15.2.2024

Avon Ultra Colour 60 Second Express | Silver Signs

Halusin kynsille jotain nopeaa lakattavaa ja kenties jotain sellaista, minkä kanssa ei kikkaskonsteja tarvitse :D

Niinpä valikoin testaamattomien laatikosta Avonin Ultra Colour -sarjan hopeisen lakan, joka lupaa kuivua 60 sekunnissa. Edellä mainittu laatikko on muuten räjähtänyt käsiin ja osa lakoista on jo laatikon ulkopuolella...






Silver Signs, kynsillä kolme kerrosta.


Tämä ei peitä yhdellä kerroksella, joten ei sovellu leimaamiseen, jos joku sellaiseen hopeaa lakkaa etsii. Yhdellä lakkakerroksella jättää kynnen pintaan vähän sellaisen läpikuultavan, shimmerimäisen lopputuloksen. Voisin kuvitella tämän lakan kevyesti vaikka mustan sävyn päälle laitettuna.

Kun lakkailee ohuehkoja kerroksia, lakka kuivuu nopeasti, joten kerrosten lisääminen sujuu jouhevasti. Tämä näyttää kynsillä jotenkin juhlalliselta? :D

Vähän veikkaan, että lakkausta poistettaessa sormet on täynnä hopeista kimallusta, kuten yleensä tällaisia lakkoja poistettaessa käy.
















2 kommenttia:

  1. Onpa muuten "kaikessa yksinkertaisuudessaan" aikas magee kynsilakka! :D harmi, ku itellä ei enää oo Avonille tunnuksia, ku en oo vuosiin tilannu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vaikka onkin "vaan" hopea :D Ei näköjään nyt, eikä maaliskuussa ollut tätä ollenkaan kuvastossa. Sittenhän se Avonin taru meillä päättyykin, kunhan maaliskuu on taputeltu.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)