27.7.2021

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 62

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty * -etuliitteellä.



Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) - 4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta.



Teksti kirjoitettu 25.7 jolloin tuotteet myös pistetty kierrätykseen.
Aiempi teksti oli kirjoitettu 12.6 eli loppuneita on kertynyt karkeasti noin 6 viikon ajalta.




Aloitetaan kevyemmistä tuotteista ensin, eli kasvonaamioista ja käsinaamiosta.

Maybena Intensive Moisture Mask on itselleni hyvinkin tuttu tuote, sillä olen käyttänyt näitä yksittäisiä ja sen isomman 30 (?) kappaleen pakkauksen. Hyvin ohut naamio, joka on helppo asetella kasvoille.

Holika Holikan Cucumber -naamio on perusvarma valinta, jos ei osaa päättää mitä haluaa :D Näissäkin ohut kangas, mutta itse tykkään Maybenan "koostumuksesta" enemmän.

Just Gogo Watery Skin Fit Mask Relaxing oli mukava tuttavuus! Muistaakseni raikas tuoksu ja nestettä oli sopivasti naamiossa, ei valunut kaulaa pitkin alas.

Garnier SkinActive naamiot ostin jostain, en muista mistä. Nämä on kyllä kompaktin kokoisia naamioita, eivät vie niin paljoa tilaa kuin normaalit sheet maskit. Molemmat oli kyllä oikein hyviä, vesimeloniuutetta sisältävä tuoksui hieman vesimelonille, lehtikaaliversiossa en huomannut kuin ehkä pienen vihertävän tuoksun.

*W7 kosteuttavat käsineet oli heräteostos Lykolta, kun muistin merkin olemassa olon ja vähän tutkailin heidän tarjontaa. Runsaasti nestessä, vaikutusaika 20-30 minuuttia. Merkiltä löytyy myös *kuorivat sukat, jotka hieman kiinnostaisi myös testailla.




Avonin huulipuna ja Oriflamen sävyä vaihtava huulivoide joutavat pois. Avonin huulipuna on liian vaalea ja Oriflamen huulivoiteessa tuoksu oli hieman jo muuttunut.

Avon Adapt -sarjan viilentävästä kasvosuihkeesta oli saatavilla näyte, joten nappasin sen kokeiluun. Tämän perusteella en täysikokoista ostaisi, mutta onpahan sekin nyt kokeiltu. Alussa oli ehkä hieman viilentävää tunnetta havaittavissa, mutta se katosi aika pian.

*Lancome Idole de parfum -hajuvesinäyte tuli käytettyä loppuun kesä-heinäkuussa ja on pitkäkestoinen tuoksu omalla ihollani. En yleensä välitä kukkaistuoksuista, mutta tämä oli oikein miellyttävä tuoksu!

Etude House Moisture Collagen -sarjan emulsio loppu vihdoin! Ostin näytekokoisen setin jo aikoja sitten, jossa oli neljä tuotetta matkakoossa. Tykkään tämän sarjan hieman appelsiinimaisesta tuoksusta. Aika hankalasti löytyy tätä sarjaa kohtuuhinnalla.

essence extreme last -aluslakka selvästi pidensi lakkauksen kestoa, eikä lakkaukset irronneet ennen aikojaan kynsiltä. Pullossa on vielä tuotetta noin base coat -sanan siniseen yläreunaan asti, mutta se on jo niin jankkia, että ei saa lakattua nätisti kynsille. Uutena koostumus on todella nestemäistä ja kauniisti levittyvää, kuivuu nopeasti.

China Glazen Giggling All the Way on käytetty niin pitkälle loppuun kuin oli mahdollista! Kaunis punainen, metallikoostumuksella oleva lakka. Todella peittävä.





Oriflame Milk & Honey Gold -hiusnaamio. Tätä käyttäessä huomaa jos hiukset on normaalia kuivemmat, sillä naamio imeytyy salamannopeasti hiuksiin ja tuntuu, että et ole laittanut mitään :D Itselläni kävi muutaman kerran noin, mutta jos naamio ei katoa hiusten syvyyksiin, niin on mukava hiusnaamio, Milk & Honey -sarjan ominainen tuoksu.

Korresin shampoo - ja hoitoaine on ostettu joulunjälkeisistä aleista osana settiä. Voimakkaat tuoksut, joka hengailee koko purkkien olemassa olon suihkussa. En tykännyt tuoksusta ollenkaan, liian yrttinen.

Budgie Mini Hydrating shampoo ja hoitoaine, nämä ovat tuttua kauraa, sillä olen käyttänyt näitä minikokoisia useamman ja yhdet täysikokoiset (molempia on jemmoissakin vielä) ja tykkään suuresti! Näissä on voimakkaat tuoksut, jotka tuoksuvat pakkauksen ulkopuoleltakin selkeästi ja jos tilaat verkosta, niin paketti tuoksuu kokonaan näille tuotteille.

XZ lakritsijuuri -shampoo. Tämän tuotteen päätähti on herkullinen tuoksu! Tuoksuhermoja hivelevä lakritsamainen tuoksu on niin hyvä, että tekisi mieli maistella itse ainetta. Tuoksun puolesta voisin ostaa uudelleen.

