29.6.2021

Holo Taco - Purple Flakie Holo Taco

Holo Taco on YouTubesta tutun Simply Nailogicalin (Cristine Rotenberg) oma tuotemerkki, jonka lakkavalikoima on aikalailla nimensä mukainen, tosin valikoimasta löytyy holojen lisäksi myös mustan ja valkoisen creme lakan ohella muitakin holottomia perusvärejä, nail art- tuotteita ja mm. peel off, alus- ja päällyslakat.

Itse lakat ovat kauniita ja hyvinkin säihkyviä, mutta itse en ole vielä päätynyt heidän sivuiltaan  tilaamaan mitään, ellei mitään mullistavaa tule, niin en usko, että tulen tilaamaankaan.

Mietitte varmaan, miksi sitten otsikossa komeilee Holo Tacon nimi?





Purple Flakie Holo Tacon bongasin itse asiassa toisen kynsiharrastajan kirppistelysivulta ja ostin samalta myyjältä kaksi muutakin lakkaa (ILNP ja Painted Polish). Kaunishan lakka on kuin mikä ja sopii varmasti monien lakkojen päälle topperiksi, sellaisenaan tuskin peittää ilman, että töpöttelee esim. meikkisienellä kynsille. 

Pohjalla miulla on kaksi kerrosta essencen no make-up look powdery beige -lakkaa ja Purple Flakie Holo Tacoa myös kaksi kerrosta.


Purple Flakiessa on kirkas pohja, jota tulee reilusti siveltimen mukana, flakieta on huomattavasti vähemmän, odotin hieman peittävämpää lopputulosta :D







/ base: essencen no make-up look powdery beige, 2 coats.
Top: Holo Taco: Purple Flakie Holo Taco, 2 coats.










2 kommenttia:

If you leave a comment, you earn one happy smile :)