2.7.2020

✨ Kesän suosikkeja ✨

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty * -etuliitteellä




Olen näköjään viime vuonna tehnyt myös postauksen kesän suosikeista ja aiempaan tekstiin pääset tästä. Tällä kertaa mukana on myös ei kosmetiikkaa.


Aloitetaan Herbal Essences -sarjan duolla, jota myydään ainakin K-ryhmän kaupoissa.

White Strawberry & Sweet Mint shampoo sekä hoitoaine iski minuun kaupan hyllyllä, sillä mansikkaa aika harvoin hiustenhoitotuotteissa törmää. Hieman tosin epäilin tuota minttua, joka voi olla aika mielenkiintoinen tuoksu toisinaan.

Epäilys oli väärä, sillä tämä sarja tuoksuu täysin Amppari -mehujäälle! Hallitsevana tuoksuna on siis mansikka, enkä itse minttua havaitse ollenkaan. Shampoo pesee hiukset puhtaaksi, pieni määrä riittää. Yllätyin itseasiassa myös hoitoaineen tehosta, sillä en ole aikoihin käyttänyt hoitoainetta, jonka jälkeen minun ei tarvitse käyttää hiusseerumia. Mansikkainen tuoksu jää hiuksiin tuoksumaan noin päivän ajaksi.

Ehdottomat yllättäjät, tuoksu tosin saa aikaan Amppari-mehujää himotuksen :D Ostan kyllä uudelleen!





*Garnier SkinActive -misellivesi, hinta n. 8,90 € (Kicks). Kaksifaasinen misellivesi, joka sekoitetaan ennen käyttöä. Ihastuin ensimmäisen käyttökerran jälkeen tämän tuoksuun! Tässä on mukana ruiskukkavettä (tunnetaan myös nimellä ruiskaunokki), en tiedä mille kyseinen kukka tuoksuu, mutta itselleni tulee vähän laventelimaiset vibat, mutta miedompana.

Käytän itse misellivettä yleensä vain kerran päivässä, iltaisin, kun olen puhdistanut kasvot, käyttänyt kasvonaamiot jne. Liukuu iholla hyvin ja poistaa kasvopyyhkeestä jääneet nukat, sekä mahdolliset jäämät kasvonaamioista. Iho tuntuu puhtaalta, eikä kasvoille jää öljyistä tuntua.






Kaverilta sain synttärilahjaksi aivan mahtavan mukin, jonka värityksenä on oil spill ja teemana Super Mario. Mukin toisella puolella on Super Marion ääriviivat, muuten tähti on ainoa värillinen kuvio mukissa. Toisena lahjana paketista paljastui Harry Potter -teeemainen t-paita, joka on todella pehmeää kangasta ja ilmavaa. Pääset kurkkaamaan paidan takaosan täältä.

Molemmat tuotteet on ostettu EMP:ltä.










4 kommenttia:

  1. Tuo Garnierin miselli kuulostaa kivalta, ei vaan Cittarissa tuollaista ollut...ostin jonkun toisen version, se vihree kurkkuversio on kans hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa miekin eilen tuota Pilkon Cittarilta katsoin, mutta ei ollut :D Muutenhan ne oli tarjouksessa -40 %, mutta juuri tuo puuttui joukosta.

      Poista
  2. Katselin Herbal Essencesin tuotteita juuri yksi päivä kaupassa, mutta valikoima oli pieni eikä se jokin jäljellä ollut tuoksu niin kovin kiinnostanut. Tuota mansikkasarjaa täytyy kyllä jossain kohtaa testata, kun vain jostain löytyy :)

    Tuo muki on aivan ihana! Kivan erikoinen väri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie ostin jemmaan jo toiset pullot tuota mansikkaa & minttua :D
      Meillä oli isolla Citymarketilla kolmea erilaista tuoksua, yksi taisi olla joku appelsiini tmv.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)