12.10.2015

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 5

Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta.
Olen tehnyt edellisen postauksen 15.8 ja tässä olisi reilun kuukauden aikana loppuneet.



I Love... - Vanilla & Almond. Tämän tuoksusta tuli mieleen mantelimassa (aka marsipaani). Vaniljaa en huomannut tai sitten tuo manteli vei miun huomion. Vihaan marsipaania muutenkin, niin ei tämä sykähdyttänyt.

Yves Rocher - Cocoa & Raspberry -suihkugeeli. Käytin tämän käsisaippuana, sillä edellinen oli lopussa. Tämä on viime joulun LE -tuote ja päiväys alkoi paukkua, joten se oli pakko käyttää pois. Tuoksuu vadelmaisille Jaffa kekseille, muistaakseni tässä oli kimalletta mukana.

Yves Rocher - Monoi de Tahiti. Todella monen suosikki, paitsi minun. Miulle tulee tämän tuoksusta kemssan puhdistusaine mieleen, joka ei ole kovin houkutteleva muistikuva :D Puhdisti kyllä hiukset hyvin.

Avon Naturals - Honey extract & jojoba oil -hiusnaamio. Olen monesti kehunut näitä ja tykkään. Tuoksu on hyvin hunajainen, ei kuitenkaan lähellekään samanlainen kuin The Body Shopin Honeymania -sarja. Miedompi ja ei niin kukkainen.

Freeman - 2 in 1 Exfoliating Body Wash Blackberry -suihkugeeli ja kuorinta. En tiedä oliko tästä kuorintakiteet sulaneet, mutta niitä ei tullut kuin vasta kahdella viimeisellä käyttökerralla yhtenä klönttinä. Tuoksu jäi iholle pitkäksi aikaa, tykkäsin tuoksusta.

Desert Essence  - Red Raspberry -shampoo ja hoitoaine. Shampoon suuaukko on todella pieni ja tuubia saa puristaa voimalla, että jotain tulee. Lopussa purkin reunoista alkoi lähteä värit, kun tuubia puristi. Muuten shampoo on todella nestemäistä (aka lirua), hoitoaine on kiinteämpää. Tuoksu ei omaan nenään ole täydellinen vadelma, hieman tunkkainen. Tuotteena ihan ok, shampoo pesi hiukset puhtaiksi, mutta ei narskuvan puhtaiksi.



Nivea Sensitive 3 in 1 Micellar Cleansing Water, tämä tuli joskus LivBoxista. Poistaa hyvin lian ja meikin.

Lumene Natural Code - Glow Without Shine. Olen käyttänyt tätä säännöllisen epäsäännöllisesti melkein 10 vuotta, enkä ole huomannut mitään eroa. Naama kiiltelee kuten aina ennenkin, tuoksukaan ei ole kovin hurmaava.

Garnier Cleansing Wipes - puhdistusliinat. Kosteita, eivät kuivuneet pakettiin. Jättää iholle hieman limaisen tunteen, joka haihtuu jonkun ajan päästä.

Lassie'el - Kiwi Brightening Yogurt Massage Mask. Memeboxista joskus tullut naamio. Todella valuvaa ja mieto kiivin tuoksu. Yhdestä paketista riittäisi varmasti ainakin kahteen kertaan.


Näytteet;

The Body Shop - Tea Tree Pore Minimiser. Yhden käyttökerran perusteella ei oikein näe mitään vaikutuksia, mutta tuoksu on todella omalaatuinen, joka jakaa mielipiteitä.

Dermosil -meikkivoide, sävyssä medium. Kokeilin ja sain hetkeksi rusketuksen kasvoille. Ei oikein minun sävy :D

Dermosil -päivävoide. Ihan jees päivävoide.

Dermosil - käsivoide, saksanpähkinä. Tämäkin on sellainen tuoksultaan, että en tiedä onko se hyvä vai huono.. Mutta kuorinta löytyy vielä tätä sarjaa.



Vitaplex D3 -vitamiini, salmiakki. Todella riittoisa purkki. Ja vitamiinit oli hyvänmakuisia, jos olisi tuon makuisia karkkeja, niin ostaisin heti.

