1.5.2024

Loppuneet | Huhtikuu 2024

Huhtikuun loppuneet tuotteet tulevat nyt näin vapun kunniaksi! 
Tämä kuukausi oli loppuneiden osalta aika hiljainen, mutta onneksi siellä näkyy kuitenkin muutama pidempiaikainen tuote.




Mossa Strawberry Lip Balm, tämähän oli mennyt myös jo aikoja sitten vanhaksi, mutta käytin kyllä ihan huoletta pois. Ei tosin ollut kummoinen huulivoide muutenkaan :D

essence i love extreme crazy volume mascara. Tämä ei miun muistaakseni ole kovin kauan aikaa sitten korkattu, mutta koska muisti on mitä on niin... Massa alkoi tässä ripsarissa olla miun makuun jo liian kuivaa, joten poistoon!

essence colour correcting mattifying powder. Tuli joulukalenterista, puuterissa oli valkoista-vihreää-vaaleanpunaista -sekaisin, tykkäsin!





Garnier SkinActive Hyaluronic Aloe sheet mask x 2. Tuttua Garnierin laatua, kivan kostea naamio ja tässä oli hienoinen aloemainen tuoksu, joka ei ole huono.

Kocostar Hyaluronic sheet mask. Tämäkin oli oikein hyvä naamio, voisin ostaa uudelleenkin.

TonyMoly Fresh to Go Avocado sheet mask, jos pitäisi valita näistä sheet maskeista, niin tämä olisi ehkä sellainen, jonka voisin jättää pois. Vaikka ei tämäkään ole yhtään sen huonompi, kangas ehkä hienoisen verran paksumpi muihin verrattuna.





Budgie Retexturizing Niacimide face serum mist, kaksifaasinen kasvosuihke. Tästä tykkäsin ja ostin alelaarista muistaakseni uuden. Tämä ekan pullon ostin joku joulu osana settiä, jossa tuli toinen kasvosuihke mukana. En tiedä Budgien kohtaloa, loppuuko se täysin vai onko vain osa tuotteista poistumassa.

Oriflame Love Nature hand cream. Jos pitäisi tuoksua verrata The Body Shopin vastaavan, niin tässä Oriflamen versiossa greipin tuoksu ei ole niin vahva ja voisipa ehkä varoen sanoa, että on luonnollisempi (ei muistuta tuoksultaan lonkeroa). Vaikka nimessä on sana cream, oli tämä miun mielestä enemmän geelimäistä. Jos kaipaa paljon kosteutta, tämän tehot ei välttämättä riitä. 

Christophe Robin Instant Volumising Leave-In Mist. Ruusuntuoksuinen hiuksiin jätettävä suihke, joka tuli kyllä sinnikkäästi käytettyä loppuun, vaikka ruusu ei lempparein tuoksu ole kosmetiikassa. Itse huomasin, että tämä tuoksui hieman hiuksissa seuraavana päivänäkin, jos ei muuta tuoksullista tuotetta hiuksiin enää lisännyt. Kiva oli kuitenkin kokeilla Boxycharmin kautta tätä.

Glow Recipe Avocado Melt Retinol Eye Cream. Ihan ok sy-voide, en nyt huomannut mitään erikoista tätä käyttäessäni. Pieni määrä riitti, sillä voide oli koostumukseltaan jämäkkää.




Catrice Make-up remover balm, kellertävää hieman hunajannäköistä balmia. Tuoksu ei tässä ollut kovinkaan kummoinen, mutta tuotteena ihan ok. Tuntumasta tuli mieleen myös vähän vaseliini.

Molton Brown Marvellous Mandarin & Spice Hand Wash. Näin pieneksi käsisaippuaksi tämän riittoisuus hieman yllätti! Tämä kesti käytössä melkein pari kuukautta, pumpun annostelu on aika minimaalinen, mutta tämä kyllä vaahtoaa runsaasti. Tässä oli myös hyvä tuoksu ja seassa oleva kultainen glitter oli kiva lisäys, juhlava käsisaippua joka sopiii lahjaksi.

essence Hydro Gel eye patches, nämäkin ihan perushyviä hintaisekseen (taitaa olla siinä 10 €/kieppeillä). Itse käytin vaihtelevasti joko aamulla tai illalla.






Huhtikuun saldo oli 14 tuotetta, ei mikään suuri määrä, mutta onneksi sentään jotain :D Muutto saattoi hieman sotkea ns. rytmiä ja käyttötottumuksia, mutta kyllä se tästä!









4 kommenttia:

  1. Kivoja loppuneita💜. Toivottavasti mullakin kesää kohti mennessä vähänee loppuneet...t. Helsingin Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämmöinen alle 20 tuotteen määrä on kyllä aika hyvä. Ei tule paljoa purkkeja/kuvia ja kirjoittaminenkin on nopeampaa :D

      Poista
  2. Minä tykkään nuista Fresh To Go naamioista, ihan mun suosikkeja :) essencen geelilaput on kyllä tosi kalliita nykyään, ei ihan hinta-laatusuhde kohtaa. Mutta piti silti ne Harleyn laput saada :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie taisin ostaa nuo silloon, kun hinta oli 9 €, nyt ne taitaa monessa paikkaa olla 10 € normihinnalla. Miekin meinasin ne Harleyt tilata, mutta miulla on vielä ne Noben lappuset, niin en sitten ostanut :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)