18.1.2022

PLAZA Beauty Box 1 & 4

Tilasin Lykolta kaksi PLAZA Beauty Boxia, molemmat olivat hinnaltaan 29.90 € ja sisältöjen arvoksi on sanottu 189,90 € ja 129,90 €.

Boksien sisältö ei ole yllätys, sillä se on näkyvillä myyntikuvissa oikein hyvin. Katsotaan pikaisesti mitä bokseista löytyi.

Bokseissa ei ollut sisältölistausta erikseen, vain jokin lappunen ruotsiksi, josta en ymmärtänyt mitään :D




Boksi numero yhden sisältö oli arvoltaan 129.90 €. 

Sieltä löytyi Dermosilin itseruskettava mousse, Antonio Axun shampoo ja hoitoaine, sekä myös yksi shampoo Continulta (joka kiinnosti tässä boksista eniten).

Kasvoille Love beauty and planet -kasvonaamio ja Apoliva -merkiltä myös ilmeisesti kasvonaamio, kaikissa tuotteissa ei muuten ollut myöskään englanniksi tai suomeksi tekstejä, vain ruotsiksi.

Värikosmetiikkaa edusti Clarins ja Linda Hallberg, molemmat huulituotteita, mutta LH:ta pystyi käyttämään myös poskille. 

Humlelta öljy (oletan ainakin) ja Lumenelta Nordic Hydra prebiootti tehohoito (15 ml, täysikokoinen on 30 ml).




Toinen boksi oli sisällöltään arvokkaampi, mutta tuotteitakin on enemmän, sisällön arvoksi oli sanottu 189.90 €. Tässä boksissa oli myös eniten ihonhoitoa, sillä vain ripsari ja irtoripset edustivat meikkipuolta.

Ecooking -merkiltä tuli päivävoide ja intiimipesuaine.
Filorgalta tuli kaksi tuotetta, meso-mask ja hydra-filler.
Lova Skin -merkiltä saapui nopeatehoinen jalkojenkuorintaseerumi, tuttu Rituals putkahti myös ja sieltä saapuikin Ritual of Namaste -sarjan puhdistusvaahto.

Kolme kasvonaamiota, joista yksi on tarkoitettu auringonoton jälkeen käytettäväksi.
Dovelta itseruskettava, Eylurelta ripset + liima. 
Emani Cosmeticsilta volyymia antava ripsiväri, joka samalla lupaa kasvattaa myös ripsiä eli toimisi myös ns. ripsiseerumina samaan aikaan.

Rexonalta deodorantti, joka lupaa 96 tunnin suojaa :D
Veole -merkiltä vartaloöljy.
Andorinha Algarvelta käsintehty palasaippua, tuoksuna laventeli.






Monipuoliset sisällöt kummassakin boksissa, ellei oteta huomioon sitä, että molempiin oli laitettu itseruskettava tuote ja tietenkin ekassa boksissa oli kaksi shampoota. 
Bokseista löytyi tietenkin myös hieman erikoisempia merkkejäkin, joita pääsee testailemaan.

Pienenä miinuksena näin kielitaidottomana annan siitä, että kaikissa tuotteissa ei ole edes englanniksi tuotetietoa, vain ruotsiksi. Osa menee arvauksella, osaan tuotteista saa etsiä tiedot itse.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)