11.5.2020

Project Polish 2020

Olen näköjään viimeksi esitellyt lakat viime vuoden heinäkuussa, kovin suuria muutoksia ei ole tapahtunut, mutta yksi lakka on loppunut ja otin tilalle kaksi, yhteensä lakkoja on siis projektissa 8.

Heinäkuun tekstiin pääset tästä.







Avon - Polished Plum on tekstuurilakka ja käyttöaste näkyykin kuvassa. Uskaltaisin väittää, että pullo on jo puolessa välissä, ehkä jo hieman allekin. Saisikohan tämän tehokäytöllä pois tämän vuoden loppuun mennessä? Toki ihan tyhjäksi näitä lakkapulloja harvemmin saa, kun siveltimet ei yllä pohjaan ja kaapiminenkaan ei aina onnistu.

Avon - Coral Reef on myös jo ainakin puolessa välissä. Lakka on ohutta ja menee aina kolme kerrosta/kynsi. Tätä pulloa saa jo kallistella, että saa tasaisen lopputuloksen vaikka sivellin vielä lakkaan osuu. Yllättävän vaikea väri yhdistää minkään muun sävyn kanssa, paitsi erilaiset topperit käy tämän kanssa todella mainiosti.

Models Own - Pinky Brown. Käyttöaste on myös yli puolen välin, ei kovinkaan peittävä lakka. Tämäkin vaatii sen kolme kerrosta. Miinuksena ohuen koostumuksen vuoksi on se, että kärjet kuluu todella nopeasti ja lakka alkaa lohkeilemaan.

Wild & Mild - Blue Nun. Tämä lakka on mukana varmaan vielä vuoteen 2023 asti :D Todella peittävä, yksi kerros riittää toisinaan jos laittaa jotain vielä päälle. Sellaisenaan laittaisin ehkä kaksi kerrosta.






essence - let's boo-gy-woogy. Valitsin mukaan myös valkoisen lakan, tosin tämä ei ihan täysin valkoinen ole, sillä mukana on hieman kellertävää pohjaväriä. Tässä sivellin on todella töppö eli saa jo aika nopeasti pulloa alkaa kallistelemaan. Käyttöaste on ehkä noin puolen välin paikkeilla.


China Glaze - Giggling All The Way. Minikokoinen pullo, ajattelin tämän olevan helppo käyttää. Pullon pienuuden vuoksi loppuu nopeasti, mutta koska tämä on sellaisenaan aika peittävää, niin ei kuitenkaan lopu ihan heti. Lisäksi sävy ei ihan ole omaa suosikkiani, mutta menee silloin tällöin.


China Glaze - sekalainen sävy. Tässä on tosiaankin vaikka mitä seassa, alkuperäistä sävyä sain käytettyä noin puoleen väliin. Sitten kyllästyin siihen ja kaatelin muita lakkoja sekaan, ainoa miinus on toki tässä uudessa se, että ei välttämättä käy ihan minkä tahansa lakan kanssa yhteen.


Lumene Nordic Girl! - 7. Olen ehkä käyttänyt tätä noin 1/3 pullollista. Tätä saa myös jo kallistella, että saa siveltimeen lakkaa tasaisesti. Peittää noin kolmella kerroksella, mutta jos laittaa jotain koristusta tai topperia päälle, niin kaksi riittää oikein hyvin.






Projektin aikana loppuneita:

China Glaze - Grape Pop
China Glaze - Fairy Dust
China Glaze - Nova
Lumene - Koivujen alla
essence - beijos de brazil
Color Club - Disco Dress
essence - i feel good
essence - amazed by you







2 kommenttia:

  1. Polished Plum is gorgeous! I have that one and am a fan of textures!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh! I am not a big fan, but it is surplisingly easy to remove!

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)