4.6.2024

Glitteriä, glitteriä!

Pitkästä, pitkästä aikaa irtoglitteriä ja glitteriä ylipäätään kynsillä! Selasin hetken aikaa blogia taaksepäin ja en nähnyt tästä glitteristä kuva-aineistoa täällä blogissa.

Tämä on ostettu varmaankin joskus MiMaxilta ja on siis glittermix, jossa on sekaisin eri kokoisia glitterhileitä. Värisävynä pääsääntöisesti kulta-punainen ja muistuttaakin väriltään China Glazen Electrify -lakkaa, joka ilmestyi vuosia sitten Hunger Games -kokoelmassa. Glittermixistä löytyy myös pientä hopeaa glitteriä.





Pohjalla siis aluslakka ja sen päällä yksi kerros Essien Sugar Daddya. Seuraavana lisäsin irtoglitteriä, jonka töpöttelin vielä hieman tahmeaan lakkapintaan. Painelin hieman sormella glittereitä tasaiseksi, jos huomasin niiden olevan koholla.

Holo Tacon Silver Flake Taco antaa hieman hopeista lisää ja kaiken kruunaa hyvin huomaamaton Starrilyn Eclipse, joka on holograafinen lakka. Nämä kaksi kirkaspohjaista topperia toimii samalla myös glitterin tasoittajina, eikä irtoglitter imaise kaikkea päällyslakkaa itseensä.









Joensuuhun aukesi eilen, 3.6, Beyondin pop up -myymälä, joka sijaitsee kauppakeskus Metropolissa ja se on auki kesäkuun ajan. Kerkeää ostamaan siis livenä rokkiripset ja kimalteet, jos vaan on kesäkuussa liikenteessä! Itsekin ajattelin siellä pyörähtää, lauantaina Metropolissa pyörin, mutta enpä muistanut koko asiaa, että olisi voinut jo käydä kurkkimassa ikkunan takaa :D







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)