14.11.2022

Project 2022 - 2023 | One year, 58 products. Kolmas päivitys.

On taas aika katsoa mitä kuuluu tälle vuoden kestävälle projektille, jonka viimeinen osio alkaakin tämän kolmannen päivityksen jälkeen. Helmikuussa 2023 selviää, kuinka monta tutoetta vuoden aikana loppui yhteensä.

Kuvissa tuotteet, joita en ole avannut lainkaan.






Voisipa sanoa, että korkkaamattomia tuotteita ei kovin montaa enää ole :D

Suihkugeelien osalta niitä on jäljellä kaksi; tuplakappale LUSHin Jolly -suihkugeelistä ja The Body Shopin British Rose. Näistä kahdesta LUSH on se riittoisampi ja pidempiaikaisempi käyttää.





NYX Professional Makeup HD Studio -luomivärinpohjustaja tuskin tulee olemaan avattuna ensi vuoden puolella, kun käyttelen Avonin pohjustajaa (josta sain jopa pohjan näkymään) ja haluan sen ensin käyttää pois.


LUSHin Sleepy -vartalovoide luultavasti korkataan jossain vaiheessa. Mutta se menee luultavasti ainakin tämän vuoden loppuun.




Käsivoiteita on jäljellä kaksi; Yves Rocher Melting Orange sekä bubble t:n lemongrass & green tea. Nämäkin varmasti jossain vaiheessa tulee korkattua, mutta käsivoiteet on niin yöpöydälle kuin työpöydällekin vasta korkattu.






Projektista on loppunut tuotteita 45/58. Eli todella hyvin on projekti edistynyt, eikä oikeastaan haittaisi vaikka luku jäisikin tuohon :D Tiedän tosin, että kyllä siihen muutama loppunut vielä tulee.




Tämän projektin viimeinen päivitys on helmikuussa 2023, jolloin selviää kuinka monta tuotetta sain loppumaan vuoden aikana!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)