13.2.2021

Boxycharm tammikuu 2021 | Fresh Start

Tammikuun Boxycharm saapui viime viikolla hyppysiini, joten kurkataan sisältöön tarkemmin!

Miun boksi oli hieman vaurioitunut kuljetuksessa, sillä jostain oli vuotanut nestettä tai esim. lunta sulanut paketin ulkopuolelle. Ainoat vaurioituneet oli tuotteiden pahvipakkaukset ja hieman pehmeä Boxycharm -laatikko, muuta haittaa ei tuosta tapahtuneesta onneksi ollut. 




Sisältö: 


Violet Voss | Olive You Forever -luomiväripaletti (ovh 34 $).
Farmacy | Daily Greens Oil-Free Gel Moisturizer (ovh 38 $). 50 ml.
Avant Skincare | Bi-Phase Hyaluronic Acid Rejuvenating misellivesi (ovh 90 $). 200 ml.
Seraphine Botanicals | Apple + Baume Glow Lip Mask (ovh 25 $). 15 ml.
Trust Fund Beauty | Lipgasm Lip Gloss - Unprofessional (ovh 18 $). 5.5 ml.




Yhteensä 205 $ ~ 170 €.





Seraphine Botanicals on tuttu viime vuodelta, sillä sain saman merkin huulikuorinnan. Yön yli pidettävä huulinaamio sisältää mm. sheavoita, aprikoosia ja jojobaa. Aukaisin hieman sinettiä, että sain tuoksuteltua ja omaan nenään tuoksuu kyllä hieman omenalle, tästä löytyykin vihreän omenan ja ananaksen uutetta. 

Jostain syystä luulin tämän olevan voidemaista, mutta meinasi tulla aika juoksevana ulos tuubista :D Meillä taitaa olla liian lämmintä, sillä tuotteen säilytyslämpötila on alle 21 astetta, muuten se sulaa, joka selittäisi nestemäisen olomuodon.


// korkkasinkin tämän sitten jo samana iltana. Tuoksu on hieman omenainen ja itse haistan myös sheavoin tuoksun. Voide oli onneksi kiinteää, mutta aluksi tuotteen mukana tuli myös nestettä. Hyvin tuhti voide, jota ei tarvitse laittaa paljon eli riittoisa tuote kyseessä. Kesti huulilla koko yön, ei haihtunut tai kuivunut pois.






Trust Fund Beauty huulikiilto, sävyssä Unprofessional ei ollut oma suosikkini kuun boksista. Todella kirkas sävyltään, mutta pitäisi kuitenkin olla koostumukseltaan läpikuultava huulilla. En korkannut tätä tuotetta ollenkaan.


Farmacy Daily Greens öljytön ja silikoniton kosteusvoide sopii käytettäväksi aamuin illoin. Itselleni selkeä tuote kesää ajatellen, kun iho rasvoittuu talvea enemmän :) Tykkään myös siitä ominaisuudesta, että voi käyttää päivä- ja yövoiteena. 





Näin tämän seuraavan paletin instassa ja ajattelin, että onpas kiva :D Saatoin myös hieman toivoa, että tämän saisin Boxycharmista, onneksi sain! Muut mahdolliset paletit ei oikein olisi kiinnostaneet (sori Ciaté).

Violet Voss Olive You Forever on aika tuore paletti, sillä se on julkaistu tammikuun lopussa. Paletista löytyy kuusi mattasävyä, muut sävyt metallisia ja foliomaisia (miten meikkimaailmassa käännetään kuvaus "foils" järkeväksi?). Itselleni kuitenkin nuo metalliset ja foliomaiset sävyt vaikuttaa aika samalta.
Ensimmäistä kertaa sain Boxycharmista tuotteen, jonka saa ennen kuin tuote lanseerataan myyntiin. Jos asuisin Amerikassa, tästä olisi tietysti huomattavasti enemmän hyötyä, kun boksin saisi aiemmin :D

Swatchasin tämän paletin instaan, näette sormiswatchit tästä linkistä.

Jos ihmettelette muutaman sävyn jälkiä, niin ne oli täysin itseaiheutettuja, kun suojalappu osui niihin.





Ah, Avant Skincare. Tämä 90 $ hintalapulla varustettu misellivesi oli oma valintani, kun muutkaan vaihtoehdot eivät oikein kiinnostaneet. Katsoin miun helmikuun valintatuotteen ja ilmeisesti sekin on ollut vaihtoehdoista mieluisin (luomiväripaletti tulossa), kun ei sekään oikein nyt innosta :'D

Lupaa poistaa vedenkestävänkin meikin ja nappaa ihon epäpuhtauksia itseensä. Meikin pitäisi poistua ilman hankaamista tai huuhtomista. Tätä pulloa kelpaa hetken aikaa ihastella, ennen kuin korkkaa käyttöön, sillä on tuo hintalappu misellivedelle aika huima!







Siltä näytti vuoden 2021 ensimmäinen Boxycharm! 

Mikä olisi ollut siun suosikkituote?





4 kommenttia:

  1. Meillä oli tosiaan ihan sama sisältö, muistan etten itsekään oikein innostunut valintaa tehdessä muusta kuin tosta Avantista :D Farmacyn voiteen korkkaamista odotan innolla, se jää mullakin odottelemaan kesää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne valintatuotteet on joskus kaikki todella tylsiä, etenkin jos siellä on vieläpä jotain sähkölaitteita :D

      Poista
  2. Tuo huulikiilto on ihanan värinen, tuo avantin kasvovesi kuullostaa ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon Avantin testaamista odottelen mielenkiinnolla! Se tosin saa odottaa ainakin kesään asti :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)