1.7.2024

Loppuneet | Kesäkuu 2024

Kesäkuussa loppui aika vähän tuotteita, vain 11! 

Onneksi kuitenkin isoja tuotteita on useampi, joita on käytelty jo pidemmän aikaa :D






Christophe Robin Cleansing Volumising Paste on LF Boxin antia. Tämän tismalleen saman sarjan hiussuihkeen sain joskus Boxycharmista ja tässä oli myös samainen ruusun tuoksu, joka ei tosin hiuksiin jäänyt, kun oli huuhdeltava tuote. Todella paksua tahnaa, jota oli hieman hankala käyttää ja saada levittymään hiuspohjaan. Kiva oli kokeilla, mutta ei tullut must have -tuotteeksi.

Linna Shampoo Koivu, tämä ostettu Tokmannilta, kun sai hyvään hintaan klubikortilla :D En edes muista milloin viimeksi olen Linna -tuotteita käyttänyt viimeksi! Todellakin pieni määrä riitti ja pesi hiukset sopivan puhtaaksi, ei narskuvaksi. Koostumukseltaan aika nestemäistä, joten annostelun kanssa sai olla tarkkana, usein tosin hölähti liikaa.

Avon Advance Techniques Supreme Oils Bi-Phase Spray Treatment. Kaksifaasinen hiussuihke, jolla en ainakaan itse saanut hiuksia lähmäiseksi, vaikka suihkuttelin toisinaan reilustikin. Oikein hyvä suihke!

Avon Far Away Royale In-shower body lotion, tästä samasta sarjasta tuli miun mielestä myös hajuvesi, mutta tämä in-shower vartalovoide kiinnosti enemmän. Kosteutti selkeästi ihoa, mikä on tietenkin tämän tarkoituskin, mutta tuoksu ei oikein ollut kiinnostava.. Jäi myös vartalolle (ja suihkuun) tuoksumaan.

Rituals... The Legend of the Dragon gold foaming shower gel. Tuoksussa on luumu ja santelipuu, sekä itse vaahdosta löytyy myös kultaa. En tiedä oliko kultaa koko ajan suihkuvaahdossa, kun en sitä erottanut, mutta lopussa se puski ulos varmaan ainakin suurimman osan :D Pullonpohja oli täysin kultaista, kun loppu koitti. Tuoksu ei ollutkaan niin kiva kuin luulin.



Frudia Air Mask Snowy. En ole aiemmin tainnut tämmöisiä naamioita käyttää, mutta tilasin testiin! Ihan kiva kasvonaamio.

Holika Holika Cucumber sheet mask. Tämä kasvonaamio vei voiton Frudiasta, tykkäsin tästä Holika Holikasta enemmän, tässä on myös raikas, kurkkuinen tuoksu.






Elemis Pro-Collagen Energising Marine Cleanser. Tämäkin on LF Boxista, kevyt geelimäinen putsari. Tuoksu vie miut puhdistusaineiden maailmaan, mutta toimi aamuputsarina oikein hyvin! Ei huono lainkaan.

Avon Anew Revitalising Micellar Water. Perusmisellivesi, joka oli miun mielestä vähän paksumpaa koostumukseltaan kuin yleensä. Ei niin vesimäistä, vaan vähän jämäkämpää. Kun vanulapulle kaatoi vähän reippaammin, osa saattoi tulla yli, kun lappu ei kerennyt imeä miselliä itseensä. 

Yves Rocher Oat & Buckwheat -foaming hand soap. Miusta tuo foaming -sana oli tässä vähän outo, sillä se antoi kuvan jo suoraan vaahtona tulevasta tuotteesta, mutta tuli kuitenkin ihan normaalina käsienpesusaippuana ulos ja vaahtosi toki hieman käsissä, kun niitä hieroi yhteen. Tuoksu oli aika neutraali, kaurainen :D





Zoella Beauty Snow'ella Body Mist. Tilastotietojen mukaan olen tämän korkannut viime vuoden syksyllä, joten aika pitkään tämmöinen 15 ml suihke kyllä kesti! Näitä tosin saisi kulumaan nopsaan, jos suihkuttelisi useamman kerran päivässä, kun eihän näiden tuoksu kestä iholla tai tekstiileillä oikein mitään. Itselläni tämä oli yötuoksuna.