3.6.2018

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 32

"Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."

Loppuneet -tekstiä kirjoittelen tasan kuukausi sitten, kun edellinen ilmestyi, joten karkeasti arvioiden nämä tuotteet ovat suunnilleen 1 kk 2 vk ajalta, kun postaukset kirjoittelen yleensä etukäteen. Kuten nytkin.




Käytin kaikki sheet- ja slice maskit pois, joten ylläolevan kuvan määrä selittynee sillä. Täytyy kyllä sanoa, että huomasin ihoni olevan paremmassa kunnossa ja sileämpi, kun käytin joka päivä sheet maskia!

Skippaan tämän osion, enkä luettele jokaista yksitellen vaan kerron ne, jotka jäivät mieleen; hyvässä tai pahassa.

Leaders Insolution (oik.ylä) oli todella paksua kangasta ja näin ollen ärsyttävä asetella. Itselläni on aika jykevä leuka, joten siinä tämä ei pysynyt ollenkaan. Kangas oli myös paksua ja naamio oli hyvin liimautunut yhteen ja suojaavien kalvojen repiminen pois oli haastavaa. Osa seerumista myös valui käsiä pitkin, kun taistelin nuiden kalvojen kanssa. Ärsytysaste 9/10!

Herkullisimpien naamioiden tittelin saavat kaikki Berrisomin Cocktail Receipe -sarjan naamiot sekä Holika Holikan Blueberry.

Naamioista kuivimman -tittelin saa Avocado/ Tea Tree, en muista kumpi se näistä oli. Kuivui todella nopeasti ja melkeinpä tarrasi mustapäälapun tavoin ihoon, hyvin outoa!





Oriflame essentials -huulivoide loppui, käytin tätä öisin ja matkasi mukana yleensä myös reissuilla. Pähkinäinen tuoksu, harmi vaan, kun ei ole enää myynnissä.

Paco Rabanne Olympea EdP tuoksui todella hyvälle! Näytteeseen vielä jäi pieni määrä, mutta pumppu ei jaksa sitä enää imaista, harmi.

Barry M. ja Avon erikoismaskarat voivat lähteä pois kokoelmista. Barry M. oli jo hieman kuivakkaa, Avonin ripsari oli taas valmistettu jo 2011!!





Dermosil Finnish Forest tuoksulla varustettu suihkugeeli on miehekkeen. Ostin sen viime jouluna yhteen joulukalenteri luukkuun ja voisipa sanoa, että tämä 500 ml purkki kesti noin 5 kk. En nyt ihan kuvailisi tätä metsän tuoksuksi, näitä suihkugeelejä löytyy samalla tuoksulla joka kaupasta, sieltä miesten hyllyltä :D

Imperial Leather Mango & Papaya -suihkugeeli. Tämä meni Fruttinin pulloon, kun siinä oleva Sebamed loppui. Pirtsakan värinen, oikein raikas keltainen. Tuoksu on hedelmällinen ja ehkä omaan nenään papaya tuoksuu 0,1 % enemmän, kuin mangon. Sopii hyvin kesään.

Dermosil Sauna -suihkugeeli. Tuo ajatuksen mökistä ja siellä saunomisesta, missä ei ole omaa suihkua, vaan pitää pestä saunakiukaan lämmittämällä vedellä. Jos haluat kokeilla, saatko saman mielikuvan, niin kannattaa ostaa testiin ;)

Korres - Bergamot Pear sekä Basil Lemon. Ensimmäinen on tuoksultaan aika miehinen, omaan nenään, joten voisi sopia toisellekin osapuolelle. Jälkimmäinen muistuttaa YR:n saman nimistä sarjaa, mutta tässä hallitsevana on basilika, joka tuo yrttisemmän vivahteen.




Oriflame essentials Multi-Purpose Cream. Kuten purkista voi päätellä, niin tämä oli joulunaikaan myynnissä, itse tilasin noin kuukausi sitten kun sai edullisesti. Väriltään voide oli punertavaa, mutta muuten aikalailla samaa tavaraa, kuin Loving Care -sarjan vastaava. Käytin nimestä huolimatta vain vartalolle.

Oriflame Milk & Honey -käsikuorinta. Tämä oli koostumukseltaan voidemainen, johon oli sujautettu sitten kuorivia rakeita. Sinällään hyvä idea, mutta rakeita oli todella vähän. En ostaisi uudelleen.

