23.2.2021

Project 10 Uses Roulette - Kolmas katsaus 👄

Pitkästä aikaa olisi aika katsoa miten tämä projekti etenee. Joulukalenterin vuoksi tämä ei sopinut joulukuun teksteihin ja julkaisinkin viimeisimmän päivityksen marraskuun lopussa, jostain syystä tammikuu vilahti ohi silmien ja tässä sitä ollaan, jo helmikuun loppupuoliskolla.

Voit lukea aiemmat tekstit seuraavista linkeistä: 




Projektissa on mukana kymmenen tuotetta ja tarkkasilmäiset huomaavatkin, että yksi puuttuu. Näin pääsi käymään, sillä kyseinen tuote loppui kokonaan ja päätyi loppuneiden kautta kierrätykseen. Kyseessä oli Oriflame Swedish Spa Hand Soak, käyttökertoja oli toisessa katsauksessa kertynyt seitsemän, sain vielä kaksi käyttökertaa ennen kuin tuote loppui kokonaan.



Mukana jatkaa seuraavat kahdeksan tuotetta, joista muutama on aika äärirajoilla ja toivon, että ne saa vaihdettua seuraavassa päivityksessä.



Avon Color Trend Chubby Lipstick, sävyssä Orange. Käyttökertoja 6.
Buxom Full-On Lip Polish, sävyssä Dolly. Käyttökertoja 3.
Avon True Colour huulikiilto, sävyssä Clear. Käyttökertoja 8.
I Heart Revolution Bunny -paletti, ruskea sävy. Käyttökertoja 9.
ColourPop Super Shock Shadow, sävyssä Thirsty Girl. Käyttökertoja 5.
Beausta Pink Tone-Up. Käyttökertoja 2.
ColourPop Super Shock Shadow, sävyssä Desert. Käyttökertoja 7.
Rodial Soft Focus Glow Drops. Käyttökertoja 5.



Avonin huulikiillon kohdalla kävi niin, että jostain syystä pelkäsin suuresti sen käyttöä ja venytin korkkaamista pitkään. Kun viimeinkin kiillon korkkasin, mietin miksi? Tämä kiilto ei ole tahmainen, vaan muistuttaa esimerkiksi huulivoidetta, sillä pinta jää liukkaaksi. 

Yksi ongelma tosin tuli vastaan, sillä ilmeisesti tämä lopetetaan ja ainoa kirkas huulikiilto löytyy Mark Plump It -sarjasta, joka on ilmeisesti huulia pullistava ja siitä en niin välitä.


Thirsty Girl, oik. Desert

I Heart Revolution Bunny -paletti



Avon Care -sarjan vartalovoi on ollut miulla lähinnä käsivoiteena, sillä kosteuttaa hyvin ja imeytyy nopeasti. Useimmiten olen käyttänyt tätä öisin puuvillahanskojen kanssa. Tässä tuli käyttökerrat täyteen.

Ja koska Oriflame Swedish Spa Hand Soak loppui, saan valita kaksi uutta tuotetta projektiin.




Seuraavat tuotteet astuvat nyt kehiin:

NYX Lid Lingerie, sävyssä Nude To Me.
The Body Shop White Musk L'EAU.


NYX Lid Lingerie on ostettu Oriola Shopin Ystävämyynneistä, muistaakseni viime vuonna? Kuivuu luomille nopeasti jättäen hieman hohtavan pinnan. Tämän säilyvyysaika avattuna on ollut vain 6 kk, mutta toimii silti hyvin. Tämä oli saapuessaan jo sen näköinen, että tätä olisi käytetty (oli kyllä muoveissa), sillä putkilossa oli ja on yhä, tyhjiä kohtia :D

The Body Shop White Musk L'EAU on yksi suosikkituoksuistani ja pullo onkin jo puolillaan. Käyttöaste on logon Body -sanan kohdalla. Pullokoko 30 ml.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)