31.12.2023

Ostoksia | Matkus Shopping Centre, Kicks, Avon, Dermosil

teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty* -etuliitteellä.




Vuosi lopetellaan ostospläjäykseen, jotka ovat odotelleet koneen arkistossa pääsyä esille. Marraskuussa tuli käytyä ostosreissulla Kuopion Ikeassa ja Matkus Shopping Centressä, joten aloitetaan ensin niillä.


Matkuksen Emotionista ostin OPIn Terribly Nice -joulukalenterin, sillä normaalihinta oli siellä kohtuuhintainen (69.90 €) ja kurkattuani S-mobiilin ihan vaan varmuuden vuoksi, huomasin sattumalta alennuskupongin, jolla sain hintaa vielä alaspäin! :D Hintaa jäi vielä rapiat 51 €, olin nimittäin itselleni puhunut, että jos saan kalenterin noin 50 € hintaan, niin ostan sen.





Matkuksen The Body Shopista. 

Kaikki oli jossain tarjouksessa esim. suihkugeelit 2 kpl 10 € (eli 5 € kpl), joka on aika hyvä tarjous tänä päivänä, kun yksi suihkugeeli on norm. 9.50 € ja ilokseni tämä tarjous koski myös kausisarjoja. Ostin molemmat *kirsikkaa :D

Matkakokoiset suihkugeelit oli siinä telineessä mm. vartalovoiteiden ja käsidesien kanssa, joita saa osta 4, maksa 3 -periaatteella. Osa näistä meni lahjuksiin. Sitruunakäsidesi oli muistaakseni alle 4 € ja ostin vielä söpön *lahjapussukan.

Ja yllätyin, kun kausisarjoista oli myös tehty matkakokoiset yksitellen myyntiin! En ole aiemmin nähnyt, yleensä vain seteissä bongannut.





No, Rituals. Siellä riitti kuhinaa aika kivasti ja itsekin jotain ostin, kun kerta sinne asti oltiin tultu.

Mehr -sarjan käsisaippua, The Legend of Dragon suihkuvaahto (tuoksussa luumu ja santelipuu), Karma -käsidesi ja näytteenä vartalovoide Sakurasta, jonka pistin eteenpäin.




Matkuksen Kicksistä Budgien Niacinamide face serum mist. Ostin tismalleen saman tuotteen joskus settinä toisen kasvosuihkeen kanssa ja korkkasin sen jokunen tovi sitten, olen tykännyt! Ei yhtään huono kasvosuihke ollenkaan, nämähän oli 50 % alessa ja ovat ilmeisesti poistumassa kokonaan, harmi.

Tätä itseasiassa menin Kicksiin ostamaankin, kun en jaksanut verkkokaupasta tilata :D




Ja Matkuksen Normal, jossa en ole itseasiassa käynytkään, mutta se tilanne on korjattu! Ja kyllä, oli porukkaa :D

Heräteostona Sencen kasvonaamiot, ihan vaan koska odotan näiden tuoksuvan kirsikalle, lisäksi samaisen merkin huulivoide, By Veira Repair Serum hiuksille ja matkakokoinen Monday kosteuttava shampoo.




Black Friday -tilaus Dermosilille.

Sieltä nappasin perinteisen Black Boxin, jossa oli aika hyvä sisältö tänä vuonna! Osa tuotteista oli kakkoslaatua, mutta eipä niistä itse oikein mitään vikaa huomaa, paitsi kolmessa tuotteessa tuote-etiketin alla oli ilmakuplia.

Omasta laatikosta löytyi suihkugeeli, 2 x käsisaippua, emotion käsivoide, kynsilakka, kasvoputsari, vitamin -shampoo, viilentävä voide, jalkavoide, suolahoitoaine.


Näistä tuotteista meni ainakin neljä tuotetta eteenpäin.




Muut saman tilauksen tuotteet oli Moomin käsisaippua ja *Cozy & Merry -lahjasetti joka sisältää lakritsi käsisaippuan ja karkkia.

Pisteillä tilasin Vitamin E -suihkugeelin ja vaahtoavan käsisaippuan + kaksi täyttöpussia.



Avonin tilaus joulukuulta.

Raspberry & Cassis -kylpyvaahto ja käsivoide glyserolilla, yhteensä 3.95 € (vaahto meni eteenpäin).
Apple Pie -kylpyvaahto ja käsivoide avokadolla, yhteensä 3.95 € (vaahto meni eteenpäin).
Power Stay -peitevoide, sävy Neutral Fair 4.45 €.
Avon Luck Eau So Happy EdP, 16 €.

Demotuotteet, tulossa tammikuussa:

Avon Care Tropical Fruits -sarja; käsivoide, monitoimivoide ja vartalovoide.



Avonin Luck Eau So Happyn tilasin aiemmin tänä vuonna ja tykkään todella paljon sen tuoksusta, joten tilasin varapullon, sillä yllättäen tämä oli joulukuun kuvastossa poistuvana tuotteena. Tuoksunuotteina on vadelma, magnolia ja myski.





Taas Dermosilia!

Siellä oli tarjolla Secret Santa -lahjapakkauksia ja ostin itse 30 € setin, jossa oli kuusi tuotetta.
Tässä setissä oli punainen *Olki käsipyyhe, *Marseillesaippua duo -pakkaus, *karkkia,*Merry käsisaippua, *Merry suihkugeeli ja vartalovoide.

Näistäkin muutama tuote meni eteenpäin, kun nuita käsisaippuoita tupsahteli joka boksissa :D





Käsisaippuasta puheen ollen, tilasin myös edullisimman 10 € Secret Santa -setin, jossa oli kolme tuotetta. Tässä setissä oli taas *Merry käsisaippuaa, *karkkia ja Cinnamon -käsivoide, jonka pistin eteenpäin.

Käsisaippuassa on tuoksuna karpalo.


Joulutuotteet on nyt *Joulu Outlet -alessa.




Bonuspisteillä nappasin *vihreän käsipyyhkeen ja yhden vaahtokäsienpesuaineen täyttöpakkauksen. Käsisaippuanäyte oli ilmainen näyte, jonka nappasin koriin.

Hauska sattuma, että tilasin pisteillä vihreän käsipyyhkeen ja sain myös mysteeriboksista punaisen version :D





*Kicksistä pari tilausta, joista ensin kotiutui kaksi tuotetta:

*Maybellinen Superstay 24 h Skin Tint Foundation, sävy 5 (17.90 €) ja Dependin -kynsilakka, sävyssä *Memories for Life (5.40 €).



*Anastasia Nouveau oli joulukalenteritarjouksessa puoleen hintaan ja on yhä myynnissä hintaan 33.25 €.






















4 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia, Nouveau on mukavan pigmenttinen <3 Matkuksessa kyllä riittää kosmetarjontaa, ihan hyvä kyllä että Kuopioon saatiin sellainen kauppakeskus. Onhan Kuopio ihan eläväinen ja iso kaupunki :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja ostoksia. Mukavaa uutta vuotta 🌟

    VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)