Ultra Compact - kynsilakanpoistoaine, omena. Näitä avatessa saa aina jännätä, mihin välikorkki lentää, tällä kertaa katon kautta lattialle. Tehokasta, tuoksuu hyvälle. Harmi, kun näitä ei taida pahemmin enää mistään saada.

Avon On Duty 48 Invisible Protection. Tuoksuton dödö, ei pitänyt miulla.

Freeman - Tangerine & Basil -kuorinta. Ihan parasta ainetta, tuoksuu hyvälle, on edullinen ja tuubin saa aika tyhjäksi puristettua.

The Body Shop - Virgin Mojito -vartalovoide. Ah, ihana tuoksu, mutta ei ehkä niin raikas, mitä suihkugeeleissä. Saisi minun puolestani tulla uudestaan valikoimiin.

Soap & Glory - Sugar Crush -vartalovoide. Niiiiiiin ihana tuoksu! Jos tykkäät Spriten tuoksusta, niin tämä on sinulle. Olen omani ostanut JT Beauty Outletista, joka muuten tulee I Love Me-messuille. Tätä voisin ostaa lisää.




Essencen Pure Skin - Nose Strips x 2 ja Face Strips. Suosikkejani. Monessa KJKJ -postauksessa näitä olen kehunutkin.

Essence - Like a Jump in the Pool -hajuvesi!!! (10ml). Raikas, huomaamaton tuoksu. Kestävyys ei tässä ole kovin hyvä, kuin nyt käyttämässäni Essencen tuoksussa.

Essence - Strawberry & Dark Chocolate -käsivoide. Ihana tuoksu, tulee mieleen irtokarkkien pinkit Jauhis -karkit, nam!

Avon Planet Spa - Egyptian Secrets Peel Off Face Mask. PS -sarjan kasvonaamiot on todella voimakastuoksuisia (muutama poikkeus on), että ihan ensimmäisiksi kasvonaamioiksi nämä voisi tuoda traumoja. Itse tykkään kyllä ja tuoksuun tottuu, peel offit on aina kiva repiä pois.

Mavala Minute Quick Finish pikakuivattaja. Pieni pullo, mutta muiden kanssa en ole tullut toimeen.

Mereneid - Ridgefiller Rose Base Coat. Tämä on aluslakka mistä tykkään, suosittelen.

Lush - Mrs Frosty. Tämän olen muistaakseni saanut kauan, kauan sitten Saralta. Itse tuotteet oli tehty 29-30.10.2012, tuote pakattu kääreeseen 4.11.2012. Eli ne on melkein kolme vuotta odotelleet.

Frostyn sisällä oli kolme tuotetta;

Butterball
So White
The Comforter

Joista jokaisen käytin jalkakylpynä. Butterball oli rasvaisempi verrattuna muihin ja vaati ankarampaa pesuvadin jynssäämistä, että sen sai puhtaaksi. Kahdesta kylpypallosta en osaa sanoa mitään, koska en muista :'D






Tuttuja, tuntemattomia tuotteita?



ps. käykää kurkkaamassa miun messutärpit, klik!







8 kommenttia:

  1. Paljon houkuttelevia ja kiinnostavia tuotteita... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja uusia loppuneita jo löytyykin :D Soap & Glory oli kyllä semmoinen, että en siihen kyllästynyt vaikka purkin koko on massiivinen.

      Poista
  2. Oho, aikamoinen määrä loppuneita. Olen hiukka kateellinen saavutuksesta, itsellä määrä huomattavasti pienempi, ehkä ensi kuussa mäkin yllätän! ;D

    Ainakin pari Lushin kylpypalloa olen päättänyt saattaa loppuun! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie olen käyttänyt kylpypommejakin, mutta en ole tajunnut ottaa niiden nimiä ylös (koska kyllähän minä ne kuitenkin muistan, not). :D

      Poista
  3. Mä ostin Lontoosta Soap & Gloryn Sugar crush vartalokuorinnan, koska muistin sun suositukset sen tuoksusta ja onhan tuoksu aivan mahtava :)

    VastaaPoista
  4. Kivasti loppuneita munkin roskakasa odottelee postausta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän paljon niitä loppui noin lyhyessä ajassa!

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)