30.8.2023

Project Polish | 2023

Lakkaprojekti on hieman elänyt omaa elämäänsä ja edellinen päivitys on nähty lokakuussa 2022. Pääset katsomaan silloisen tilanteen täältä.

Onneksi, kuitenkin jotain edistystä on tapahtunut ;)




Models Own - Tropical Sun. Oranssi, jossa satunnaisia hopeisia glittereitä, jotka eivät tule välttämättä kynsille lainkaan. Selkeästi näkyvä kultainen shimmer. Ohut koostumus, mutta ei ole kyllä maailman nopein kuivumaan, mikä saattaa aiheuttaa välillä turhautumista, vaikka lisäisi pikakuivattajaa päälle.

Barry M. - Pacific flame. Tässä on todella voimakas shimmer ja lakan koostumus on aika ohut. Omille kynsille en saa peittävyyttä kolmellakaan kerroksella. Ohut koostumus vaikeuttaa myös kynsien kärkien lakkaamista, sillä se ei sulje lakkausta oikestaan lainkaan ja päällyslakka yleensä kutistaa sen :D Tätä olen käyttänyt useimmiten silloin, kun valinnanvaikeus yllättä ja haluan nopeasti kuivuvan lakan.

Avon - Coral Reef käyttöaste näkyykin alla (ja yllä) olevassa kuvassa. Lakan koostumus on aika ohut, mutta vaatii kyllä nyt loppua kohden hyvää sekoittelua, hermoja ja ehkä ohentajaa, sillä se on selkeästi muuttunut paksummaksi. Meinasin jättää tämän jo eläkkeelle projektista, mutta en vielä raaskinut.







Atelier Rouge - Boulevard De La Croisette, kaunis vihreä ja tämäkin on varma valinta jos haluaa vain jotain nopeaa kynsille. Peittää hyvin, kuivuu nopeasti. Tätä olen käyttänyt jonkun verran, mutta lakka ei asetu pullossa, joten tarkkaa käyttöastetta en osaa sanoa. Swatchiin pääset tästä.

We Care Icon - Magic Purple Metal ja sama virsi kuin edellisessäkin, varma valinta jos haluaa edes jotain väriä kynsille. Nätti violetti, voimakkaalla shimmerillä. Kuivuu nopeasti, mutta on koostumukseltaan ohutta, joten ei peitä kolmellakaan kerroksella täysin.




Projektista lähtee pois kaksi lakkaa:

essence - beautiful lies, näiden molempien lakkojen kohdalla näkyykin jo pulloa katsomalla missä asti on oltu. Molemmissa lakka alkoi olla niin vähissä, että pulloa sai kallistella, hetkutella ja vetkutella, jos jotain halusi siveltimeen. Joten niin tämä violetti beautiful lies, kuin harmaa gossip girl saavat mennä miun kierrätyspussukkaan.

Nämä molemmat olivat kyllä helppoja lakkoja käyttää, peittivät hyvin.





Kun kaksi lähtee pois, otan myös kaksi tilalle.

essence - hot red chilli. Kaunis, sähäkkkä kirkkaanpunainen. Kuivuu hyvin ja on peittävä. Olen muuten lukenut, että sävyn nimi olisi chili, mutta se on chilli :D Tästä swatchiin.

Mavala - Dream. Swatchasin tämän viime vuonna, tästä swatchiin. En muistaakseni ole lakannut tällä kuin kerran sen jälkeen, kun lakkaswatchin olen tehnyt. Käyttöaste on melkeinpä tuossa kohtaa, josta pullo alkaa levenemään alaspäin.









Projektin aikana loppuneita/empties:

China Glaze - Grape Pop
China Glaze - Fairy Dust
China Glaze - Nova
Lumene - Koivujen alla
essence - beijos de brazil
Color Club - Disco Dress
essence - i feel good
essence - amazed by you
Avon - Polished Plum (tekstuuri)
essence - let's boo-gy-woogy
Lumene Nordic Girl!- 7
Models Own - Pinky Brown
China Glaze - Giggling All The Way
Depend - 313
Depend - 5071
Wild & Mild - Blue Nun
essence - beautiful lies
essence - gossip girl














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)