1.2.2016

Bleu Givré

Yves Rocher on tuttu nuoruudesta, kun kotiin tuli mainoskirjeitä ja lippulappusia sai nuoleskella tilauslappuun :D Joensuusta liike loppui, kun yrittäjä lopetti, joten on pitänyt turvautua verkkokauppaan.

YR:n kynsilakat on tuttuja etäisesti nuoruudesta, niistä pienistä, pyöreistä pulloista joita myydään edelleenkin. Kesällä julkaistiin Couleurs nature -sarja, missä julkaistiin 50 uutta kynsilakkaa.

Nappasin valikoimasta Bleu Givré -kynsilakan, joka on vaaleansininen. Yllätyksekseni lakka on oikeastaan tekstuuri, sillä se kuivuu karheaksi (yksi päällyslakkakerros ei siloita yhtään). Kaikki muutkin Givre -loppuiset ovat tekstuurisia ja Perlét helmiäisiä (ostin vahingossa :D).
Sivellin on leveä, joten itse saan hieman väännellä ja käännellä, etten sotkisi ihan koko sormia. Tuotteen ainoa miinus on sivellin, lakka peittää kahdella kerroksella ihan hyvin, mutta itse laitoin kolme.

Nimettömässä OPI:n Crown Me Already!


/ en hyödy linkistä.2 kommenttia:

 1. Oi, onpa nätti lakka! Mä en yleensä syty tällaisille tekstuureille joissa ei ole kimallusta, mutta tää on jotenkin todella suloinen tapaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullossa näkyy hopeaa kimallusta, mutta kynsillä se katoaa :(
   Nämä lakat on yllättävän rouheita :D

   Poista

Kommentointi on sallittua :)