12.6.2020

Sinistä, hopeaa ja glitteriä.

Hieman epäilin tämän lakkausyhdistelmän toimimista, mutta ei huono! :D
Tuo Orly kyllä hämää niin paljon tuossa pullossa, kun sitä aina luulee sen olevan todella peittävää, mutta sitä se ei ole.

Tuttu kaksikko jälleen esillä, mutta tästä lakkauksesta tuli yllättävän kiva, vaikka mikään erikoinen se ei ole.






Wild & Mild - Blue Nun (again!), kynsillä kaksi kerrosta.

Essie - Apres-chic, siveltynä kynsille satunnaisesti.

Orly - Shine on Crazy Diamond, yksi kerros.


Orlyn kimallus antaa lakkaukseen hieman eloa ja ulottuvuutta, eikä ole ihan saman kaavan mukaan koristeltu :D Essietä on nimenomaan tullut käytettyä aika tiuhaan juuri tällä tavoin, kun se on niin peittävää itsestään ja toki yritän saada sen loppuun.


Essie Apres-chic on mukana miun pienessä Instagram -projektissa, jota päivitän joka kuukauden 7. päivä aina heinäkuuhun asti, joten äskettäin nähtiin toiseksi viimeinen päivitys. Toukokuussa tilanne näytti tältä. Aloitin projektin maaliskuussa ja tarkoituksena oli saada käyttöä muutamalle tuotteelle, ihan tyhjäksi asti ei kaikkia välttämättä olisi edes saanut, nimimerkillä litra hiusnaamiota :D







Lakkaprojektien haastavuus onkin itselleni ainakin se, että useimmiten ne käy tylsäksi, etenkin jos kuvaa kaikki tänne blogiin :D Ne samat sävyt kun pyörii periaatteessa koko ajan, sillä uudet saa projektiin vasta, kun sieltä jotain tyhjenee. Useita kertoja olen tietenkin lakannut ihan huvikseen, ilman kuvaamista, että saisin lakkoja vajumaan.

Omassa lakkaprojektissa ei sävyt myöskään oikein sovi keskenään, ainoana ehkä valkoinen, jota voi käyttää joidenkin kanssa tai sen päälle lakkailla muilla, mutta muut sitten riitelee sävyjen puolesta vastaan. On se vaikeaa tämäkin :D








2 kommenttia:

If you leave a comment, you earn one happy smile :)