5.5.2020

Boxycharm huhtikuu 2020 - Festival Vibes

Tänä kesänä jää festivaalitt pitämättä, mutta voihan perustaa kotona vaikka omat pippalot etänä kavereiden kanssa ja soittaa musiikkia. Ei ole vessajonoja, ilmaiset pääsyliput ja saa syödä mitä itse haluaa. Boxycharmin teemana oli siis Festival Vibes.


Huhtikuun Boxycharm saapui viime viikolla ja valitettavasti valitsemani tuote tämän kuun boksiin oli korvattu luomiväripaletilla :( En ollut siitä niin innoissani ja valitettavasti en myöskään ollut ainoa, jolle näin oli käynyt.






Huhtikuun Boxycharm näyttää tältä:

Benefit Cosmetics | The Porefessional: Hydrate Primer, ovh 32 $.
Zoeva | Caramel Melange -luomiväripaletti, ovh 28 $.
Iconic London | Illuminator, ovh 41 $.
Dose of Colors | Lip Satin Lipstick, ovh 17 $.
Tony Moly | I'm Real Sheet Mask, ovh 9 $ (3 $/kpl).




Yhteensä 127 $.







Benefit Cosmetics tarjosi miulle primerin. Merkki on miulle aika tuntematon, muutamaa lahjapakkausta olen Kicksistä katsellut, mutta sen syvemmin en ole tutustunut. Tämä on muuten samanlainen kuin heidän alkuperäinen The POREfessional, mutta tässä versiossa on mukana kosteutta lisäävä ainesosa, joten tuote sopii normaalille ja kuivalle iholle. Miulla on sekaiho, mutta käytän silti!



Tony Molylta kolme kasvonaamiota, jotka on kaikki miulle uusia. Ehdottomasti käyttöön, tällaisia kasvonaamioita ei miulla enää olekaan, joten oli tervetullut lisä.






Iconic London highlighter tipat, jota voi käyttää sellaisenaan tai meikkivoiteeseen/vartalovoiteeseen/kasvovoiteeseen sekoitettuna. Tämähän oli myös boksin arvokkain tuote, 41 $ arvollaan. En itse koe tätä niin arvokkaaksi merkiksi, menee itselläni kategoriaan Makeup Revolution/Ciaté :D Ei tule miun käyttöön.


Dose Of Colors huulipuna, todella kauniissa hylsyssä! Ainoa miinus on tuo punan koko, joka on esillä. Se on todella helppo saada rumaksi ihan vain osumalla korkkiin, eikä se mene tuosta alemmaksi, lisää saa kyllä kieritettyä tarvittaessa. Mie sain sävyn Glazed, joka itselleni liian vaalea, vaikka näytti sopivalta hylsyssä.

Pehmeä koostumus, aika paksuhkoa. Miinus pakkauksesta, sillä omani otaa melkein aina osumaa, kun laitan korkin päälle.






Sain Zoevan Caramel Melange -paletin, tämän tilalla piti olla Elemiksen hydration juice... Olen Instagramista huomannut, että moni muukin on saanut täysin eri tuotteen kuin he ovat valinneet, harmillista. Siksi pistin tämän myyntiin, sillä paletteja on tullut nyt todella paljon jo muutenkin, ilman omia valintoja :D








Hieman jätti kylmäksi tällä kertaa, suuri miinus siitä, että tuotetta joka on valittu ei sitten ollutkaan. Boxycharm on aika nihkeä tämän kanssa ja heillä on se asenne, että mitään väärää ei ole tapahtunut.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)