1.4.2024

Loppuneet | Maaliskuu 2024

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty * -etuliitteellä.



Muutto on taputeltu ja muutama laatikko enää purkamatta keittiössä + kynsilakat laittamatta paikoilleen. Olin myös niin kaheli, että muutin myös tyhjät purkit ja purnukat myös mukanani, jotka nyt nähdään maaliskuun loppuneissa.

Pohjaratkaisu on melkein samanlainen kuin aiemmassa asunnossa, ainoana erona se, että eteiskäytävä on lyhyempi ja suihku pienempi. Silti, neliöitä on vain neljä vähemmän. Ja koska on päätyasunto, niin valoakin tulee kivasti :)




Voi ehkä päätellä, että yritin kulutella sheet mask -jemmoja pois :D
Näistä en erikoisemmin mitään jaarittele, paitsi TonyMolyn Master Lab -naamioille täydet 10 pistettä, sillä istuvuus oli täydellinen. Löysin vielä yhden LuLuLun -naamion, joka taas oli täysi vastakohta, kun se kangas vaan on niin pieni. Kocostarin Slice -naamioissa kun on nykyisin puolet vähemmän siivuja, mutta hinta on sama, siitä myös peukku alas!






*Dermosil Scalp Caring Shampoo, tämä oli mennyt jo vanhaksi, mutta oli kyllä ihan käytettävää vielä. Raikas, mentholin tuoksu ja putsasi hiukset kyllä hyvin. Nykyään pakkaus on tyylikkäämpi kuin tämä vanha :D

Molton Brown Intense Repairing -hiusnaamio, joulukalenterista tullut ja oli aika hyvä hiusnaamio. Tämä pakkaus toimi sitten tyhjänä oikein mainiosti noiden Oriflamen hiusnaamioiden pakkauksena :D

Oriflame Love Nature Tropical Blend -hiusnaamio, tämän tuoksu oli mahtava! Itselleni tuli mieleen hedelmäpommi -jogurtti! Kovin riittoisia nämä ei ole, kun pakkauksessa on vaan 30 ml itse tuotetta ja olivat aika ohutta koostumukseltaan, mutta tuoksu!!

Biozell Professional Arganöljyeliksiiri, tämä oli todella riittoisa tuote, vaikka pakkauskoko saattaa hämätä. Pari pisaraa riitti ja on semmoinen tuote, jota voisin ostaa uudelleenkin. Sain tämän joskus meidän lahjaringistä.

Oriflame Love Nature Banana Hair Smoothie, tässä on juuri sellainen banaanikarkin tuoksu. Oma pakkaus oli joskus ottanut vähän osumaa ja siinä oli reikä, jonka paikkasin teipillä. Siksi oli hieman kuivunut pakkauksen yläosasta. Koostumus saisi olla kyllä hieman paksumpaa.






Greightons Pink Grapefruit -misellivesi. Tässä oli tunnistettava greipin tuoksu, mutta haihtui kyllä sitten pois. Ihan hyvä miselli. Tämäkin oli riittoisa tapaus :D

Rituals... The Ritual of Sakura pearlescent Body Scrub, tuoksussa bambu ja kirsikankukat. Tämä taisi tulla LF:n boksista ja kyllähän tuon käytti. Ei mikään rouhea kuorinta ja oli väriltään helmiäistä, tuoksu kyllä jäi iholle hetkeksi.

Skin Inc Serum Glow Filter. Tämä oli miulla primerina ja en kyllä tästä tykännyt, sinnikkäästi käytin kuitenkin loppuun. Ilmeisesti tämän tuotteen palleroiset ei tykännyt kaikista miun ihonhoitotuotteista ja kasvoille jäi pieniä valkoisia pisteitä, jotka napsin sitten pois. Tämä on näköjään tullut vuoden 2022 Boxycharmista.

Avon Simply Delicate Calming. Näitä on tullut käytettyä useampi pullo ja jemmoistakin vielä löytyy. Sopii hyvin myös esim. kasvojen pesuun tai suihkugeeliksi, on vaan tosin aika lirua.

Bubble T Peach Ice Tea shower gel, tämä ei ole ihan vielä loppunut vaan miun täyttöpullossa on ehkä kahteen käyttökertaan vielä, mutta en ajatellut säästellä tämän kuun puolelle. Tässä on miun mielestä selkeästi juurikin persikkaisen jääteen tuoksu ja on koostumukseltaan geeliä, joka meinaa imaista itsensä takaisin pulloon välillä :D










2 kommenttia:

  1. Maskivarastot uhkaavat välillä tulvia yli äyräiden tälläkin ja sitten pitää käyttää tehokkaasti pois :D Biozellin eliksiirin voisin ottaa omalle ostoslistalle, sillä olen ollut todella tyytyväinen saman merkin suolasuihkeeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sheet maskit on onneksi helppoja käyttää pois, eivät kestä käytössä iäisyyksiä, vain 15-20 min. päviässä ja se on siinä :D Biozellin eliksiirin ulkoasu on vaihtunut ja ostinkin Sokokselta uuden! Tyylikkäämpi ulkoasu tässä uudemmassa tosin :P Sokoksella taisi olla 9,90 € (ei ollut nyt edes tarjouksessa).

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)