2.11.2016

Zoella Beauty / Joulu 2016

Zoella Beauty ei välttämättä monelle sano merkkinä mitään, mutta tämän takana on brittiläinen Zoe Sugg, joka tunnetaan myös nimellä Zoella.

Youtube -kanavat; Zoella sekä MoreZoella ja kotisivut.

Nyt vilautan tämän vuoden joulukokoelman, joka taitaa olla Zoellan ensimmäinen kausikokoelma, tästä pääset Zoellan esittelyvideoon. Tässä kokoelmassa tuoksuu piparkakku ja vanilja.
Kuvia on muutama..

Zoellan tuotteita voi tilata Feeluniquelta ja osa tuotteista on myynnissä yksinoikeudella Bootsissa (toimituskulut sieltä suomeen on noin 9,90 £).
Spa In the Jar (12,80 €) sisältää suihkugeelin, vartalovoiteen ja pienen pyyhkeen, jota voi käyttää esim. kasvoille.
Suihkugeeli ja vartalovoide ovat molemmat 40 ml.  Pyyhe 100 % puuvillaa.

Hungry Hands (7,04 €) käsivoide jatkaa muun kokoelman tavoin samalla tuoksulla. Tuubi sisältää 90 ml voidetta.
Secret Santa (20,48 €), sisältää neljä 15ml vartalotuoksua aiemmista kokoelmista, sekä tietenkin joulutuoksun.
Tuoksuina Blissful Mistful, Let's Spritz!, Sweet Inspirations ja Bake My Day!. Jokainen tuoksu saatavilla myös täysikokoisena (45ml).Just Crackers (15,36€)  -setti, sisältää neljä karkinmuotoista yllätystä, joita voi laittaa jokaiselle joulupöytään tai -sukkaan.

Tässä setissä on käsivoide (40ml), vartalovoide (40ml), suihkugeeli (40ml) ja huulivoide (10g). Jokaisessa karkissa on siis vain yksi tuote, ei kaikkia.

Gingerbread & Vanilla (15,36 €) -setti sisältää käsivoiteen (100ml) ja Bake My Day! vartalosuihkeen (45ml).Tässä käsivoiteessa tuoksuu jo pakkauksen ulkopuolella piparkakkutaikina :D

Tuotteita on vielä lisääkin, mutta niitä ei silloin ollut saatavilla ja päädyin nyt näihin. Muutama Bootsin tuote vielä kiinnostaisi.
//en hyödy linkeistä.6 kommenttia:

 1. Zoella on merkkinä itselleni täysin tuntematon. Secret Santa tuoksupakkaus vaikuttaa ihanalta :) eli pitääkin käydä näitä kurkkimassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tuoksusetti on kyllä hyvä tapa tutustua Zoellan tuoksumailmaan! Jos piparkakut ei tuoksuna innosta niin niille tämä sarja ei kyllä sovi :D

   Poista
 2. Zoellan tuotteet ovat nimenä tuttu, mutta en ollut bongannut näitä joulutuotteita vielä. Tuoksut kuulostavat herkullisilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Youtube kanavalle taisi tulla syyskuussa jo juttua näistä. Zoellan tuotteita harvoin suomalaisissa blogeissa näkyy, ehkä enemmän tuolla Brittilässä (jostain kumman syystä) :D

   Poista
 3. Kivalta kuulosti ja kauniit pakkaukset

  VastaaPoista

Kommentointi on sallittua :)