14.4.2017

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 19

"Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."


Vasta tein postauksen, mutta alkoi nuo punaiset laatikot jo täyttyä niin uhkaavasti, että oli vaikeuksia saada lipastoa kiinni.




Herbina Mango Spa -vartalonkuorinta. Odotin tältä paljon ja omaan nenään tuoksi oli tunkkainen, muovinen ja hyi. En tykännyt, raikkaampana tämä olisi ollut ykkönen.

Yves Rocher Pear & Cocoa -vartalonkuorinta. Kuten aina, nämä ovat todella juoksevia kuorintoja. Onneksi korkki on hyvä ja pysyy tiiviisti kiinni. Vaahtoavat pesukukassa paljon. Tykkään. Tuoksu on toki hieman jouluinen, mutta ihan ok.

Yves Rocher Cherry Bloom -suihkugeeli. Kirsikankukan tuoksu ei tässä ollut itselleni mieleen. Tulipahan kokeiltua.

The Body Shop Passionfruit -suihkugeeli. IHANA! Todellakin tuoksuu sille mille pitääkin. Jättää hennon tuoksun iholle.

Lumene Natural Code -ripsiväri. Omille silmille aivan liian iso harja, variseen myös jonkin tunnin päästä. Tilaajalahjana saatu, kun tilasin Cosmoa kahden tilausjakson verran.

Avon Winter Nourishment Honey & Cranberry -shampoo ja hoitoaine. Ihan lemppariani. Nämä taisivat olla jo neljännet pullot jotka käytin loppuun ;)

LUSH Tooth Fairy -hammastahnajauhe. Kimaltelevaa, makeaa. Ei maistu samalle mille Snow Fairy tuoksuu. Suuhun jää makea maku, mutta ei huono. Kimallusta on sitten tämän käytön jälkeen kaikkialla.

Rainbow Nail Polish Remover. Ihan kelpo kamaa.

O.P.I Avojuice Sparkling Mimosa -käsi- ja vartalovoide. En oikein tämän tuoksusta tykännyt, mutta onpahan kokeiltu. Vartalolle näistä pulloista riittää noin 2-3 kertaan.

Zoella Beauty -käsivoide. Ihana piparkakkujen ja vaniljan tuoksu. Käytin tätä yöllä, kun oli niin tuhtia. Aivan parasta!

Oriflame HairX Restore Therapy -hiusnaamio. Tässä oli todella huumaava tuoksu, tuli mieleen jotkut nallekarkit (ei Haribo), jotka tuoksuivat tältä. Tykkäsin ja voisin ostaa uudelleen!

DermosilMAN All Over Shampoo. Oikeasti miehille, mutta tykästyin tämän raikkaaseen tuoksuun, niin käytin itse :D

Soap & Glory The Righteous Butter -vartalovoi. Tämä oli yksi ikuisuusprojekteistani ja nyt se on käytetty. Osa tykkää tästä, hieman miehisestä tuoksusta, osa ei. Itse tykkään kyllä.

Avon Foot Works Pineapple Sorbet -jalkakuorinta. Tiheärakeinen, teollinen ananaksen tuoksu, mutta silti tykkään. Ei enää saatavilla.




Avon Clearskin blemish clearing -puhdistusvaahto. Todella riittoisaa vaahtoa. Pumppu myös toimii melkein loppuun asti, ennen kuin alkaa yskimään. Ostin jo uuden pullon.

TONYMOLY I'm REAL Broccoli Mask Sheet. Tämä tuli Kiss My Boxissa ja korkkasin tämän melkeinpä heti. Tykästyin suuresi. Mukavan kostea ja pysyi kasvoilla ilman valumista.

Avon Planet Spa Caribbean Escape kirkastava kasvonaamio. Sisälsi pieniä rakeita siellä sun täällä. Planet Spa sarjan miedoimpia tuoksuiltaan, en ostaisi kuitenkaan uudelleen.

Avon Planet Spa Treasures Of The Desert -savinaamio. Tykkäsin tästä, mutta yksi miinus puoli on sotkevuus. Käytän aina froteista hiuspantaa ja nyt ne kaikki ovat reunoista ihan ruskeita, eivätkä meinaa lähteä puhtaiksi. Saa myös pestä todella hyvin pois kasvoilta ja ottaa vielä kasvovedellä/misellivedellä pois, sillä kasvoihin saattaa jäädä tuota naamiota ihan huomaamatta.

Avon NutraEffects -misellivesi. Tykkäsin tästä, jos ei kaipaa mitään tuoksua niin tämä on juuri sellainen. Ainoa pöh -tulee tuosta korkista, se kun on kierrettävä, ei klikattava.

Oriflame Raspberry Mousse -kasvovoide. Tämäkin oli ikuisuusprojekti, sillä voide on tuhtia ja paljoa tätä ei tarvitse. Nyt se onneksi loppui. Aivan ihana vadelman tuoksu!

Oriflame Apricot Face Scrub. Aprikoosin tuoksi oli tässä niin huumaava, se kun yhdistetään sokerin makeuteen, niin ah! Oli aikas tönkköä ja purkki piti aukaista, että sai kaikki pois.

Garnier PureActive 3-in-1. Tykkäsin käyttää tätä kaikilla kolmella tavalla, naamio oli ihan huippu!





Avon Planet Spa -kasvonaamiosivellin. Tämän harjakset alkoivat jo harottaa, sekä napakkuus oli kadonnut. Ostin tilalle uuden ja huikea ero! Tämä taisi kestää käytössä reilun vuoden.

The Body Shop Strawberry -käsivoide. Ihan ok. Tuoksu alkoi tökkiä ja käyttö hiipui, mutta sitten oli pakko ottaa tehokäyttöön.

Mavala Minute Quick-Finish. Tykkään!

Flower by Kenzo -hajuvesinäyte. Ihastuin tähän tuoksuun todella paljon, ostan joskus täysikokoisen.

Sininen Invisibobble napsahti poikki :(

Freshmaker -puhdistuspyyhkeitä. Käytin näitä swatchien poistamiseen, eivät ole mitenkään kosteita, vaan aika kuivahkoja jopa.

LUSH Holly Golightly Bubble Bar. Tästä riitti ainakin neljään kertaan, kun käytin aika runsaita paloja. Todella ihania kuplia!

Pirkan ja Xtran vanulappuja. Muistaakseni Xtrassa oli tikattuja vanutyynyjä, eivät nukanneet.

The Body Shop, Lavera ja 4 x Dermosilin näytteitä. Ei mitään mainitsemisen arvoisia. Dermosilin jalka- ja käsivoide yöksi (tuo vas. alareunan sininen pussi), oli todella hyvä! Sopivan tuhtia yökäyttöön.







 
Oliko mitään tuttua? Herättikö jokin kiinnostuksen?







5 kommenttia:

  1. Kivasti loppuneita ja oli tuttuja.Apua mie en tiiä millo ehin postaan tyhjät ja lisää tulee koko ajan ei sais pitkittää =)

    VastaaPoista
  2. Hyvä etten ole ostanut tuota Herbinan kuorintaa. :D Enkä osta nytkään, koska jos se tuoksuu muoviselta niin jäisi kyllä käyttämättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni sitä tuoksua hehkuttaa, mutta ei kyllä minuun napannut. Niin teollinen ja muovinen kuin vaan voi olla. Se öljy tuoksuu paljon paremmalle!

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)