1.10.2023

Ostoksia | CesarsShop, Avon, Lyko, Kicks, S-market, Normal, Sokos, Bangerhead, Oriflame

 teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty* -etuliitteellä.


Abauttiarallaa syyskuun ostokset olisi tässä!




CesarsShopilta kaksi pussia swatchtikkuja, sekä vielä Picture Polishejakin tarttui matkaan. Sävyt innocence ja cashmere.





Syyskuun Avon -tilaus:

- Perceive for Her
- Extreme Volume -ripsiväri
- Avon Care Body Wash
- Avon Care intiimipesunesteet

+ puolisolle tilasin yhden suihkugeelin :D





*Lykon pieni tilaus:

By Lyko Firming Hydrogel Face Mask, tämä oli ilmainen Club Lyko etu.
Sol De Janeiro After Hours Perfume Mist, tämän suihkeen vuoksi tilauksen tein :D
essence Disney The Lion King -luomivärinpohjustaja, tämän nappasin täytteeksi että sain ilmaiset postikulut.





*Kicksin tilaus, kummastakaan en normaalia hintaa maksanut, Max Faxtorin tuotteet olivat tilaushetkellä tarjouksessa ja NYXiin käytin alennuskupongin, suluissa olevat hinnat on normihintoja.

En edes muista milloin viimeksi on tullut Max Factoria ostettua! Silloin kun Anttila oli pystyssä, merkki julkaisi kynsilakkoja, joista kaikki meni ihan pähkinöiksi ja etenkin Fantasy Fire oli se joka pöhinää aiheutti eniten. 

Warm Neutrals -paletin olen omistanut aiemminkin, varmaan se oli ihan eka versio tästä paletista. Tämä nykyinen hivelee kyllä muotoilultaan enemmän omaa silmää, edellinen oli liian neliskannttinen. Nyt sävyjen pannutkin on saaneet pyöreyttä, eivät ole tönkköjä neliöitä.







S-marketista hyvin perusostoksia.

Rainbow kynsilakanpoistoainetta, en muista olenko tätä testannut koskaan. Kunhan otan tämän käyttöön, jätän sitten tyhjennettyään jatkokäyttöön muille poistoaineille.

Urtekram vartalokuorinta oli tarjouksessa -50 %, joten nappasin sieltä testattavaksi ja melkein vierestä Revuele merkin vartalokuorinta, joka ei ollut tarjouksessa.






Kaverin kanssa piipahdettiin keskustassa ja Normalista ostin Garnierin kasvonaamiot, sekä teefilttereitä. Nämä pussit on siitä kivoja, kun niissä on tuo naru, mutta saisivat vaan olla ehkä hieman pienempiä kokoluokaltaan ja pakkauksessa voisi olla ainakin 20 kappaletta enemmän.




Kerrankin lykästi ja Sokoksen alelaarista löysin kaksi Essien lakkaa, sävyt light & fairy ja charmed & dangerous.






Tätä tuoksusettiä metsästin monesta eri verkkokaupasta ja aina se oli loppuunmyyty, eikä aktiivinen kyttäys tuottanut tulosta. Laitoin itseni jopa yhdestä kaupasta tämän seurantaan, että saan s-postiin ilmoituksen, kun se saldoille taas tulee. Saatoin tosin hieman epäillä, että tuskin lisää voisi tullakaan ja kuinka ollakaan, eräänä päivänä sähköpostiin kilahti viesti ja tartuin heti tuumasta toimeen.

*Juliette has a gun Discovery Set Lust for Sun (1.7 ml x 7, 5 ml). Jos nämä olisi olleet roll-on muodossa, en olisi ostanut, mutta suihkeversiot ehdottomasti vaikutti ostopäätökseen :D Ja ei tämä kyllä ole pahan hintainenkaan, tällä hetkellä tarjouksessa 22.90 € (norm. 29 €).


Not a Perfume, pakkauksen 5 ml kokoinen tuoksu. Ilmeisesti merkin suosituin tuoksu.
Lust for sun
Magnolia Bliss
Pear.Inc.
Vanilla Vibes
Moscow Mule
MMMM...
Musc Invisible





Oriflamen pieni tilaus.

Jälleen nappasin kerryttämilläni pisteillä NovAge puhdistusöljyn, joka oli tosin vaihtanut nimensä. Oletan kuitenkin kyseessä olevan aikalailla sama tuote.

Ostamani tuotteet oli Glow Essentials kasvoputsari (tarj. 4.90 €, norm. 8 €), Eclat Blanc -hajuvesi (tarj. 14.90 €, norm. 40 €) ja Dream Cream -käsivoide (tarj. 2.90 €, norm. 6 €).















2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia! Sol de Janeiron tuoksusuihkeet kiinnostaa aina ja mietin tuon hankkimista ensin itsekin. Mutta en tiedä onko tuoksu kovin "tumma ja metsäinen", että menisikö vielä omaan makuuni. Tosi kiva kuitenkin, että merkiltä tulee aina välillä näitä uusia tuoksuja! Ihanan väriset nuo Essien lakat<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miun makuun se on aika tumma tuoksultaan, en ainakaan päivätuoksuksi laittaisi. Harmi, että en kerennyt ostaa niitä kesällä julkaistuja tuoksuja, niistä olisi pari kiinnostanut.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)