20.5.2024

Sekalaisia lakkauksia, osa 8 | random nails, part 8

Pitkästä aikaa taas tällainen sekalainen lakkapostaus! Sain viimeinkin järjesteltyä lakat ihan kunnolla ja laittelin jopa Helmerin laatikoihin lakat merkeittäin ja tietenkin vielä kirjoittelin nimilaput jokaisen laatikon kohdalle, mitä merkkejä mikin sisältää.

Elämä helpottui huomattavasti, kun etsii jotain merkkiä, niin ei tarvitse ihan kaikkia laatikoita käydä läpi. Useimmiten kyllä muistin, missä mitäkin oli, kunnes joku (minä) vaihtoi laatikoiden tai lakkojen paikkoja keskenään :D






Ensimmäisenä Mavalan Dream, sitä kynsillä kaksi kerrosta ja kuorrutin yhdellä kevyellä kerroksella OPIn I Cancer-tainly Shine hololakalla.

I Cancer-tainly Shine tullaan näkemään myös myöhemmin ihan sellaisenaan lakattuna, kunhan saan siihen postaukseen swatchailtua kaverin/kavereita :)




Seuraavana Flormar Miami Sunset, jota on kynsillä kaksi kerrosta. Seuraavana lisäsin ILNP:n Confetti -lakkaa ja vielä KBShimmerin Raking It In flakielakkaa, molempia yksi kerros.






Essie lady like, kynsillä kaksi kerrosta, sai kaverikseen Cirque Colorsin Chrysalis -lakan, joka on oikea glittersekamelska. Löytyy pyöreää, tikkua, tähtiä, kolmiota, neliötä, perhosia ja holoa. 

Lady like tullaan näkemään jossain vaiheessa uudelleen, kunhan saan sen kaveriksi muita Essien lakkoja swatchattua :)




Avon Ultra Colour 60 Seconds Express Mad-Arin lakka huusi seurakseen Holo Tacon Box Office Bombia. Niin täydellinen yhdistelmä, sillä miun makuun tuo Holo Taco ei ole kovinkaan paksu koostumukseltaan ja koska Avon on creme, sitä riittää pohjalle yksi kerros ja päälle voi lakkailla sitten tuota Holo Tacoa. Problem solved!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)