä päällä pikakuivattavaa.i am what i am

i am what i am

Mitään erikoista ei ole sanottavaa, sillä kaikissa on samanlainen koostumus, toki lukuunottamatta party princessiä, koska se on omaan makuun enemmän topperi eli antamaan jotain kivaa normaalin lakan päälle.

Lakkakerrokset kuivui sen verran nopeasti, että skrollasin pari kertaa hiirellä fb:n syötettä alas ja pinta oli tämän jälkeen jo kosketuskuiva.

Pullossa on 8 ml ja hinta sama kuin ennen uudistusta eli 1,99 €/kpl.


2 kommenttia:

  1. Hyvät swatchit! Tuo i am what i am näyttää upealta, meni heti ostoslistalle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin siitä tykkäsin :) Harmittavasti ei tiedä, mitkä sävyt on uusia/vanhoja uusilla nimillä, kun pitäisi olla kaikki edelliset pullot omistuksessa :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)