11.4.2024

Lookfantastic Beauty Box | Huhtikuu 2024

Huhtikuun Lookfantastic Beauty Box paljastetaan nyt!

Miun tilausjakso on ilmeisesti uusiutunut 3 kk välein, joten en ole nyt ihan varma oliko tämä viimeinen boksi vai tuleeko toukokuussa vielä ja sitten loppuu, en ole jaksanut laskea :D






Rituals... The Ritual of Sakura Body Cream, 70 ml.

Onkohan nämä kuukausiboksit tehneet jonkun hyvän diilin Ritualsin kanssa, sillä tätä vartalovoidetta tulee kyllä joka tuutista. Oishan se kivaa vaihtelua saada joskus jotain muuta sarjaa tai niitä ns. kausituotteitakin bokseista. 

Sakurassa tuoksuu riisimaito ja kirsikankukka, eli siis aika kukkainen tuoksumaailma.




We are Paradoxx Volume Blow Dry Spray, 30 ml.

Tätä merkkiä on tullut ainakin viime vuoden syksyllä, tällöin shampoo ja hoitoaine -kombo, nyt saapui pyyhekuiviin hiuksiin suihkutettava, volyymia antava suihke. Itselläni ei ole fööniä, joten turha tuote itselleni :D




Elemis Pro-Collagen Energising Marine Cleanser, 30 ml (arvo 16.50 €).


Ooh, kasvoputsareita on kiva kokeilla. Etenkin, kun kyse on Elemiksen tuotteesta! Ehdottomasti jätän testiin itselleni.
Tämän putsarin pitäisi poistaa mm. meikkiä ilman, että ihon oma kosteus tästä kärsii.





BeautyPro Squalane Sheet Mask (arvo 6 £).

Sheet maskeja on kiva kokeilla. Tämä varmasti tulee käyttöön. Pakkaus on yksi ensimmäisistä biohajoavista ja myös itse sheet mask soveltuu joko kompostointiin tai biojätteeseen.




MUGLER Alien Hypersense Eau de Parfum, 1.2 ml.


Tämä hajuvesinäyte oli bonustuotteena, mutta näitä kyllä olisin ottanut bokseista useamminkin :D Kiva päästä kokeilemaan uusia tuoksuja toisinaan. Tämän hajuveden täysikokoinen pullo on kyllä nätti, kelpuuttaisin ihan vaan tuon pullon vuoksi.





GLOV® Makeup Sponge Professional Blender. 

Meikkisieni, joka on limited edition -sävyssä. Hyvin harvoin tulee meikkisieniä enää käytettyä, joten voi olla että tämä menee eteenpäin.






Ciaté London Velvet Skin Cream Blush, sävy Fancy, 5 g.

Voidemainen poskipuna, joka tämäkin lähtee uudelle omistajalle, sillä en oikeastaan poskipunia käytä laisinkaan :D





Tämän kuukauden boksista ainakin kolme tuotetta lähtee eteenpäin (meikkisieni, hiussuihke ja poskipuna), Ritualsin voiteen ehkä jätän itselleni tai sitten pistän senkin lähtevien koriin. 

Mutta ainakin hajuvesi, putsari ja sheet mask jää varmuudella itselleni.


























4 kommenttia:

  1. Elemis ja meikkisieni olisi ilahduttaneet, kuten myös sheet mask. Aika paljon samaa Glossyboxin kanssa, aina tuota Ritualsia ja Ciaten voidemaisia tuotteita, eikö merkillä mitään muuta ole valikoimassa :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Ritualsia tulee myös usein, kun tilaa esim. Lykolta niitä bokseja ja totta, Ciatélta tulee aika tiuhaan voidemaisia meikkejä :D

      Poista
  2. Tässä oli aika kiva sisältö, joskin voidemaiset poskipunat ei mulla taas enää nykyään pääse käyttöön. Jossain vaiheessa tykkäsin niistä tosi paljon, mutta nyt ei aika riitä enää sellaisille :D Ritualsilta kyllä suositaan aika paljon just tota yhtä sarjaa bokseissa. Vaihtelu varmasti virkistäisi, vaikka mulle itselleni toi on yksi parhaimpia sarjoja heiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ainakin yksi tullut siitä Ayurveda -sarjasta, taisi olla se vartaloöljy! :D Mutta vaihtelu kyllä Sakurasta johonkin toiseen olisi suotavaa.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)