26.1.2021

Ostoksia - makeupshop, lyko, Avon, Boxycharm Add On, K-Citymarket, Nobe Beauty, Sokos

Kurkistetaan joihinkin viime aikaisiin ostoksiin ja aloitetaan essencen My Power Is... -kasvosuihkeilla, jotka ovat ne tuoreimmat.

Tämä My Power Is trend edition perustuu siis elementteihin, jotka ovat vesi, ilma, maa ja tuli, samaisessa kokoelmassa oli myös elementteihin sopivat luomiväripaletit ja huulipunat.

Tuoksuina näissä suihkeissa on ruusu (air), hedelmä (earth), laventeli (fire) ja sitruksinen (water). Tarkempia kuvauksia tuoksuista en löytänyt itse pulloista, mutta Glitz & Glam blogista löytyy vielä tarkempia tietoja, joista itsekin nuo tuoksut löysin. Suihkepullojen pohjalla on lisäksi elementteihin sopivia kiviä.





Avonin tammikuun kuvastosta pieni tilaus, josta kaikki ovat hiuksille/vartalolle.

Hiuksille tuli ostettua hiusnaamio, selvityssuihke, hiusöljy ja jätettävä hoitoaine. Näistä aiemmin tuttuja on ikisuosikkini apricot & shea selvityssuihke ja Planet Span hiusnaamio, itselleni uusia ovat jätettävä hoitoaine ja hiusöljy.

Demotuotteista tilasin Planet Spa -tuotteet, jotka ovat tulossa myyntiin helmikuussa; kasvovoide, kasvonaamio ja kasvojenpuhdistusmousse. Sarjassa on raikas tuoksu, tuo mieleeni aiemmin Planet Spa sarjassa olleen suihkuvaahdon, joka kantoi nimeä Revitalising Harmony.

Avon Senses -sarjaan tulossa keväinen suihkugeeli, nimeltään Spring Bloom. Tuoksunuotteina bergamotti, jasmiini ja orvokki.





K-Citymarketista bongasin Garnier Fructis tuotteet, ostin shampoon ja hoitoaineen sekä 3-in-1 hiusnaamion. Hiusnaamio oli 6.90 €, shampoo ja hoitoaine 4.90 €/kpl.

Olen käyttänyt vain Garnierin hiusnaamioita, näitä shampoita ja hoitoaineita en kertaakaan, joten nappasin nekin nyt testiin.





Nobelta tilasin kaksi Treaclemoonin suihkugeeliä, Tony Molyn setin (13.90 €) järkihintaan, yksittäin ostettuna tuotteet olisivat hitusen kalliimpia ja näitä olen pitkään jo tarkkailutkin, lisäksi Tony Molyn käsivoide.





Lykolta heidän oman merkin Winter Pine -käsienpesuaine, lisäksi alesta kaksi IsaDoran kynsilakkaa.
Country Candle Pumpkin Cider Donuts -kynttilä ja Kringle Candlelta Pumpkin Cheesecake sekä Iced Citrus -kynttilät.

Olen tykästynyt näihin kahteen kynttilämerkkiin, edullisella noin 4.90 € hinnalla saa tuoksukynttilän, joka palaa noin 14 h. Tuoksuja on kummallakin merkillä erilaisia. Sydänlankaa saa leikata reippaalla kädellä, sillä se on aika pitkä ja silti liekki palaa aika isosti.




Boxycharmin marraskuun (?) Add On -myynneistä tilasin Viseartin paletin, sillä nämä ovat hintavia normihinnaltaan, samainen paletti on myynnissä esim. Feeluniquella hintaan 77.41 €. Itse maksoin tästä about 25 € (nyt samainen paletti oli hintaan 12 €).

Näitä paletteja on myös kehuttu ja tämän paletin kaikki sävyt on silkkaa mattaa, ei kimallusta, glitteriä tai muutakaan.






Sokoksella oli tietty myös alet ja nämä on tilattu ennen joulua, kun melkeinpä kaikki oli alessa.

Käsienpesuaineita tsiljoona; Organic Shop, Method ja Bayliss & Harding. Methodin käsisaippuoita en ole käyttänyt pitkään aikaan, ehkä yhden-kaksi. Organic Shopin kohdalla näin vain sanan persikka ja klikkasin koriin :D

Puolisolle Elmexiä, koska olin kiltti.

Natura Siberican hiuskuorinta, jota olen käyttänyt aiemminkin. Tuubin ulkoasu on miun mielestä erilainen, muistelen siinä olleen aiemmin kierrekorkki, nyt flippikorkki joka on näppärämpi. Muuten aikalailla sama tuote. Vaahtoaa hirmuisesti!

Novexpert magnesium kasvosuihke, oli alessa, joten nappasin mielenkiinnosta testiin :D









4 kommenttia:

  1. Nice shopping. I love those Treaclemoon shower gels. The lime is awesome :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Treaclemoon shower gels are huge and cheap price, but don't smell "cheap" :)

      Poista
  2. Kivoja ostoksia! Mä bongasin kans vihdoin noita Garnierin vesimelonituotteita kaupasta ja ostin testiin tuon shampoon ja hiusnaamion :) Noita Essencen suihkeita näin kans kaupassa, mutta jätin ainakin toistaiseksi vielä hyllyyn. Ne on ulkonäöllisesti jotenkin tosi kivan näköisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo suihkeet on kyllä todella nättejä, niitä kiviä ei kyllä tietyssä kulmassa näe ollenkaan. Toivon tietty, että pullot saa sitten auki ja kivet otettua pois :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)