30.11.2022

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla | marraskuun loppuneet

Marraskuun loppuneet vielä tähän väliin, ennen kuin huomenna aloitetaan availemaan joulukalenterin luukkuja :D Muihinkin projekteihin tulee pieni päivityskatkos, sillä en julkaise muita postauksia blogissa joulukalenterin aikana.

Aloitetaan taas kasvonaamioilla, joita yritin tehokäyttää pois alta, kun tiesin uusia tulevan reilusti tilalle. Näissä kaikissa vaikutusajat 10-20 minuutin välillä.


Kocostar Slice Mask Sheet Cucumber.
Kocostar Slice Mask Sheet Aloe.
Esfolio Pure Skin Hyaluronic Acid With Peach Essence Mask Sheet x 2.
Esfolio Watermelon & Witch Hazel Mask Sheet x 2.
Garnier SkinActive Repairing Sheet Mask.
TonyMoly I'm Aloe -kasvonaamio.
Bielenda Eco sorbet - kasvonaamio, porukan voidemainen kasvonaamio. Kiva, vadelmainen tuoksu, mutta muuten ei päässyt suosikiksi.


Tästä kasvonaamioporukasta pudottaisin TonyMolyn pois, sillä siinä huomasi kankaan jäykkyyden ja pienemmän koon verrattuna esim. Esfolion naamioihin, joiden kangas oli ohuempi ja helpommin kasvoille asettuva, sekä myös kangas oli suurempi ja paremmin istuva.

Miinuksen annan Kocostarin Slice Mask -siivuille, sillä aiemmin pakkauksessa oli siivuja 12 kpl ja nyt niitä oli vain kuusi! Hinta kuitenkin pysynyt aika lailla samana :O Onneksi omani ostin alesta ja nyt siivuilla hädin tuskin saa peitettyä kasvot suht järkevästi, toimii tällä pienemmällä siivukoolla enää paikallisena täsmäkosteutuksena.




I Heart Revolution Snow Balls Bath Fizzers. Sihisevät kylpykuulat, jotka sopivat hyvin jalkakylpyihinkin kuten itse nämä käytin. Jos mukaan haluaa vaahtoa, se kannattaa lisätä jostain toisesta tuotteesta, sillä nämä vain sihisee :D Itse käytin lisänä The Body Shopin Bath Bubble -palaa, joka kestää jalkakylpykäytössä iäisyyden. 

Bubble t Pineapple shower steamer. No jaa, ei vakuuttanut. Yksinkertaisuudessaan pala halkaistaan ja laitetaan suihkun lattialle. Kun vesi osuu palaan, se vapauttaa tuoksua. En havainnut tuoksua laisinkaan ja mitään muuta iloa nämä ei sitten tarjoakaan :D Yhdestä pakkauksesta riittää kahteen kertaan.

Holika Holika pig-clear mustapäälaput. Sisältää vain nenälle laitettavia lappuja, sillä itse en niin välitä niistä otsa/leukalappusista, niin tämä on hyvä ja aika edullinen vaihtoehto. Riittää pitkään, sillä itse käytän ehkä yhden lapun kuukaudessa näin syksy/talvisesongin aikana. Hinta noin 7.50 €/ 9 kpl.




Yves Rocher Melting Orange -suihkugeeli. Yleensä Yves Rocherin suihkugeelit on aika juoksevia tapauksia, mutta tämä oli kyllä rehellistä geeliä, joka tuli klimppeinä pullosta :D Herkullinen appelsiinisuklaan tuoksu, kuin nestemäistä Fazeriinaa vartalolle. Viime vuoden kausituote.

Rituals Serendipity -suihkuvaahto. Ehkäpä jopa parfyymimainen tuoksu, joka jäi iholle ja suihkuun tuoksumaan. Aiemmin tykkäsin näistä suihkuvaahdoista, mutta nykyään haluan vaahdon tulevan vaahtona suoraan pullosta, kuten Doven shower mousset. 

Avon Senses Gingerbread -käsisaippua. Tuoksu ei ole ihan piparkakkumainen miun nenään, vaan enemmän semmoinen poltetun sokerin (kinuskin) tuoksu. Mutta sopi silti hyvin näin alkutalveen.

Rituals... The Ritual of Mehr -shampoo. Lokakuussa käytin Jing -sarjan shampoon ja täytyy sanoa, että tykkäsin tästä Mehristä enemmän. Tuntui pesevän hiukset paremmin ja puhtaamman tuntuisemmaksi. Vaikka näissä on voimakas tuoksu, en itse huomannut tuoksun jäävän hiuksiin, vaikka en käytä hiusöljyä kummempaa hiuksiin.




