8.1.2022

Boxycharm joulukuu 2021 | Gift of Glam

Joulukuun Boxycharm saapui miulle vajaassa parissa viikossa, mikä yllätti. Yleensä olen saanut sen aika kuun loppupuolella, lähetytin paketin eteenpäin 9.12. Tein tullauksen ennakkoon OmaPostin kautta ja paketti tuli noudettavaksi 21.12.


Mutta nyt on aika katsoa vuoden 2021 viimeinen Boxycharm!





Sisältö:

- Realher | Dreams So Big -luomiväripaletti (ovh 28 $).
- Mudmasky | Mineral -infused double cleansing mask (ovh 59 $).
- Benefit Cosmetics | Georgia Golden Peach Blush (ovh 30 $).
- Tynt Beauty | Tynted - Hydrating Tinted eye cream (ovh 24 $).
- Seraphine Botanicals | Luna Liner -Water-resistant liquid eyeliner (ovh 18 $).



Arvo 159 $.




Aloitetaan miun valinnalla eli Realher -merkin luomiväripaletilla. Paletissa on mattaa ja shimmeriä, hyvin neutraalien sävyjen kera.



Boksin arvokkain tuote oli Mudmasky Mineral-Infused Double Cleansing Mask, joka hierotaan pyörivin liikkein kuivalle kasvojen iholle ja annetaan vaikuttaa sen ajan verran, kun olet pessyt hampaat. Käytetään iltaisin, mutta tuskin mitään pahaa tapahtuu, jos käyttää aamulla?
Vaahtoamaton, hajusteeton.





Benefit Georgia Golden Peach -poskipuna, sävyltään persikkainen, jossa on pehmeä, kultainen shimmer antamassa hieman hohtoa.


Tynt Beauty, jonka pakkauksesta tulee mieleen heti Lumene :D En tiedä johtuuko se tuosta tekstien asettelusta ja liukuväristä.

Sävytetty silmänympärysvoide toimii samalla peiteaineena tummille silmänalusille, sisältää hyaluronihappoa ja omenauutetta. Sävy on hieman kellertävä, mutta häivyttyy hyvin. 







Ja viimeisenä Seraphine Botanicals Luna Liner -silmänrajauskynä, oletan sävyn olevan musta. Vegaaninen, haalistumisen kestävä ja vettä hylkivä koostumus.






Miltä kokonaisuus vaikutti?

Eteenpäin lähtee heti Benefit ja Seraphine, sillä ei ole käyttöä ja luultavammin myös luomiväripaletti saa uuden omistajan.

Mudmasky ja Tynt -jäävät itselleni.












6 kommenttia:

  1. Onpa tullut nopeasti! Nykyään mulle ei tule edes lähetysilmoitusta Boxychharmin suunnalta, aina yllätyn että jaa, nytkö se on PE:llä. Eikä mulle ikinä tule ennakkotullaus ilmoitusta, en tiedä miksi? Kokonaisuutena sun boxi on kivan meikkipainotteinen mutta eylinereita tulee turhan usein, paletti on melko vaatimattoman oloinen enkä siksi valinnut sitä itselle. Hohtava poskipuna ei kiitos, Mudmasky jotenkin ei nappaa mutta ainut kiinnostava olisi tuo peiteaine :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas outoa, miun tammikuun boksi on lähtenyt Boxycharmilta matkaan tänään vähän jälkeen yhden yöllä (meidän aikaa). Miulle alussa päivittyi Boxycharm automaattisesti OmaPostiin, nyt siitä tulee vain sähköposti-ilmoitus, josta lisään seurantakoodin itse OmaPosti -sovellukseen ja sitä kautta teen ennakkotullauksen (säästän huikeat 2 € Postin käsittelymaksussa :D).

      Itse asiassa, miullakin oli muuten tuota samaa viime vuoden puolella, että paketti vain tupsahti PE:n varastoon. En tiedä miten se sitten alkoi taas toimimaan, että saan lähetysilmoituksen myös Boxycharmilta.

      Poista
    2. Tosi outoa mutta nyt kun sanoin, mullekin oli tullut lähetysilmoitus Boxycharmilta :DD ja mullakin on Oma Posti jonne lisään lähetystunnuksen saatuani sen PE:ltä mutta ei tule ennakkotullausta. En tiedä miksi kun muistaakseni Huda Beauty on ainut josta on tullut se ennakkotullaus. Eipä sen niin väliä mutta 2,90 e on vähän tyhmä aina maksaa tyhjästä ;)

      Poista
    3. Jossain on kyllä sitten bitti sekaisin :D

      Poista
  2. Hih mulle tulee kiusaus ostaa paletti ja poskipuna😂👍. Just tämmösii tavallisii mitä kerään🤪

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie sain ne paikallisen fb-kirppiksen kautta jo myytyä :/

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)