9.5.2019

Vihreät glitteröverit

Pidin pari viikkoa sitten Instaliven ja nämä kynnet tein siellä livenä.






Pohjalla Wet'n Wildin aluslakkaa kaksi kerrosta, tämä aluslakka jää hieman tahmeaksi, mutta. Jos vedät värilakkaa samasta kohtaa kaksi kertaa, vetäisee se lakkapohjaan kaljun kohdan. Eli vaatii tasaisia vetoja ilman korjailuja.

Sen jälkeen Essien Sugar Daddya yksi kerros.

Sugar Daddyn päälle lisäsin yhden kerroksen koko kynnelle essencen come to town -hopeaa glitterlakkaa. Annoin sen kuivua ja lisäsin Ciatén päällyslakkaa kynsien kärkeen, jolloin irtoglitter saa tarttumapintaa. Glitterin voi lisätä myös silloin, kun haluamasi alla oleva lakka on vielä kosteaa.

Irtoglitterinä käytin jo edesmenneen Nfu-Oh merkin Bling Bling BBGM-45 irtoglitteriä. Lisäsin glitterin viuhkasiveltimellä, tasoitin sitä vaahtomuoviapplikaattorilla ja tarvittaessa lisäsin sillä lisää.

Kimallusta lisää KBShimmerin Prism Break -holotopperilla, jota laitoin yhden kerroksen. Lopuksi Mavalan Minute Quick-Finishiä.




















2 kommenttia:

  1. Kauniit nurtsikynnet <3 En osaa ite käyttää vihreää väriä kynsissä yhtään, aina välillä kotiin eksyy essenceltä jotain vihreää sävyä, mutta joka kerta totean sen yhtä epäsopivaksi kuin aina ennenkin :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie olen vasta lämminnyt vihreälle, juurikin sellaiselle pirteälle, ruohonvihreälle :)

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)