3.2.2024

Loppuneet | Tammikuu 2024

teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty* -etuliitteellä.



Tämän vuoden ensimmäinen kuukausi on taputeltu ja on aika katsoa tammikuun loppuneet tuotteet! Tällä kertaa kuukauden aikana loppui aika isojakin tuotteita, kun mm. shampooo, hoitoaine ja vartalovoi tuli tiensä päähän. 

Tammikuussa loppui 25 tuotetta.





*Garnier Fructis Pineapple Hair Food - shampoo. Tämä ananassarjan shampoo on kyllä ollut ainakin tällä hetkellä tämän sarjan parhaimmistoa, sillä pesi selkeästi hiukset puhtaaksi, mutta ei ihan narskuvan puhtaaksi. Tuoksukin on ihan hyvä! Koostumus oli vähän nestemäistä, mutta se kyllä auttoi siinä, että pullo tyhjeni helposti kokonaan. Ostaisin uudelleen. Vaahtosi hyvin ja yllättävän pieni määrä riitti.

Garnier Fructis Pineapple Hair Food - hoitoaine, tässä oli hieman paksumpi koostumus, mutta tuoksu oli kyllä tässäkin kohdillaan. Itseltäni löytyy vielä saman sarjan hiusnaamio ja siinä ananaksen tuoksu muuttuu vähän jopa muoviseksi :D Tätä hoitoainetta sai annostella hieman reilummin ja siitä syystä loppui shampoota ennen.

Avon Advance Techniques Deeply Purifying Treatment Scrub, tämän ideaa en ymmärtänyt. Rakeet olivat todella hienojakoista ja ne kyllä katosi aika nopeasti kosteaan hiuspohjaan, enkä saanut sellaista kuorivuutta kuin mitä olisin toivonut. Tuntui tämän käytön jälkeen, että hiuspohja oli "likainen", vaikka tätä käytettiin ennen shampoota. Tuotetta meni myös aika runsaasti, kun ne kuorivatrakeet vaan liukeni pois, ennen kuin kerkesi mitään tehdä.

*The Body Shop Pink Grapefruit suihkugeeli, hyvä tuoksu. Paksuhkoa geeliä ja näitä on aina kiva käyttää. Onneksi on itselläni kaapissa jemmoja, kun TBS lopetti Joensuussa.

Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel Bath & shower gel. Sähäkkä, merellinen tuoksu. Tämä suihkugeeli jää myös iholle tuoksumaan, joten kertoo jo hieman suihkugeelin tuoksutasosta. Itselläni ainakin harvoin tulee sellaisia suihkugeelejä vastaan, jotka jättää myös iholle tuoksua. Samaa ja muitakin merkin suihkugeelejä tullaan näkemään jossain vaiheessa lisää, kun joulukalenterista niitä putkahteli, myös tätä samaa tuoksua.






Batiste Original - kuivashampoo, raikas tuoksu. Itselläni kuivahsampoota menee aika vähän, joten nämä pienen pullot on kivoja + ne loppuukin joskus. Miulla on vielä Garnierin Yuzu kuivista jäljellä, mutta sen tuoksu on aika voimakas, niin töihin ja kouluun mentäessä käytin tätä Batistea.

*The SAEM Jeju Fresh Aloe Sun Gel, tämä ei tuntunut aurinkovoiteelta lainkaan! Geelimäinen ohut koostumus, ihan kuin olisi laittanut normaalia kasvovoidetta, tälle peukku. Tuoksussa on hienoinen aloen tuoksu.

*Dewytree Urban Shade Anti-Pollution Sun, pinkihtävä aika paksu aurinkovoide. Tämä pienempi koko tuli muistaakseni sen täysikokoisen ohessa ja onneksi korkkasin ensin tämän pienemmän. Tätä saa hieroa kasvoille aika pitkään, että tuote katoaa ihoon ja voiteen sävy häivyttyy. Tässä on näköjään ainakin rosmariinia, joka itselleni antaa semmoisen mentholisen tuoksun tuotteeseen, josta en tykkään.

