25.11.2016

Lakkaihastukset

Sain hyvän postaustoiveen ja otin siitä pientä vinkkiä tähän tekstiin.
Kurkkaillaan lakkalaatikon upeuksia, suosikkeja ja päteviä tapauksia.Hidden Treasure

Sally Hansenin Hidden Treasure, aika tylsä valinta joillekin, mutta tämä on lopetettu sävy ja ebaysta löysin yhdeltä myyjältä hintaan 14.15 €. Jos tätä etsitte, niin kannattaa huomioida, että tästä on olemassa toinen, ei flakie -versio.

Omani on ostettu kirppistelyn tuloksena ja olen iloinen!


Sugar Daddy

Essien Sugar Daddy,  peruslakka, joka sopii varmasti kaikille. Värieroja saattaa olla, itsellänikin on ollut samasta lakasta neljää erilaista. Huomaamatonta lakkausta etsivälle sopiva valinta.Christmas Lights

Starrily Christmas Lights on ehdottomasti kimalluksen ystäville. Lakka on pullossakin jo niin upea, kultaisten glitterien joukossa on "jouluvalot" eli värikkäitä glittereitä.


Merry Midnight

O.P.I:n Merry Midnight, löytö kirppikseltä. Sain todella pilkkahintaan. Ebayssa tähän törmää harvoin, nyt siellä on myynnissä yksi hintaan 27.37 €, mutta myyjä ei välttämättä toimita meille asti.

Hyvä korvike tälle on Orlyn Fowl Play, täältä voi kurkata vertailun näiden kahden välillä.We'll Always Have Paris Suede

O.P.I:n We'll Always Have Paris Suede on myös yksi löytö. Se alkuperäinen versio ei niin sykähdytä, mutta tämä mattapintainen kylläkin. Levittyvyys on todella huono, mutta onhan se nyt nätti :D

Löysin yhden myyjän ebaysta, joka myy tätä hintaan 20.76 €.Grape Pop

China Glazen Grape Pop hyväkäytöksinen, yhdellä tasaisella kerroksella peittävä creme. Omassa pullossa on vielä jämät jäljellä, vähiin käy ennen kuin loppuu.


ILNP Neon Rosebud, kun oli pakko valita yksi tältä merkiltä niin se on tämä. Näyttää kuvissa hienolta, värit erottuvat selkeästi kynnelläkin. ILNP taikoo ehkäpä hienoimpia flakie-lakkoja.

//kuvausrekvisiittana Oriflamen Opulence -huopa, sekä Yves Rocherin tilaajalahjoja vuosien takaa, timantit ja kultaiset koristetähdet.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on sallittua :)