3.4.2016

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 9

Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta.





Lush - Yummy Mummy. Ostin tämän lähinnä violetin värin vuoksi, mutta tuoksu ei sykähdytä eli en ostaisi toiste.

Lush - Prince Charming. Oi, tämä oli kiva, vaikka ruusuinen tuoksu alkoi ehkä hieman jo tökkiä. Mutta kyllä mieluummin tämän ottaisin kuin Yummy Mummyn.

Palmolive - FEEL Glamorous. Tämän tuoksu oli kiva! Ostaisin täysikokoisena.

Avon Naturals Winter Nourishment Honey & Cranberry -hoitoaine. 2014 talven rajoitettu tuoksu, joka on ihana. Tämä voisi tulla uudestaan myyntiin.

Avon Naturals 2 in 1 Mango & Ginger -shampoo & hoitoaine. Nämä 2 in 1 jutut ei yleensä tehoa tuon hoitoaineen puolesta, vaan vaatii vielä erillisen aineen. Mutta tykkään tämän mangoisesta tuoksusta.

H&M Candy Pink -suihkugeeli. Joskus verkkokaupasta tilattu, aika mitäänsanomaton tuoksu. Jollekin makealle se tuoksui, mutta hyvin miedosti. Koostumus oli hyvin hyytelömäistä. Tämä on vanhaa sarjaa, joten tätä ei enää saa.

Schwarzkopf Professional Essensity - shampoo ja hoitoaine. Tämä kaksikko tuli LivBoxista ja ei ollut oikein minun juttu. Tuoksu oli todella vihreä ja pulloista oli vaikea saada kaikki pois, etenkin hoitoaineesta. Shampoo pesi hyvin, mutta en ostaisi itse.





Joanna kirsikka ja vanilja -vartalokuorinnat. Nam! Joannan tuotteissa on kivat tuoksut, tykkäsin yllättäen tuosta kirsikasta ja vaniljakaan ei ollut hullumpi, sellainen pehmeä vanilja.

Avon Naturals Superfruit Souffle -hiusnaamio. Tämä ei tuoksultaan ole niin kiva kuin se Yumberry, mutta se on ilmeisesti lopetettu, joten hiusnaamioita ei Naturalsilta ole kuin kolme ja yksi kolmesta onkin tämän kevään uutuus Vitamin Boost. Tykkään kyllä näistä suuresti :)

Avon Pineapple Sorbet - jalkakuorinta. Viime kesän sesonkituote, kuorii kivasti ja tuoksukin on omaan nenään ihana, vaikkakin teollinen.

Avon Foot Works Cherry -jalkasuihke. Tämä on parin kesän takaa ja tykkäsin yllättäen tästä, koska kirsikka. Nämä on yllättävän riittoisia käytössä.



Clean Warm Cotton -vartalovoide. Kun korkkasin tämän käyttöön, olin hyi! -ilmeellä. Mutta loppua kohti suretti tämän loppuminen, sillä tuoksusta tulikin kiva. Voide oli kellertävää, samoin kuin nyt käytössä oleva suihkugeeli, mikä hieman hämmästytti. Imeytyi kivan nopeasti.

Garnier PureActive -kasvokuorinta. Käytin tätä useimmiten kasvoharjan kanssa ja tykkäsin. Näissä on perus Garnierin tuoksu, josta jollain tapaa tämän linjan tunnistaa. Purkin ollessa täysi, tuotetta valui aina liikaa, joten sai kääntää vaaka-asentoon.

Lush Celebrate -vartalovoide. Tämä tuoksuu appelsiiniselle, mutta seassa on joku vivahde.. Tuoksu muuttui iholla ällöttäväksi, mutta onneksi pienen purkin käytti nopeasti pois. Ilmeisesti joulusesonkituote.






Joy - seerumi. Varmasti kallein tuote, joka minulla on ihonhoidossa ollut (30ml/69 €). Tämä on tavallaan tuoksuton, mutta itselle siitä kuitenkin tulee eräs asia mieleen, jota en tässä nyt sano :D Pumppu myös temppuili ja seerumia lensi mm. lattialle, peiliin, telkkariin jne. Plussaa siitä, että koko aineen saa käytettyä viimeiseen tippaan asti.

Darphin Azahar Floral -misellivesi. Tämä näytekoko tuli Lookfantasticista ja täysikokoisella on hintaa 33,95 €, joten jää ostamatta. Tykkäsin tämän kukkaisesta tuoksusta :)

Esse - Gel Cleanser. En tykännyt tästä ollenkaan, puhdisti kyllä ihan hyvin, mutta ei ole minun juttuni.

Avon NutraEffects päivä- ja yövoide. Tykkään tämän koostumuksesta, viilentävästä tunteesta ja tämä on minulle se oikea.




Dermosilin Sitruuna kasvonaamio. Ihan kivoja, harmi vaan jo lopetettu.

EuroShopperin vanulaput. Näitä käytän useimmiten, ellen hairahdu ostamaan jotain muuta.

Yves Rocher -kynsilakanpoistoaine. Monesti todettu hyväksi :)

Angry Birds Epic Cola - Lime -vitamiinit. Varmasti ajaa asiansa, maku ei ollut kovin viehättävä.

Method Minnie Mouse Strawberry Fizz -käsisaippua. Ihan kiva mansikkatuoksu, ei liian voimakas tai ällö, juuri sopiva.

Yves Rocher Apple Delight -kylpykuutio. Tuoksuu niin ihanalle, kuutio myös sihisee pitkään mikä on kiva juttu!

Colgate Max Fresh -hammastahna. Ihan kiva, suu tulee raikkaaksi tämän käytön jälkeen.

Essence Caring Cleansing Wipes. Nämä on todella kosteita ja itsellä on säilyneet viimeiseen pyyhkeeseen asti kosteina, kunhan pitää vain huolen, että tarra menee kunnolla kiinni. Tykkään.









// en hyödy linkeistä.










4 kommenttia:

  1. Kivasti loppuneita milloinkahan ehin nuo omani kuvaileen kasa vaan kasvaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden postausten tekemisessä menee kyllä aina hetki. Nyt kun en ole ollut Joensuussa kuin lyhyitä aikoja, niin ei ole kuin pari tuotetta tyhjentynyt :D

      Poista
  2. Multa tulee loppuviikosta ulos maaliskuun loppuneet - sain taas aikamoisen kasan kulutettua tuotteita pois :D

    VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)