Doctor Babor Hydro Cellular Hyaluron Cream. Kevyt, vähän geelimäinen koostumus. Tuoksua ei oikein ollut, vähän sellainen perus niveatuoksu. Aika riittoisa oli kyllä tämäkin voide.

*The Body Shop Almond Milk - huulivoide, kevyt koostumus. Tuoksu ei ole mikään miellyttävin, juurikin sellainen mantelimaidon tuoksu, onneksi viimein loppui :D Jos olet käyttänyt joskus esim. YR:n huulivoiteita, niin nämä TBS:n voiteet on vähän samankaltaisia.

*Shiseido Essential Energy Hydrating Cream. Pakkaus näyttää pieneltä, mutta 15 ml voiteeksi tämä kesti ihan älyttömän kauan! Käytin tätä varmaan elo-syyskuusta asti melkeinpä joka aamu. Omalle rasvoittuvalle iholle tosiaankin pieni määrä riitti koko kasvoille, tässä oli myös miellyttävä tuoksu. Tästä löytyy myös suojakertoimellinen versio.

*Essie good as gone -kynsilakanpoistoaine, tulee aina joulukalenterista ja kaadoin loppuvan kynsilakanpoistoaineen sekaan. Tätä en kyllä ole koskaan ostanut täysikokoisena, vaikka hyvä poistoaine onkin!




Dermosil Licorice - käsisaippua, todella lakritsin tuoksuinen käsisaippua. Välillä kyllä tuntui, että on vähän liiankin lakritsinen :D Mutta käytän kyllä mieluummin käsisaippuana tätä, kuin käsivoiteena.

Dermosil Frosty Berries -käsisaippua, miun makuun ei kovinkaan kummoinen tuoksultaan. Ehkä hieman makeutta, marjaisuutta, mutta ei kyllä jäänyt sen kummemmin mieleen.

*Garnier SkinActive misellivesi, hyvä reissuilla kätevä matkakoko. Ja kestää kyllä pitkään, vaikka onkin vain 100 ml, se normikoko taitaa olla 400 ml ja siinäkin luvataan useampia satoja käyttökertoja.




*Garnier SkinActive Hyaluronic Aloe Foam - puhdistusvaahto. Riittoisa putsari, jossa oli aloemainen, raikas tuoksu. Avasin tuubin vielä lopulta kahtia katsoakseni kuinka paljon sinne jäi ja yllättävän tyhjäksi se menee, riitti kuitenkin jämistä ehkä 5-6 käyttökertaan, osa kuivui lopulta tuubiin. Tämä oli miulla aamuputsarina.

Banilla Co Clean it Zero Moisturizing Balm original. Käytin joulukuussa ne samaisen merkin pikkupurkit, niin nappasin heti niiden jälkeen tämän isomman käyttöön. Tässä on joku tuoksu kyllä, mutta ei sitä kyllä oikein noteeraa. Ihan kiva balm.

Avon Wild Strawberry Dreams - vartalovoi. Tuoksuu purkissa kivalle, makealle mansikalle, mutta iholle levitettynä tuoksu tunkkaistuu aika nopeasti. Tämä oli avattuna varmaan pari vuotta ja koska homma ei edistynyt, niin käytin tätä käsivoiteena. Siinä hommassa toimi todella hyvin! Tämähän oli myös aika paksua, jopa hieman kovahkoakin, koostumukseltaan.

pai Rosehip fruit extract cleansing oil, tämä tuli LF Boxissa. Väriltään keltaista öljyä, joka tuoksuu ihan miellyttävälle (itselleni tulee mieleen esim. Essen tuoksu). Tämä lupaa poistaa myös meikkiä, mutta itse käytin tätäkin aamuputsarina, joten en tiedä lunastaako lupauksiaan.






