21.2.2016

Myllyn Paras Pannukakkujauho - makeaa ja suolaista

Ensinnäkin.. En ole ikinä tehnyt pannukakkua, ei tehty edes koulussa :'D
Kun pääsin Hopottajien Myllyn Paras Pannukakkujauho -kampanjaan, mietin mitä tästä tulee.

Jauheen käyttö on simppeli, lisätään 9 dl maitoa ja jauhe sekoitetaan sekaan. Annetaan taikinan turvota uunin lämpeämisen ajan ja ei muuta kuin uuniin. Ainoa asia, missä voi käydä huonosti on se, että uunipelti lipsahtaa kädestä tai taikina hölskähtää yli.




Minun makeassa pannukakussa on lisänä suklaarouhetta. Tarjosin pannukakkua vadelmahillon ja pinkiksi värjätyn kermavaahdon kera.




Minun suolaisessa versiossa on jauhelihaa, sipulia sekä herne-maissi-porkkana -sekoitusta.
Omasta mielestä tästä tuli parempaa, kuin makeasta. Koostumuskin oli taikinassa erilaisempi, vaikka mitään muuta eroa taikinassa ei ollut kuin täytteet.








Jos haluat liittyä mukaan Hopottajiin, niin voit käyttää minun suositteluani klikkaamalla tästä.



#paraspannari #hopopannari












4 kommenttia:

Kommentointi on sallittua :)