20.9.2023

Ihonhoitotuotteet | Mitä käytän tällä hetkellä?

Ajattelin vilauttaa vähän käytössä olevia ihonhoitotuotteitani. Osa on käytössä päivittäin, osa puolestaan silloin kun muistaa ja kiinnostaa :D


Kasvojenpuhdistustuotteina miulla on käytössä Garnier Hyaluronic Aloe Foam, jota pääsääntöisesti käytän aamuisin. Iltaisin nappaan käyttöön Catrice Sensitive Gel-to-oil cleanserin. Putsareiden jälkeen pyyhin kasvot vielä Garnier Micellar Vitamin C Cleansing Waterilla. Huomasinpa, että Lykolta löytyisi ainakin tästä misellivedestä 700 ml pullo, tämä miun on se perus 400 ml koko.
Frudia Blueberry Honey Water Glow Toner, tästä kaadoin tyhjentyneeseen Holika Holika 3 Seconds Starteriin ja on hieman helpompi käytellä pienemmästä pullosta. Ohut, vesimäinen koostumus. Tätä kerrostan noin 2-3 kertaa aamuin illoin.

Seerumeina on Dewytree ja Origins. Dewytree tuoksuu hieman eukalyptukselle ja Origins puolestaan sitrukselle.

Primerina Skin Inc, joka jättää kasvoille pieniä valkoisia läikkiä jos erehtyy hieromaan käsiä yhteen ja sillä tavoin leivttää primerin kasvoille. Kun kämmeneltä levittää sormin primerin, tätä ongelmaa ei ole. Ei ole kyllä primerina mitenkään kummoinen :D

Silmänympärysvoiteena on Glow Recipe ja Origins, joista jälkimmäisestä näkyy jo pannua, joten olen käyttänyt sitä nyt aamuin ja illoin. Glow Recipe on aika paksua, jämäkkää ja vaatisi spaattelin.

Shiseido ja Holika Holika toimivat päivävoiteina. Holika Holika on paksua voidetta, siihen olen tykännyt sekoitella hieman peitevoidetta mukaan ja saan sävytetyn päivävoiteen. Shiseidossa on geelimäinen koostumus, siitä löytyy myös kukkaistuoksu.

Anew Hydra Pro Vita D Water Cream käytössä yövoiteena, sopii käytettäväksi myös aamuisin.Kasvonaamioiden iloinen joukko löytyy alla olevasta kuvasta.

The Body Shop British Rose, Anew Warming Peel Exfoliant ja Tula Skincare ovat ne, joita yritän käyttää ahkerammin.

Biorén naamiossa on enää pariksi käyttökerraksi, samoin lykon savinaamiossa. Näitäkin voisi harkita käyttöön, että saisi pois pyörimästä.

Anewin kalvonaamio on jäänyt aika paitsioon, kuten myös Planet Span ja Catricen jauhenaamio. Catricessa päiväyskin on tullut jo aikoja sitten vastaan, kun säilyvyyttä on luvattu 6 kk avaamisesta ja vaikka sitä olen aika reilusti kerralla käyttänyt, tuntuu että se ei ole vajunut mihinkään :D

Aurinkovoiteina on matkakoot Dewy Treelta ja Ritualsilta. Dewy Tree on aika paksuhkoa, pinkkiä voidetta ja Rituals taas tuoksuu hyvinkin voimakkaasti sarjalle ominaiselle tuoksulle. theSAEM on puolestaan kivan ohut, joka ei tunnu aurinkovoiteelta lainkaan.

Puuterina tällä hetkellä Catricen All Matt, josta löytyy myös värillisiä versioita.

Kasvosuihkeena esfolio Aloe Vera, jossa on aika pystysuora suihke :D Kun pullon kääntää vaakatasoon, saa suihkeen vaakatasossa.

Loreal Infaillible Mattifying Setting Spray toimii meikinkiinnitykseen. Tässä on oikein hienojakoinen sumu, jota ei meinaa kasvoilla edes tuntea.

Silmämeikinpoistoaineena The Body Shopin Camomile, josta on tullut oma suosikkini. Säännöstelyn kanssa maltti on valttia, sillä voi kirvellä silmissä jos laittaa liikaa.


4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista lukea toisten ihonhoitotuotteista :) käytät monia erilaisia ja eri merkkejä. Itse tykkään korealaisesta mutta myös hyvistä markettituotteista. Hyvää silmämeikinpoistoainetta on hyvä löytää edullisesti, tuo TBS taisi kirvellä vaikka se muutoin oli ihan ok. Ei ole tullut ostettua lisää eli ei se tainnut olla ihan suosikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eri merkkejä kyllä löytyy varmaan aina miun ihonhoitorutiinista :D Aika harvassa on ne kerrat, että esim. aamu- ja yövoide olisivat samaa sarjaa.

   Miullakin tuo TBS kirvelee, jos erehdyn laittamaan sitä vanulapulle liikaa. Muutamia oppitunteja sen kanssa ottanut :'D

   Poista
 2. Oo miten kiinnostava postaus! Muiden ihonhoitotuotteista on aina kiva lukea :) Frudian Blueberry Toner löytyy täältäkin, toi pullo vaan on niin valtaisa, etten tiedä missä aikataulussa tuun sitä itse saamaan tyhjäksi :D Samoin mulla on käytössä toi Originsin silmänympärysvoide, mutta mulla on siitä sen verran vanha versio, että purkin ulkonäkö on hieman erilainen. Mä tykkään tosta tosi paljon aamuisin, kun se heleyttää ihoa samalla ihanasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Frudia on kyllä pakkaukseltaan massiivinen :D Sen vuoksi siirsinkin sitä siihen Holika Holikan 3 seconds starterin pulloon, ehkä hieman kivempi käytellä! Miulla taisi tuossa omassani olla päiväystä ensi vuoden alkuun, eli ihan hyvä, että nyt nappasin sen käyttöön.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)