I Heart Revolution Fruity Pebbles Bath Crystals. Nämä kylpysuolat ostin lähinnä kivan pakkauksen vuoksi, ei näistä muuten oikein mitään muuta sanomista ollut. Käytin siis jalkakylpyihin ja niissä käytettynä rahalle saa vastinetta, kun ei ihan koko pakettia voi kerralla kaataa :D Miun mielestä nämä ei tuoksunut millekään ja vaativat aika kuuman veden liuetakseen.

*LuLuLun Pure Sheet Mask. Vihdoin ja viimein sain nämä käytettyä, tässä oli 36 sheet maskia ja samalla myös jemmani viimeiset LuLuLun naamiot. Nämä on sellaiset, joita itse sain jonkin verran leikellä, sillä naamioiden malli on suunnattu aika kapeille ja pienille kasvoille, joten esim. silmien aukot ei ihan osu yksiin ja naamio kinnaa. En osta merkin naamioita uudelleen.

essence hydrogel Eye Patches, nämä tuli joulukalenterista. Paksut, pysyivät yllättävän hyvin paikallaan. Merkki tuntuu tekevän nykyään näitä sy-naamioita vähän jokaiseen kokoelmaan mitä heiltä tulee :D

Sence Have a Cherry on Top day! -sheet mask. Tässä oli aika paksu kangas, joka ei ihan omaan mieleeni ole, sillä se asettuu huonosti kasvoille. Miulta löytyy vielä toinen samanlainen, mutta käytän sen pois. En  tiedä johtuuko tuo naamion paksuus siitä, kun tässä oli printti.

*Kocostar Vitamin sheet mask. Ohut kangas, joka melkein katoaa iholle. Istuu hyvin kasvoille, itse leikkaan silmien välistä kaistaleen auki, että kangas osuu ihoon myös silmien välin osalta, mutta teen tuon tempun melkeinpä jokaisen sheet maskin osalta. Nestettä on runsaasti, mutta ei kuitenkaan valu, kun naamio on kasvoilla.

*Kocostar Bakuchiol sheet mask. Tämä oli samankaltainen kuin tuo Vitamin, mutta miun mielestä tässä seerumi oli enemmän kiinteämmässä, hyytelömäisessä muodossa. Ei huono tämäkään.






6 kommenttia:

  1. the Saem aurinkovoide kuulostaa hyvältä, kuten mullekin blogiin kommentoit. Voisi olla sellainen josta tykkään, laitanpa vähän muistiin tämän ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli kyllä aikas hyvä aurinkovoide, kun ei yhtään tuntunut aurinkovoiteelta :D

      Poista
  2. Tuon Avonin hiuspohjan kuorinnan meinasin tilatakkin viime kerralla, mutta jätin toistaiseksi välistä kun en kuitenkaan vielä ollut varma miten sellainen toimisi. Taisin säästää rahani jos se ei ollut hyvä tuote :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kilpailevan firman (Oriflame) vastaava, ei sekään kyllä kovin kummoinen ole ja pakkauskokokin pienempi :S Aika samantyylisiä keskenään. Saatan satunnaisesti kokeilla muita, mutta tällä hetkellä ei kyllä ole Dermosilin voittanutta!

      Poista
  3. Toi the SAEM:n aurinkovoide täytyy testata ensi kesänä! Oon kyllä muutenkin täysin ihastunut k-kosmetiikan aurinkovoiteisiin, ne on ihan hurjan hyviä :) Pink Grapefruit TBS:ltä on ihana sarja, vaikken ihan hetkeen ookaan siitä mitään omistanut<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo aurinkovoide on kyllä hyvä! Ei se Misshankaan hullumpi ole, jota miulla odotteleekin jo jemmassa. On kyllä niin iso harmi, kun täältä päin TBS loppuu, Kuopiossa taitaa olla sitten lähin myymälä :(

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)