27.8.2019

Kesän suosikkeja! - Lumene, essence, Touch In Sol..

Teksti sisältää mainoslinkkejä, jotka merkitty * -etuliitteellä.


Aloitetaan muutamien suosikkien purkaminen Touch In Sol No Poreblem Prime Essencellä, joka saapui kesäkuun Boxycharmista. Aiemmin helmikuussa saapunut saman merkin primer ei tehnyt omalle iholle mitään, joten sen sainkin laitettua parin käyttökerran jälkeen eteenpäin.

Tämä on seerumimaista koostumukseltaan ja jättää omalle iholle hieman tahmeahkon pinnan. Levitän tätä ensin kasvoille ja sitten taputtelen pahempiin kohtiin. Ihan sellaisenaan tämä ei isoille ihohuokosilleni tee mitään, mutta kun päälle laittaa meikkivoidetta/sävytettä tai ihan vaan puuteria, niin huomaan itse selkeän eron. Toki, ei se niitä huokosia mihinkään poista, mutta pienenevät huomattavasti.
*Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint, sävyssä Universal Light, myydään ainakin verkkokaupassa ihan Light -nimellä tai sillä itse ostin. Hinta 34,90 €/30ml. Levitän tuotteen sormin.

Alku ei alkanut tämän kanssa kovinkaan hyvin, sillä yksistään tämä ei pienentänyt ihohuokosiani ja melkeinpä kaikki primerit kettuili tämän kanssa. Lisäsipä tätä sitten heti, tai jonkin ajan päästä. Lisäksi tämä jäi iholle todella rumasti, vaikka alla oli kosteusvoiteet jne. Yksistään käytettynä lopputulos oli ruma ja epätasainen.

Yllä mainittu Touch In Sol prime essence tarjosi kuitenkin avun tähän ongelmaan ja se olikin ainoa asia jonka muutin ja homma alkoi toimimaan. Toki, joudun lisäämään päälle vielä puuteria, koska iho jää tästä aika kiiltäväksi ja kiilto puskee jonkun ajan päästä läpi.Alla vielä kuva sävyvoiteesta sekä primer essencestä.

essence i 💜 my brushes -siveltimienpuhdistusaine. Ostin kesällä kokeeksi tämän Veljekset Keskiseltä, kun sattui vastaan (kuuluu kolmen metrin valikoimaan (?)). Hinta 3,09 €/100 ml.

Sain tällä pinttyneistä siveltimistä taas väriä kirkkaammaksi, kun ne vähän imaisi väriä itseensä enkä muilla aineilla saanut täysin väriä pois :D

Tämä on nyt puoleen hintaan, sillä luultavasti poistuu ellei tilalle tule uutta. Ostin puoleen hintaan toisen jo jemmaan.

Ruusu, tuoksu joka jakaa kosmetiikassa mielipiteitä, kuin myös allekirjoittaneella.

*The Body Shopin British Rose Petal-Soft Gel Toner kuuluu siihen sarjaan, josta luin blogista ja siitä tykättiin. Blogia en kyllä muista, mutta itse tuote jäi siitä mieleen. Tuotteen hinta 15,90 €/250 ml.

Otin epäilen tuotteen käyttöön, olen toki tykännyt saman tuoksusarjan kasvonaamiosta ja kuorinnasta, mutta voidemaiset tuotteet alkavat tökkimään todella nopeasti, esimerkinnä mango. Käytän suihkugeeliä oikein mielelläni sen hedelmäisen tuoksun vuoksi, mutta käsivoide ja vartalovoide on omalla iholla kammottavan tuoksuisia :D

Olen käyttänyt toneria meikin poiston jälkeen tai jos ei ole meikkiä ja on kasvonaamiopäivä, niin saatan laittaa tätä pohjalle ja sitten asetella kangasnaamion päälle. Ja kyllä, tykkään tuoksusta! Kyllähän se ruusulle tuoksuu, mutta on sitä pahempiakin haisteltu, eikä tämä jää iholle tuoksumaan.

Holika Holika 3 seconds starter vita complex  (ei mainoslinkki) on ostettu eleveniltä. Olisin halunnut sen paljon kehutun sinisen (ei mainoslinkki) version, mutta se oli aina loppu. Hinta 15,80 €/150 ml.

Olen käyttänyt kuvassa olevaan kohtaan asti tätä noin kolme painallusta päivässä, noin kolmen viikon ajan ja silti, käyttöaste on noin pieni :D Tässä kohtaa oli tosin tauko, reissun vuoksi.

Vesimäinen koostumus ja miun kasvot tykkää tästä, tämän annan hetken imeytyä ja sitten lisään kasvovoiteen. Tässä on jokin mieto, ehkä hedelmäinen tuoksu, mutta haihtuu nopeasti.

Kunhan tämä tyhjenee, ostan sen sinisen!

*Emma S. Moisturising Facial Mist tuli tilattua myyjän suosituksessa, Joensuussa ei tätä merkkiä hyllyssä ole. Omasta mielestäni tässä on todella hienojakoinen suihke, jota ei meinaa kasvoilla edes tuntea. Tällä hetkellä käytän vain ihon kosteutukseen, sillä essencen vedenkestävä puuteri ei oikein tykkää näistä kasvosuihkeista ja menee rumaksi iholla.


MAC Cosmeticsin Prep + Prime Pineapple ei tuoksu yhtään ananakselle ja suihke on hieman suurehkoa vrt. Emma S. suihkeeseen, mutta näppärä matkalle ja tietenkin primeriksi, meikin päälle, irtopigmentteihin jne. Hinta 9,30 €/30 ml.

Nämä tuoksulliset ovat tietääkseni rajoitettu erä, eikä tällä hetkellä ole saatavilla verkkokaupassa. White Tea oli oikein mukava tuoksultaan ja plussaa siitä, että nämä saa auki, joten voi täyttää myöhemmin uudelleen tai kaataa loput toiseen pulloon. Pohjalle jää juuri sen verran, että yltää pumppuun, mutta se ei tule ulos sieltä (pumpun suutin on keskellä pulloa). Kaadoin itse White Tea pullon jämät tuohon Emma S. pulloon.

Pääset ostamaan MAC Cosmeticsin tuotteita *täältä.
Onko sinulla ollut kesällä jotain suosikkeja?


4 kommenttia:

 1. Holika Holikan sininen pullo on omallakin ostoslistalla ;) Kiva postaus suosikeista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pitää kyllä testata, jos silloin hypetys olisi laanyunut ja tilausta tehdessä olisi jossain tarjolla :D

   Poista
 2. Tuo Touch in Solin primer on aivan loistava! :) Harmi, ettei sitä taida kovinkaan helposti Suomeen saada mistään :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie ostin toisen fb-kirpulta :D
   En ole mikään tuohon merkkiin oikein törmännyt, Shipiton kautta pitäisi varmaan tilaus ohjata.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)