Mavala Minute- Quick Finish. Vakiokasvo näissä teksteissä.

Dermosil Apple -vartalovoide. Näyte putkahti lehden mukana ja olipa todella onnistunut tuoksu! Herkullinen, vihreän omenan tuoksu ihastutti tämän käyttäjän.

Avon Wild Berries & Pomegranate -kuorinta. Jogurttimainen vartalonkuorinta, missä on marjajogurtin tuoksu. Tummat siemenet jäävät kuorittaessa iholle hengailemaan, joten kannattaa katsoa, että ne huuhtoutuvat pois. Kuorinnassa on isoja siemeniä, sekä sitten tuo voide täynnä pienempää raetta.






XZ Mustikka hoitoaine ja shampoo. Sain tuotteet testiin viime jouluna, kun kyselin joulukaltsuarvonnan luukkuun tuotteita. Nyt tuli käytettyä nämä ja mustikantuoksu on selkeästi havaittavissa, hyvällä tavalla! Tuoksu jää ainakin hoitoaineen jälkeen myös hiuksiin tuoksumaan.

Avon hunaja & karpalo -shampoo. Nyyhkis! Viimeinen pullo on nyt tässä. Tykkäsin tämän tuoksusta ja käytin ainakin 5 pulloa. Katosi myynnistä, tuli takaisin ja katosi taas.

Oriflame koivu & lakka -shampoo. Hyvin erikoinen tuoksu :D Oli joskus myynnissä, mutta taisi poistua sarjan uudistumisen myötä. Ei mikään ylistettävä, mutta ei huonokaan.





L'oréal misellivesi. Tykkäsin. Tämäkin oli tuoksuton ja litteä pullo oli helppo kuljettaa mukana.

essence strong & clean acetone free -kynsilakanpoistoaine. Ihan jees poistoaine, jättää ainakin miun sormiin mantelisen tuoksun, josta en niin välitä. Voisin kuitenkin ostaa uudelleen, jos mikään muu ei sytytä.

Colgate -hammastahna. Tässä oli sitruunaa ja aloe veraa. Jos olet tympääntynyt ainaisiin mintunmakuisiin hammastahnoihin, niin tämä on mukava piristys. Kivan sitruunainen, raikas maku. Ostaisin uudelleen.

K-menu ja YR -vanulappupaketit. K-kaupan lappuset hajoavat herkkään, mutta YR:n lappuset eivät, tikkauksen ansiosta.




Lumene Lähde Artic Dew -seerumi. Tämä oli miun Youtube -kanavalla olevassa projektissani. Tähän jäi noin 3 milliä tavaraa, kun tulin takaisin 1,5 viikon jälkeen oli se haihtunut. Jos olisi jossain superalennuksessa, voisin ostaa uuden. Jätti ihon hieman tahmeaksi, ei tullut toimeen Lorkun miselliveden kanssa, joka teki valkoista vaahtoa kun sitä oli käyttänyt ennen seerumia.
.
Method mulled cider -vaahtoava käsisaippua. Ostin joskus Carlsonilta näitä jostain kimppatarjouksesta ja siitähän on aikaa ainakin pari vuotta! Tässä oli punaisen omenan tuoksu, sopiva jouluun!

Method mimosa sun -käsisaippua. Liian kukkainen tuoksu, en pitänyt. Onneksi loppui aika nopeasti.












4 kommenttia:

  1. Kiva lukea tällaisia runsaita loppuneet -postauksia ja elävästi kirjoitettuja arvioita:)
    Methodin saippuoita pitäisi joskus kokeilla. Jostain syystä aina löytyy esim. Cittarin hyllystä joku kiinnostavampi ja halvempi saippua, mutta Methodin putelien ulkoasu on aika uniikki, niin sehän on jo hyvä syy ostaa testiin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niillä taitaa myös valikoimiin tulla aika usein uusia? Tai sitten itse käyn hyllyillä niin harvoin :'D Carlsonilla on tiettyinä kampanjapäivinä ihan hyvä tarjous, itse ostin silloin 3kpl/10 €, kun taitavat yksittäin maksaa about 4 €.

      Poista
  2. Mikä siinä muuten onkin et tuntuu et kaikki miesten suihkutuotteet tuoksuu samalta?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Ja väritys on aina sininen/ vihreä 😂

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)