Urtekram laventeli -suihkugeeli. Sopivan laventelimainen tuoksu, ei itselleni liikaa laventelia.

The Body Shop Mango -suihkugeeli, on raikas ja sopii hyvin kesään tai talveen, jos kaipaa tuulahduksen kesäisyyttä suihkuun. Oma suosikkini ja mango on omalla iholla suihkugeelissä parhaimillaan, vartalovoissa tuoksu muuttuu tunkkaiseksi.

*Rituals... The Ritual of Happy Buddha -vartalokuorinta, löytyy nykyään Mehr -sarjan nimellä. Tuoksussa on tuttua appelsiinia ja santelipuuta, nimi vain muuttui ja pakkauksen väritys, joka ei ole nykyään ihan näin kirkkaan oranssi :D Tämä tuoksu toimii hyvin kuorinnassa ja suihkuvaahdossa, kiinnostaisi kokeilla kyllä shampoota ja hoitoainetta tästä sarjasta.




Mizon Cicaluronic Cleansing Balm -minikoko 7 g (täysikokoinen 80 ml). Riittoisa putsari, miellyttävä tuoksu. Ostaisin kyllä täysikokoisenakin :)

Nivea MicellAir -misellivesi. Toimii kuten kaikki muutkin misellivedet, ei mitään moittimista.

Avon Planet Spa The Freshness Ritual -puhdistusvaahto. Höttöistä vaahtoa, joka hajoaa nopsaan hierottaessa kasvoille. Tuoksu oli miellyttävä ja jätti kasvoille raikkaan tunnun. Lämpimillä ilmoilla huomasi viilentävän vaikutuksen, mutta viileillä ilmoilla sitä ei enää huomioinut.

*Nivea Skin Refining Clear-up Strips. Helppo saatavuus, löytyy suuremmista ja jopa pienemmistäkin marketeista.

Rainbow puhdistuspyyhkeet toimitti lähinnä swatchien pyyhkimisen virkaa, mutta helteillä pyyhin välillä käsivarsia ja jalkoja raikastamaan ja poistamaan nihkeyden ihon pinnalta :D





Colgate MaxClean Tingling Mint -hammastahna oli aika perinteinen minttu, ei yhtään "tingling" kuin nimi antaa ymmärtää. Olin ehkä hieman pettynytkin vaisuun makuun.

*Benefit The Porefessional Hydrate Primer tuli Boxycharmista huhtikuussa 2020. Olen käyttänyt nyt minikokoista alkuperäistä ja täytyy sanoa, että tykkään siitä enemmän kuin tästä kosteuttavasta versiosta. Huomaan selkeän eron näiden kahden välillä, sillä alkuperäinen primer jättää ihon todella sileäksi ja tasaiseksi, mitä tämä kosteuttava versio ei tehnyt. En ostaisi tätä uudelleen.

The Body Shop *Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask oli mukavaa vaihtelua, kun on useamman purkin käyttänyt sitä *Himalayan Charcoal Purifying -naamiota putkeen. Tästä Matcha -versiosta iholle ei tule kihelmöivää tunnetta ja tässä on mukana kuorivia partikkeleita, niitä ei ole kovinkaan runsaasti, mutta tuntuvat iholla selkeästi naamiota levittäessä ja poistettaessa. Tuoksu on vihreä, kun Himalayan tuoksu on maanläheisempi. Jättää kasvojen ihon raikkaan ja puhtaan tuntuiseksi.

Avon Naturals Apricot & Shea -selvityssuihke on perustuote, näitä satunnaisesti aina loppuu.

Avon Senses Wild Strawberry Dreams -nestesaippua tuoksuu mukavan mansikkaiselle, mutta tykkään enemmän Senses -sarjan Cherry Bombista, sillä siinä kirsikantuoksu on todella hyvä! Tätä mansikkaversiota en ostaisi uudelleen.

Avon Simply Delicate -intiimipesuaine on monikäyttöinen, sillä tällä saa putsattua vartalon ja kasvotkin niin halutessaan. Näistä löytyy eri versioita, myös hajustamaton, vaikka huomattavaa tuoksua näissä kokeilemissani ei ole ollut muutenkaan. Uusi on jo käytössä.







6 kommenttia:

  1. Mulla on nyt yksi essencen päällyslakka käytössä ja se paksuuntui jo kolmessa viikossa, ja alle puolessa välissä. Mikähän niissä liekään...ei tietysti kallis ostaa uutta mutta ei kovin järkevää kuluttamista aina heittää puolet pois..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo essencen hoitolakat on kyllä alussa hyviä, mutta kun puoliväli lähenee, alkaa ongelmat :/

      Poista
  2. Ne W7 kuorintasukat on tosi hyvät, suosittelen! Rapis paljon, mut oli edulliset ja kuori hyvin!

    VastaaPoista
  3. Paljon olit saanut tuotteita käytettyä! :) Nyt pitäisi päästä testaamaan XZ lakritsijuurishampoota! Kuulostaa juuri minunkaltaiselta tuotteelta :D Budgietakaan en ole vielä ehtinyt kokeilemaan, sekin kiinnostaa kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niitä loppuu pidemmällä aikavälillä yllättävänkin runsaasti! Joskus tosin kaikki kerralla ja sitten meneekin taas jokunen hetki, että saa ottaa uudet käyttöön :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)