1.9.2023

Loppuneet | Elokuu 2023

teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty* -etuliitteellä.



Elokuun loppuneiden tuotteiden aika!




Garnier Hydra Bomb Moisture Bomb sheet mask, varma kasvonaamio. Ei moittimista! Napsin näitä yleensä Normalista, kun siellä käyn.

*Missha cucumber sheet mask, raikkaan tuoksuinen naamio, ohut kangas joka istuu hyvin.

*Missha honey sheet mask, hieman hunajainen, makea tuoksu, oikein hyvä.

Missha Red Ginseng sheet mask, tässä naamiossa oli todella ärhäkkä tuoksu, joka muistuttaa omaan nenään hieman inkivääriä.

*Mizon Joyful Time Acerola sheet mask. Tämän tuoksu oli makea, hieman kirsikkainen. Oikein miellyttävän tuoksuinen.

Missha Vegan Talks Sheet Mask. Ohut kangas ja näissä on mukana se muovinen suojakalvo, joka otetaan pois ennen käyttöä. Se on hieman turha, sillä en usko, että kangas repeäisi jos suoja puuttuisikin. Geelinaamioissa suojan kyllä ymmärrän.

Missha Vegan Talks Sheet Mask. Nämä on todella kosteita naamioita, joten helposti menisi varmaan 20 minuutin vaikutusajalla, ellei huoneilma ole niin kuiva, että imee jo itsessään naamion mehut kuiviin :D

Missha Vegan Talks Sheet Mask. Yhteenvetona ihan hyviä naamioita, tuoksuista ei jäänyt mitään erikoista mielikuvaa, muistelen kuitenkin jotain tuoksua kaikissa olleen.

Vibe Wipe Facial Wipes, ostinkohan nämä Normalista? Näistä jää selkeästi tuoksu iholle, mutta ovat kyllä kosteahkoja. En välttämättä ostaisi uudelleen.



The Body Shop Ginger -suihkugeeli, vanhasta kausisarjasta. Näitä tuli silloin ostettua useampikin, enkä muista onkohan jemmoissa vielä yksi jäljellä, ehkä. Tykkään tämän raikkaasta, hieman pistävästäkin tuoksusta.

Avon Simply Delicate Gentle -intiimipesuneste, jota voi käyttää kasvojenpesuaineena tai suihkugeelinäkin. Tämä sarja muuttui Avon Care -sarjan alle ja pumppupullot vaihtuivat flippikorkillisiin. Itselläni tätä vanhaa pakkausta on vielä jemmoissa muutaman pullon verran. Olen huomannut väreissä olevan eroja koostumuksen suhteen, tämä pinkki oli paljon vesimäisempää, kuin mitä ny käyttöön ottamani (olikohan violetti).

*The Body Shop Vitamin E Gentle Facial Wash. Hyvin hellävärainen putsari kasvoille. Tuoksuu tutulle Vitamin e -sarjan ominaistuoksulle, koostumukseltaan voidemaista. Epäilen, että ei poista yksistään käytettynä tuhtia ihonhoitoa (esim. aurinkovoide jne), sopii simppeliin ihonpuhdistukseen. Itse käytin tämän suihkussa kasvoputsarina.

Zoella Beauty Banana Foam, banaanikarkkien tuoksuinen suihkuvaahto. Vaahto oli todella ilmavaa höttöä, joka katosi nopeasti. Ihan loppuun asti pumppu ei jaksanut tuotetta ottaa, joten sekoitin sekaan hieman vettä ja putsasin lavuaarit tällä :D

Yves Rocher Milky Almonds -suihkugeeli, mantelinen tuoksu. Ihan ok, ei erikoinen kuitenkaan. Taisi olla viime talven kausituoksuna.

*Rituals The Ritual of Sakura shampoo, ihan kiva shampoo. Löytyy sarjalle ominainen tuoksu eli riisimaito ja kirsikankukka, joka tuoksuu jo pakkauksen ulkopuolellekin selkeästi. Miun mielestä ei ainakaan omiin hiuksiin jättänyt tuoksua pesun jälkeen.

*Rituals The Ritual of Sakura hoitoaine, sama tuoksu ja hoitoainekaan ei omiin hiuksiin jättänyt tuoksua, tai en sitä ainakaan haistanut.

*Dermosil Suolashampoo. Hyvä syväpuhdistava hiuspohjalle. Pesee hiukset narskuvan puhtaaksi, joten hyvä hiusnaamio/hoitoaine tämän jälkeen on suositeltavaa. Tässä on miun makuun raikas, merellinen tuoksu, josta tykkään. On myös riittoisaa, sillä noin teelusikallinen riittää. Tämä taisi olla nyt toinen purkki jonka käytin ja uusi on jo odottamassa, kunhan käytän muita merkkejä välillä.





Nailfix Apple Green -kynsilakanpoistoaine. Tämä loppui vihdoin ja viimein! Ei miun mielestä mitään tehokkainta poistoainetta, mutta kyllähän tuon käytti pois. Asetoniton, 300 ml tarjouksessa 2.95 €, joten ei tarjoushinnalla ole kyllä hinnalla pilattu :D

Avon MagiX Shine & Oil Control Primer. En huomannut tätä käyttäessäni lainkaan kiillon/öljyisyyden kontrollointia. Ehkä alussa kiiltoa ei niin paljoa tullut, mutta loppua kohden en kyllä huomannut mitään eroa.