Douglas Essential Unique Moisturising Cream. Toimi oikein hyvin vartalovoiteena, tässä on sama tuoksu kuin kasvojenpesuaineessa, mutta se ei ollut niin hyvä :D Kasvoille en kokeillut, vaikka kävisi siihenkin tarkoitukseen.

essence Moisturizing hand mask. Pääasiassa käytin yövoiteena hanskojen kanssa, mutta muutaman kerran käytin ihan päivälläkin. Ihan hyvä käsivoide, oli hieman paksumpaa, mutta ei mitään jankkia. 

Farmacy Filling Good -seerumi. Makeahko, hunajainen tuoksu. Hyvä seerumi, käytin mielelläni!

Rituals... The Ritual of Jing - käsivoide. Käytin tämänkin yökäsivoiteena hanskojen kanssa pois, ei suosikkini tuoksultaan, mutta onpahan käytetty pois.

essence Hello, Good Stuff Depuff eye serum. Todella nestemäinen silmänympärysseerumi, ei tosin tarvinnut pakkausta puristella, kun tuotetta tuli itsestään ulos (tästä syystä korkin suulla on hieman jäämiä). Hyvin kevyt tuote, enkä ostaisi toiste. Tykkään ehkä hieman kiinteämmistä sy-tuotteista.




essence prime & last jumbo fixing powder, jättikokoinen väritön puuteri, joka on muistaakseni jostain kausikokoelmasta ainakin pari vuotta sitten. Ei varmaan yllätä, mutta pakkaus hajosi saranan toiselta puolen ja mystinen halkeama ilmestyi jostain, joten pakkaus ei mennyt enää kunnolla kiinni. Onneksi se oli vain tuossa kirjahyllyn päällä, joten en reissannut sen kanssa ja pakkaus ei hajonnut itsestään enemmän :D Puuterijemmat näyttää tällä hetkellä nollaa, joten kunhan käytössä olevaan puuteriin tulee pannua näkyviin, voi jo harkita uuden ostamista jemmaan.

Gucci Bloom, sattumalta loppui näin monta näytettä yhden kuukauden aikana, joskaan yksikään ei ollut täysi. Suosikkini näistä kolmesta oli Gucci ja Avon Eve Duet Sensual, jota ilmeisesti ei enää saa.

Calvin Klein Eternity Now. Tämäkin oli ihan kiva tuoksu.

Avon Eve Duet Sensual EdP. Tämä oli se hajuvesi, jossa oli kaksi hajuvettä samassa ja ne toimivat yhdessä, että erikseen. Toisen puoliskon nimi oli Radiant ja muistelisin, että joskus kauneusillassa kun tuoksu lanseerattiin (2017) tykästyin enemmän toiseen tuoksuun, joka oli juurikin tämä käyttämäni Sensual :D



















6 kommenttia:

  1. Ihana kasa loppuneita<3 Mulla on vähän samat fiilikset noista TonyMolyn sheet maskeista, en ei istu omille kasvoilleni kovinkaan hyvin ja on aika hintaviakin vielä, vaikka just noihin Esfolion naamioihin verrattuna. Mulla loppui myös marraskuussa toi sama Farmacyn seerumi, se oli aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eron kyllä huomasi selkeästi, kun ensin käytti TonyMolyn kasvonaamion ja seuraavana päivänä tuon Esfolion. TonyMolyn kangas oli vaan niin jäykkää, jatkossa jää kyllä kauppaan jos ei nyt ole ihan superhyvä tarjous :D

      Poista
  2. Minustakin nuo Tony Molyt on tosi kalliita, eikö ne ole Sokoksella 7 -8 e. Sikahinta naamiosta. Parempia saa halvemmalla! Ostan ainoastaan tosi hyvästä tarjouksesta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Verkkokaupassa 5.90 €, ne LAB -versiot 7.90 €. Joten on kyllä hintaa, kun nuo Esfoliot irtoaa kuitenkin alle kahdella eurolla :O

      Poista
  3. Ihanasti loppuneita ja paljon itselleni uusia tuotteita tässä! Sika ihanaa, että nuo esfolion super edulliset kasvomaskit on tullut s-kauppoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kiva saada päivittäistavaraostoksien yhteydessä myös edullista (ja hyvää) ihonhoitoa! Vaikka myö aika harvoin S-ryhmällä käydään :S

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)