2.1.2018

Ostoksia, osa 8

Katsotaan ostoksia, joista ensimmäinen kuva on elokuun ajalta. Se jäi kansion syövereihin ja huomasin viikkoja myöhemmin, kun edellinen ostospostaus oli tullut :D


Tässä on sekaisin Avonin tilaus, Oriflamen tilaus, kaksi kynsipuuteria essenceltä ja Sokoksen tilaus.

Avon Senses -sarjan After Shower Body Mist kavalkadi kertoo siitä, että tuote poistui valikoimasta. Tykkään näistä misteistä paljon ja harmi, että poistuvat. Olen tainnut kuvan tuotteista käyttää jo kaksi pois.

Nivean pesugeeli on nyt käytössä ja en tykkää sen tuoksusta, tunkkainen Nivea tuoksu ei ole lempparini :D

Oriflame Ecobeauty kasvonaamio on todella kiva! Hyvin kylpylämäinen tuoksu, tulee mieleen Lumenen kasvonaamio, jonka käytin Koli Relax Spa:ssa (siellä saa käyttöön Lumene tuotesetin, joka käytetään kylpylässä tai voi ottaa itselleen kotiin).



Cdon.fi -verkkosivustolta kolme essien minilakkasettiä, kaikki oli muistaakseni alle 4 €/setti. Normaalihinta seteille oli yli 10 €/kpl, joten tartuin tilaisuuteen. Muutama sävyistä lähtikin jo eteenpäin.

Tuotteet tuli NordicFeelin kautta.






Sokoksen kanta-asiakaspäiviltä Garnierin kasvojuttuja, käsisaippua ja Nivean suihkumousse. Jälkimmäinen oli jo muutenkin alessa, niin sitä ei kortilla saanut lisäalea :D






Oriflamen tilaus, samoin toinen kuva. Laukku osoittautui todella kivaksi, ainoa miinus, että läpän alla ei ole esim. vetoketjua, vaan laukun sisältö on sen jälkeen avoin kokonaan.

Hajuvedessä kiva niittimäinen tyyli, tuoksu on myös hyvä :)




Makeupshopilta Wet'n Wildin LE Mermaid -kokoelman tuotteita kaksi kappaletta, huulilakka ja luomiväri, lisäksi normisarjan huulilakka ja meikkivoide.

Siveltimille pesumatto ja Makeup Revolutionin Retro Luxe Lip Kit.

Liquid Catsuit -punat ovat ihan huippuja, niiden pitää vain antaa kuivua kunnolla, puna ei sen jälkeen liiku mihinkään. Meikkivoiteen pieni miinus on spaatteli, pumppupullo olisi kätevämpi. Tuoksu on aika muovinen, jonka itse haistan vielä kasvoilta selkeästi tuntienkin jälkeen, mutta hyvä sävy muuten.






Ebaysta kolme rasiallista tarroja.





Carlsonilta Catricea ja muutama essencen tuote. Kaikki oli kanta-asiakaskortilla tarjouksessa, joka kävi selville vasta kassalla. Kävelin niin innokkaana suoraan kauppaan, että jäi asia huomaamatta :D

Huulirasvasetti Citymarketin alelaarista sekä essencen counting stars -sarjan lip topper myös sieltä, tosin ei alelaarista. Tykkään essencen lip topperista enemmän, kuin Rimmelin vastaavasta.

Highlighter on todella massiivinen ja tuotetta on 35.7 g. Luonnollinen sävy, että miekin uskallan käyttää.

essencen metallinen lakka oli yllättäjä! Todella hyvä koostumus eikä jää pahemmin raitoja.




Avonin tilauksen Plum Dazzle. Punainen, kultaisella shimmerillä.

Muut lakat Citymarketin alelaarista ja nämä oli euron kappale! Ikinä, en ole näin kivoja lakkalöytöjä tehnyt :D

essencet party of your life, celebrate good times.
Loreal Vert Absinthe.
Lumene Auringonsäde.



Avonin tilauksessa oli kasvonaamio, suihkugeeliä, uusi Imari fantasy hajuvesi sekä se kynsilakka :D

Ensimmäisestä Imari tuoksusta en pitänyt, mutta tämä fantasy on paljon parempi. Ja todella nätti pullo! Voisi luulla, että sisällä on viskiä :P




 
 
Carlsonilta essencen kynsilakanpoistoainetta, nämä kuuluu 2 metrin hyllyyn ja löytyy kahta erilaista, toinen on ns. normaali ja toinen tarkoitettu esim. glitterlakkojen poistoon.
 
3-faasinen kynsinauhaöljy, tämä on kivannäköinen pullossa. Kuvaan olen sekoittanut faasit keskenään ja näyttää tylsältä.
 






Nyt on korkattu vuosi 2018 ensimmäisellä postauksella :D Tästä on hyvä jatkaa. Ostokset ovat useamman kuukauden takaa, joten Catrice/essence -tuotteita ei välttämättä ole enää saatavilla.













4 kommenttia:

  1. Onpa runsas ja kiva ostossaalis;) Kaikkia kivoja Catricen ja essencen tuotteita ei harmi kyllä meinaa millään saada käsiinsä. Ihan tuurilla saattaa löytää jonkun kokoelmatuotteen kaupanhyllyltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla on käynyt nyt tuuri niiden kokoelmien kanssa. Joensuun keskustassa voi kolmesta paikkaa käydä kurkkaamassa essencet, mutta lähiaikoina olen käynyt vaan Citymarketissa, kun siellä on jo tuotteet olleet hyllyssä.

      Carlsonilla oli ainakin viimeksi vielä esim. kesäkokoelmia essenceltä 😁

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)