Avon Power Stay Shadow Stick sävy Blushing Pink. Näistä luomivärikynistä olen tykännyt! Sopivan pehmoisia, voi käyttää joko suoraan kynästä tai esim. sormien kautta. Mukana on myös teroitin, mutta en kyllä sitä tainnut käyttää kuin kerran. Kokeilin myös ilman pohjustajaa ja toimi yksistäänkin hyvin.




Avon Advanced Techniques Moisturising Serum. Käytin tätä kosteisiin hiuksiin suihkun jälkeen. Tuoksussa argan ja kookos, joka oli miellyttävä. Iso 100 ml pakkaus, joka tuntui kestävän ikuisuuden, mutta nyt se viimein loppui :D Voisin kyllä ostaa joskus uudelleenkin, jos vielä on valikoimassa.

Savon de Royal -nestesaippua, aika maskuliininen tuoksu oli tässä. Sain lahjaringin kautta ja kun tarpeeksi pitkään kaivoin Internettiä löysin tälle tuoksukuvauksenkin, joka on: alkutuoksu suklaa, sydäntuoksu vanilja ja pohjatuoksu meripihka. Ehkä suklaa ja meripihka yhdistettynä tekee tämän tuoksusta vähän sellainen puisen. Tyyylikäs mattamusta pullo, kultaisella pumpulla. Pullo oli myös pinnaltaan hieman nihkeä, ei perinteinen liukas muovi.

Nivea Skin Refining Clear-Up Stripes, voi kunpa näistä ilmestyisi pelkkiä nenälappusia, niin ei tarvitsisi ostaa noita leuka/otsa juttuja samassa. Holika Holikalla on iso pakkaus pelkkiä nenälappuja, mutta ne on aika usein loppu.

Polaar Hand Cream, pieni tuubi mutta kesti aika pitkään. Hyvin täyteläinen, ei miun mielestä kuitenkaan paksu koostumukseltaan ja tuoksuva käsivoide. Käytin tätä iltaisin hanskojen alla. Ei tullut suosikkiani.

essence Hello, good stuff! 48 h hydro fixing spray. Kookoksen tuoksuinen kosteuttava kasvosuihke, sopii myös meikinkiinnitykseen. essencen pullot on aina pieniä, joten tämäkin loppui aika nopeasti, vaikka käyttelin yleensä vain aamulla puuterin päälle. Tuoksu alkoi kyllä hieman tympäistä ja se jäi joksikin aikaa tuoksumaan kasvoille.

Garnier Micellar Cleansing Water, tämäkin oli miulla reissussa ja sitten nappasin käyttöön. Perushyvä misellivesi, melkeinpä varma valinta kaupassa jos valinnanvaikeus meinaa iskeä.

Lumene Lähde kasvosuihke, hyvin hienojakoinen suihke jota ei meinaa kasvoilla edes tuntea. Tässä on tuoksua mukana, joten jos siitä ei tykkää, niin kannattaa käydä kokeilemassa kaupassa ennen ostoa.

essence Disney Villains Ursula -kasvoseerumi, jossa oli sinisiä palluroita. Kun hieroin käsiä yhteen, palleroiset yleensä pujahti sormien väliin ja ne sai sieltä napata mukaan. Eivät siis ihan helpolla hajonneet ja sai olla tarkkana, ettei kasvoille jäänyt sinistä.

Ivy Aia Face Cream, tämän ostin kesällä Normalista reissua varten. Simppeli kasvovoide, jota voi käyttää aamuin ja illoin. Omalle rasvoittuvalle iholle on todella rasvainen voide, eikä paljoa tarvitse kerralla. Tämä pieni tuubi kesti päivittäisessä käytössä ainakin pari kuukautta, käytin päivävoiteena suurimmaksi osaksi.















4 kommenttia:

  1. Garnierin misellivesi on kyllä sellainen perushyvä, siitä on monia kivoja versioita ja kaikki aina toimineet hyvin :) aina vaan tulee uusi ostettua kun ei keksi minkä muunkaan ottaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja jos se toimii, niin ei aina uskalla ottaa riskiä ostamalla jotain toista :'D

      Poista
  2. TBS:n Ginger suihkugeeli oli kyllä hyvä! Harmi ettei mulla ole tota jemmoissa, kun en ole kuin yhden pullon käyttänyt. Noi Misshan naamiot alkoi kiinnostaa, kun oon jotain muuta sarjaa testannut ja pidin siitä, että ne kankaat oli sellaisia superohuita! Toki mäkin pidän niitä suojakalvoja yleensä ihan turhina, onneksi niitä ei ihan kaikissa kangasnaamioissa ole :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TBS:n Ginger -sarja oli kyllä hyvä! Saisi kyllä vastaavia tulla uudelleenkin myyntiin :D Mie muistan, kun Garnierin naamioissa oli silloin alussa ne suojamuovit, nyt ei taida enää olla missään niissä versioissa.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)