1.1.2024

Loppuneet | Joulukuu 2023

Viime vuoden viimeiset loppuneet näin heti vuoden 2024 alkuun :D Ja tänäkin vuonna loppuneita seurataan blogissa sekä YouTuben puolella tuttuun tapaan.



Dermosil Sensitive Cleansing Wipe, tässä pakkauksessa oli liinoja 25 kpl. Sopivan kosteita, mutta viimeiset liinat alkoi olla jo kuivahtaneita, kun nämä sitten loppujen lopuksi sain käytettyä pois :D Mutta käytin ne kuitenkin, ihan perusliinoja. 

Sitten Clean It Zeron puhdistusbalmit, jotka tilasin matkakoisena settinä, näissä kussakin 7 ml tuotetta ja se riitti noin 4-5 käyttökertaan. Tuoksu oli joissain hieman erilainen, muuten en mitään kummallista eroa huomannut näiden välillä. Nyt käytössä orginaalia suurempi koko.

Clean It Zero Revitalisizing
Clean It Zero Purifying
Clean It Zero Nourishing
Clean It Zero Original




Bliw Wild Strawberry -käsisaippua. Tässä on yllättävän hyvin mansikan tuoksu tunnistettavissa, mutta itse kyllä totuin siihen aika nopeasti ja sittenpä ei tämä tuoksunutkaan millekään :D

Avon Senses Creamy Fantasy -käsisaippua, tässä puolestaan on makea, toffeevanukkaan tuoksu. Oli nyt joulun aikaan myynnissä ja myös poistumassa oleva.

Loreal Paris Infaillible mattifying setting spray. Tämä oli aikas hyvä! Positiivinen yllätys ja ostaisin uudelleen. Vaikka unohdin joskus ennen käyttöä ravistella, en huomannut mitään vaikutusta sillä tai sitten se oli tuurista kiinni.

Biore Whipped Nourishing Detox Mask. No vihdoin! Tämä se kesti pitkään. Kosteutetuille kasvoille levitettävä naamio, jonka annettiin vaikuttaa 5 minuuttia ja sitten huuhdeltiin pois. Tai itse yleensä pyyhin tämän ensin pois kasvoilta, sillä niin se sujui vaivattomammin ja loput jäämät sitten huuhtelin vedellä. Jos kasvot oli kuivat, niin tämä kirvelsi ja kihelmöi jopa omaa ihoani. Pakkasilmoilla en tähän naamioon tarttuisi lainkaan.




Rituals Tulip & Japanese Yuzu - vartalosuihke toimi vessatuoksuna ja tämä tulee aina jossain muodossa merkin joulukalenterista. Tykkään tuoksusta, ei huono!

Essie good As Gone - kynsilakanpoistoaine, tämä puolestaan Essien vakiotuote kalenterissa. Vuosi siinä menikin, ennen kuin pikkupullo loppui (tai no tavallaan ei loppunut, kun kaadoin tämän Konadin sekaan).

Konad Strawberry - kynsilakanpoistoaine, tämäkään ei ihan ole vielä finito, mutta pumppupullo ei jaksanut enää tätä napata, joten kaadoin Essien sen sekaan.

Dewytree Heartleaf 100 Serum. Tämä oli oikein pätevä seerumi, pohjalle jäi kuitenkin yllättävän paljon ja sitä sai ravistella pullon kylkiin, että sain kaavittua käytettäväksi asti. Ihan vähän sinne vielä jäi, mutta en sanut sitä käyttöön. Tässä oli geelimäinen koostumus.

NYX HD Studio Concealer Fair. Tätä peiteainetta on jo useamman vuoden tullut käytettyä ja nyt sen sain pois pyörimästä. Olen käyttänyt peiteaineita aika usein peruskasvovoiteen seassa, se antaa pientä sävyä samalla koko kasvoille. Irrotin tästä stopperinkin ja aika hyvin on pullo kaavittu tyhjäksi ja alkoihan se olla aika kuivahkoa. Luksusta olikin napata toinen peiteaine käyttöön, joka oli vähän freesimpi :'D

Klairs Rich Moist Soothing Cream. Muun muassa tämän sekaan tuli peitevoidetta käytettyä, oikein hyvä perus kasvovoide oli tämä. Voisin ostaa täysikokoisen.

Rituals... The Ritual of Karma vartalokuorinta. Tämän nappasin myöskin loppuneisiin, vaikka aika pienehkö olikin. Suolapohjainen kuorinta, joka ei noussut suosikiksi :D En ostaisi täysikokoista. 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)