30.10.2023

OPI Terribly Nice Holiday 2023 | Let's Scrooge & Put on Something Ice -swatches

No niin, nyt pois alta aika ajankohtaiset lakat. Kyseessä on tietenkin OPI Terribly Nice -kokoelman kaksi lakkaa, jotka ovat osa tämän vuoden joulukokoelmaa, myös joulukalenteri kantaa samaa nimeä tänä vuonna.

Kokoelma koostui tänä vuonna shimmerisistä, glitterisistä, metallisista ja creme -koostumuksista, eli vähän kaikkea :D Tuttuun tapaan kokoelma on myös aika suurehko, siitä löytyy peräti 14 eri sävyä.




Let's Scrooge, kynsillä kaksi kerrosta.


Sinivihreä shimmerlakka. Tämän lakan shimmer on todella nätti, enkä muista että tämän sävyistä lakkaa kokoelmissani olisi, ei ehkä se perinteinen vihreä sävy, jota joulukokoelmissa yleensä on.

Hieman mietin lakatessa, että mahtaneekohan värjätä kynsiä, mutta se pelko osoittautui vääräksi.






Put on Something Ice, kynsillä kolme kerrosta.

Tämän lakkasin kynsille ihan sellaisenaan, toki aluslakka on alla. Tässä on shimmerinen, sinertävä lakkapohja ja sen seassa isompia hopeisia ja holograafisia glittereitä. Shimmerin ansiosta lakka hehkuu violetin ja vaaleanpunaisen sävyssä.

Vaaleampien lakkojen päälle lakattuna sininen pohjasävy saattaa hieman puskea esiin, mutta epäilen esimerkiksi yhdellä kerroksella laitettuna se ei niin paljoa sieltä edes erotu.




















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)