5.2.2016

Lookfantastic Beauty Box 2016 - Tammikuu

Lopetin LivBoxin tilaamisen, joten välillä blogissa voi pomppia tämmöisiä random -postauksia erilaisista boxeista :D Lookfantastic beauty boxeja olen tilannut muutaman, varmaan 3-5.

Yhdelle boxille tulee postikuluja 5 € (alle 50 € tilauksille toimarit, muuten ilmaiset), mutta 3 kk, 6 kk ja 12 kk tilauksille niitä ei tule erikseen, sillä se 50 € raja menee niissä jo yli. Yhden boxin hinta on 20,45 € + toimituskulut, ellet tilaa samalla jotain muuta. Muille tilausjaksoille jää hintaa per boxi 15,45 € - 17,95 €.

//Luin, että 3-12 kk tilauksissa näkyy se 5 €, mutta sitä ei velotettaisiin tililtä. Näiden systeemi on hieman muuttunut, joten takeita en anna :D
Tammikuun sisältö näyttää tältä;

NUXE Nuxellence Detox 15ml. Anti-Age tuote illaksi, jota voi käyttää yksinään tai ennen yövoidetta. Täällä täysikokoinen tuote.

DR LANCER Lancer The Method: Polish 14 gr. Täällä täysikokoinen tuote.

KEBELO Silk Conditioner 50 ml. Täysikokoinen tuote täältä.

KEBELO The Ultimate Hair Detox -shampoo 50 ml, jota voi käyttää myös vartalonpesuun. Täysikokoinen tuote täältä.

DARPHIN Azahar Cleansing Micellar Water 50 ml, misellivesi. Täysikokoinen tuote täältä.

BELLÀPIERRE Shimmer Shadow 2,35 g, sävyssä Earth. Boxin ainoa täysikokoinen tuote ja sen voi tilata täältä.
Tämä laatikko piti sisällään kivoja tuotteita, joita on mukava kokeilla, mutta Nuxe ja Lancer jää hintansa puolesta vain kokeiluasteelle :D
Bellápierreä tuli taas, se tuli aiemmin viime vuonna sekä LivBoxissakin, tosin sävy on eri, mutta tämä tuotteena ei oikein iske yhtään. Muu tuotteet tulee varmasti käyttöön jossain vaiheessa.8 kommenttia:

 1. Multa löytyy jo tuo Nuxe ja Bellapierre, joten siksi olisi vähän harmittanut, mutta taidan silti tänä vuonna tilata LF boksin ainakin yhden kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olikohan tämän kuun boxi koottu tilaajien suosikeista? Vähän tylsää sinänsä, kun viime vuoden lopulla 2-3 boxissa oli jo samoja tuotteita mitä oli kuluneena vuonna tullut.

   Joo, miekin silloin tällöin tilaan :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ihan ok. Misellivesi onkin jo käytössä :)

   Poista
 3. Mäkin aion lopettaa Livboxin tilaamisen kun saan seuraavan ilmaisen boksin. Jotenkin tuo ainaiset samat tuotteet eivät enää jaksa innostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mie tilasin nyt sen ensi kuun bloggaajaboxin, mutta jos se on blää, niin katkaisen sen 3kk jakson.

   Poista
 4. Tuo Darphinin misellivesi kiinnostaa todella paljon. :) Ootko jo testannut sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on käytössä miulla :) Tuoksuu kukkaiselle eli jos etsii tuoksutonta, niin sitten en suosittele. Miulle tulee tuoksusta mieleen Yves Rocherin kamomilla -sarja :D


   http://www.lookfantastic.com/darphin-azahar-floral-water-200ml/10365462.html

   Poista

Kommentointi on sallittua :)