27.6.2024

Atelier Rouge | Sparkling Season, Wild & Mild | The Dominator, Yves Rocher | Violet orchidée

Näille lakoille ei ollut paria testaamattomien lakoissa, joten lykkäsin kaikki kolme samaan :D 
Ensin ajatuksena oli tähän laittaa vain parittomia lakkoja, joissa on shimmeriä, glitteriä tmv. mutta eipä sitten kolmatta sellaista ollutkaan, joten Yves Rocher pääsi tähän mukaan ainoana cremenä.





Atelier Rouge - Sparkling Season oli osana joulusettiä, jossa tuli kolme lakkaa mukana. Nämä kaksi muuta taisin kuitenkin pistää eteenpäin, kun laatikossa niitä ei enää ollut.

Kynsillä kaksi kerrosta, sillä on juuri sopivan peittävä lakka. Vaikka koostumus on metallinen, siveltimen jäljet eivät jää oikeastaan ollenkaan näkyviin, lakka tasoittuu kuin itsestään. Tässä on myös mukana hopeista glitteriä.

Kokeilemani AR lakat ovat myös kaikki kuivuneet aika nopsaan, joten sopivat suht nopeaan lakkausinspiraatioon.

Tätä lakkaa poistaessa kynsille ja kynsien vierustoille voi jäädä pieniä sinnikkäitä hopeisia kimalteita, joita voi nähdä Wild & Mildin swatchkuvassa :D




Wild & Mild - The Dominator, kynsillä kaksi kerrosta.

Tämäkin oikein peittävä lakka! Vähän enemmän sai poistettaessa antaa poistoaineen muhia, on sen verran tähän lakkaan laitettu pigmenttejä :D Tässä on lakan seassa myös hopeista glitteriä, joka antaa kivaa kontrastia violetille.

Koostumus oli yllättävän tuhtia, joka voi huonolla tuurilla tietää jossain vaiheessa ongelmia, sillä yleensä nämä sitten vaatii ohjentajaa ennemmin tai myöhemmin.




Yves Rocher - Violet orchidée, kynsillä kaksi kerrosta.

Koostumukseltaan perinteinen ja simppeli creme. Tämä on ollut osana YR:n kesäkokoelmaa tänä vuonna ja muistaakseni lakkoja taisi olla ehkä kolme, tietenkin itse nappasin tämän violetin :D Ei mitään ihmeellistä sanottavaa tästä, oikein pätevä lakka.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)