16.11.2016

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 15.

Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta.

Kurkataanpas taas loppuneisiin purkkeihin.





Oriflame Almond Oil & Strawberry -hoitoaine. En värjää enää hiuksiani, niin siihen tarkoitukseen en tätä osta (tämä sarja on siis värjätyille hiuksille). Vaan tuoksu! Niin hyvä, oi että. Uudet on jo käytössä :D

Desert Essence Italian Lemon -shampoo. Ah, tämä on todella riittoisa, pesee hiukset puhtaiksi ja tuoksu on ihanan kirpsakka, kuin sitruunamehutiiviste. Annostelija on tässä todella pihi, sen kanssa alkaa mennä hermot loppua kohden. Ehdottomasti ostan uudelleen!

H&M Soft Cashmere -vartalonkuorinta. Tämä on vanha, ikäloppu. Tilasin muistaakseni silloin, kun kosmetiikkavalikoima uudistui. Aika mitäänsanomaton tuote.

LUSH Lord Of Misrule -suihkugeeli on viime vuoden satoa, mutta tuli tänäkin vuonna myyntiin. Ei ehkä oma suosikkini, hyvin miehinen tuoksu. Makuasioista ei tosin voi kiistellä.

LUSH The Comforter -suihkugeeli on mukavan makea, mustaherukkainen. Voisin ostaa uudelleen.

LUSH Yuzu and Cocoa -suihkugeeli. Olin alussa, että yök! Mutta lopputuoksu on omaan nenään hyvä, jää semmoinen appelsiininen tuoksu iholle. Siispä tykkään!





Essence Coconut & Papaya -kynsilakanpoistoaine. Tykkään näistä, ei muuta sanottavaa.

Avon Foot Work Pomegranate & Chocolate -jalkojenkuorinta. Viime talven sesonkituote. Yllätti makealla, kirpeällä tuoksullaan. Suklaa ei ollut hallitseva tuoksu, hyvä niin!

Deep Steep Candy Mint -jalkapuikko. Oi että, niin ihana tuoksu. Nyt perinteisten jalkavoiteiden käyttö tuntuu vaivalloiselta :D

Essence Studio Nails Caring Oil -kynsinauhaöljy. Tykkäsin tästä tuoksunsa ja applikaattorin vuoksi, voisi melkein täyttää tämän ja käyttää jollekin toiselle öljylle (tai samalle).

Mavala Minute Quick-Finish -pikakuivattaja x2. Tätä on melkein joka loppuneissa, joten kertonee jotain.

Nfu-Oh Black Cherry & Nutmeg -käsi- ja vartalovoide. Aika ohut koostumus (muistuttaa ehkäpä OPIn Avojuicea koostumukseltaan), että tätä en käsille käyttänyt, meni vartalovoiteena. Tykkäsin tuoksusta. Nufua vaan ei enää valmisteta, niin saatavuus on vaikeaa.

The Body Shop Frosted Plum -käsivoide. Viime talven sesonkituote, pitkin hampain käytin pois. Tuoksu oli liian kukkainen ja laitoinkin tätä välillä tuoksuttomien käsivoiteiden joukkoon. Nyt se on finito ja voin hengittää vapaasti.



Dermosil Argan Oil -hiusnaamio. Vaikutusaika oli pitkä, käytin ihan vain 2-3 minuutin naamiona, sillä en saa aikaa kulumaan suihkussa mitenkään 15 minuuttia. En tykännyt tuoksusta.

L'oréal Eye & Lip Express Make-Up Remover. Poisti tehokkaasti silmämeikin ja huulimeikin. En kylläkään ostaisi uudelleen.

Neutrogena Visibly Clear Spot Stress Control -putsari. Kiva vaahtoputsari, käytin tätä aamuin illoin. Voisin ostaa uudelleen.

X-tra -hammastahna. Ihan perushammastahna ei niin tujua kuin Pepsodentit.

Avon Planet Spa Herbal Steam Bath -savinaamio. Mukavan raikas tuoksu, todella riittoisa. Ei tarvinnut laittaa paljoa. Voisin ostaa uudelleen.



Dermosil Shaker + Strawberry Shaker Mask x 2. Nyt ne loppuivat. Lopetettu tuote jo viime kesältä ja nyt vasta sain käytettyä viimeiset pussit. Oli pakko ottaa tehokäyttöön, kun tuli käytettyä vain tuubiversioita. Hauska idea.

The Body Shop Satsuma ja Rose -vartalovoidenäytteet. Satsuma on perinteinen tuoksu, jonka moni varmaan haistaa nenässään, ei huono sanottavaa. Rose oli positiivinen yllätys, ei yhtään liian ruusuinen tuoksultaan.

Pirkka Face -kasvopyyhkeet. Nämä jättää ihon liukkaaksi ja tuoksusta tulee mieleen aurinkorasvat. Pakkauksen liimapinta kestää loppuun asti (omassa käytössä), pyyhkeet ovat sopivan kosteita. Käytin näitä swatchien poistoon.

Pirkka -vanulaput. Ihan peruskauraa.

Montagne Jeaunesse Pore Stripes. Nämä oli kyllä ihan hyviä! Voisin ostaa uudelleen, kunhan jossain törmäämme.

Purederm Strawberry Youghurt Pack -kasvonaamio. Ihana tuoksu, sisältää pieniä punaisia rakeita. On jogurttimaista, ehkä hieman löysempää, mutta pysyy kasvoilla ilman valumista. Nämä on memeboxin ajoilta.

Jeju (?) Peeling Gel. Hyvän tuoksuinen kuorinta, nopea käyttää. Tämäkin memeboxin ajoilta. Rakeita ei ollut kovinkaan runsaasti, muutama siellä täällä, annettiin vaikuttaa iholla minuutin ajan, sen jälkeen huuhdeltiin pois.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)