19.7.2021

Ostoksia - F.U.N Lacquer, Avon, Oletkaunis, Kicks, Kosmetik4less

Katsellaan näin viikon alkuun muutamia ostoksia, joita en ehkä ole täällä blogissa vielä sen kummemmin näyttänyt, paitsi tietty lakkojen osalta :D 


F.U.N Lacquerille tein tilauksen, sillä heille tuli myyntiin Holo Boss Prisma hololuomiväri, jota he ovat kehitelleet viiden vuoden ajan. Itse sävy ei ole peittävä, vaan oikeastaan aikalailla samanlainen kuin mukana tullut lakkakin, eli sopii käytettäväksi sellaisenaan tai muiden luomivärisävyjen päälle topperiksi. Luomiväri on pakattu sormusrasiaa muistuttavaan pakkaukseen, jonka kansi on täytetty nesteellä ja hologlitterillä.

Tilaushetkellä luomivärin ostaja sai ilmaiseksi Diamond Flake Holo Top Coatin, joka oli ihan hyvä tarjous! Säästöä sain siis lakan normihinnan 13.50 $ verran :D




Tuttuun tapaan, tein tilauksen Avonille myös heinäkuussa ja sieltä lähti mukaan seuraavat tuotteet:

- Kangaskassi 3.75 € (s. 3).
- Mark Oh So Tokyo Electric -luomiväri, sävyssä Gold Lantern 9.95 € (s.38).
- Mark Oh So Tokyo -pohjustuseliksiiri 12.95 € (s. 38).
- Enchanto Irresistible -suihkugeeli, 2.25 € (s. 207).
- 7-in-1 -hoitolakka 4.95 € (s. 25).

Demotuotteina, tulossa elokuussa:

- Avon Senses Cherry Bomb -suihkugeeli.
- Ultra Colour Hydrating Matte -huulimaali, sävy Candy Pink.
- Oxypure puhdistusvaahto, seerumi sekä päivä- ja yövoide.



Gold Lantern -luomivärissä on oikein miellyttävä koostumus, ehkä hieman erikoinenkin! Hyvin pehmeä, kuin höyhen. Jos olet käyttänyt ColourPopin Super Shock Shadow luomivärejä, niin koostumus on niitäkin pehmeämpi ja joustavampi. Koostumuksena varmasti pannuttajan unelma, mutta toisaalta on aika riittoisa sävy sen vuoksi :D





Oletkaunis -verkkokauppa pisti aleriehat pystyyn, joten...
Sieltäkin tarttui jotain matkaan!

Natura Siberican lahjasetti sisälsi kasvonaamion (75 ml) ja BB-voiteen (30ml), voidetta olen jo kokeillut ja sävy on hieman kellertävä, mutta katoaa kasvoille hierottaessa kokonaan. Taisin maksaa setistä 4.90 €, kun pelkästään kasvonaamion hinta on 10.90 € :O

TheBalm Even Steven Whipped Foundation, sävyssä Light. Yritin googletella sävyjä ja ainakin kädelle kokeiltuna sävy vaikutti ihan pätevältä, kasvoille asti tämä ei ole vielä päässyt.

Jeffree Starin tuotteita oli myös hyvässä alessa, tosin sävyt ei nyt ihan käynyt yksiin omien mieltymyksien kanssa :D Alle neljällä eurolla sai jo huulituotteita napattua itselleen, jos etsii hieman tavallisesta poikkeavia sävyjä. Nappasin kuitenkin Lip Ammunition -sävyssä Snowcone, joka on aika huomaamaton vaaleilla huulilla, mutta siinä näkyy vihertävää glitteriä. Tuoksuna Créme Brûlée.

Lisäksi neljä kappaletta violetteja (tottakai) metallipillejä, joita olen jo jonkun aikaa kärkkynyt. Nyt ne sai pienellä alehinnalla napattua!

Holika Holikalta Olive -putsari ja Frudialta My Orchard Mochi Cleansing Foam Mango.

It's Skin Bamboo -kasvonaamio ja Misshalta Shea Butter pocket pack, sekä Camaleon Magic Colourstick, joka vaihtaa väriä ihon ph:n mukaan.






Kicksin alennusmyynneistä tilasin vielä Anastasia Beverly Hillsin Lash Brag -mascaran minikoossa, Glamglown Supermattify 6-acid clarifying primerin ja kaksi Atelier Rouge - kynsilakkaa, sävyt Bisou Bisou ja Nouveau Départ.

Alekupongeilla ostin NYX Professional Makeup -luomivärin sävyssä Chandelier ja Essien Zest Has Yet To Come -kynsilakan.





Kosmetik4lessiltä olisin halunnut tilata mm. Catricen kollageenijauhetta ja INAO by essence -vitamiineja, mutta sieltä tuli asiakaspalvelusta viestiä, että näitä tuotteita ei voida toimittaa ollenkaan Suomeen. Sain rahani takaisin niiltä ostin, mutta halusin kuitenkin ne loput tuotteet :D


essenceltä minituotteita: meikinkiinnitysuihke, käsivoide, viilentävä kasvobalsami ja voidemainen hajuvesitrio.

Catricelta ja I Heart Revolutionilta kasvosuihkeet, joista jälkimmäinen itseasiassa on meikinkiinnityssuihke, tuoksuu kirsikkapiirakalta.

Eveline Cosmeticsilta kasvonaamio, josta saa kaksi käyttökertaa.





Lykolta Wet´n Wildin Coffee Cat ja Ice Cream Bee -luomiväripaletit. Coffee Cat tuoksuu kahville ja Ice Cream Bee jäätelölle, sekä samasta sarjasta kaksi huulituotetta. 

Kurkistin tätä tekstiä kirjoittaessani Lykon valikoimaa ja Wet´n Wildin valikoima olikin mennyt aika pieneksi, näistä uutuuksista vain yksi huulikiilto oli valikoimissa (sarjaan kuuluu ainakin kuusi) :D Mutta onneksi makeupshop -verkkokaupasta näitä löytyy ja näköjään myös uusia luomiväripaletteja sekä meikkivoiteita!

Alelaarista Wet´n Wildin Mega Length Mascara, joka on sekin poistunut valikoimista.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)