7.10.2018

Ostoksia - essence, catrice, Sinooperi, Oriflame & Avon

No niin, tässä ostoksia viime kuulta ja yksi kuva elokuun puolelta.
Hyvin yksitoikkoista, ainakin merkkien osalta ;)
 
Carlsonilta lähti mukaan alelaarista kaksi essencen päällyslakkaa.
Catricen hyllyltä uusi peel off -glitterlakka, jossa on mustaa ja hopeaa. Samanlainen lakka essenceltä, mutta violettina.
Lisäksi hyvin syksyiset sävyt, jotka olen jostain syystä ohittanut kokonaan, mutta nyt on ihana violetti (shimmeriä mukana) sekä kurpitsainen oranssi. Sekä setting spray jo jemmaan odottamaan.


catrice - Girls Bite Black, essence peel off - spotlight on!, essence - pumpkin spice & ultra violet

 
Avonille tein tilauksen itse syyskuun kuvastosta ja näistä onkin jo metalliset lakat, sekä molemmat mark. gel shine -lakat vilahtaneetkin blogin puolella sekä yksi Color Trendeistä.
 
Uutuutena oli Clearskin -sarjan misellivesi, joka poistaa meikin ja samalla ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista. Jemmaan myöskin luomivärinpohjustaja, jolla on taas uusi purkki.
 
Avon Care -sarjan kasvovoiteita en ole koskaan käyttänyt, niin ostin testiin aloe & kurkku -version. Demotuotteissa oli uusi tuoksusuihke, joten nappasin sen (toinen ei niin kiinnostanut).
Lisäksi ostin näytteen Anew -sarjan geelivoiteesta, ihan ok. Ei kummoista sanottavaa.





Tilasin myös uuden huulipunan, sävyssä Breathless Nude. Tämä on mattasarjaa myöskin.




 
Alla oleva tilaus on toisen konsultin kautta tehty elokuun kuvastosta. Joskushan on niin, että kuvaston ja verkkokaupan tarjoukset ovat erilaiset, myös hinnat voivat olla eri luokkaa. Nyt oli muistaakseni niin, kun osti tietystä kategoriasta tuotteita sai nuita kasvonaamioita (mustat pakkaukset) huokeaan hintaan.
 
Ruusu ja oliivi -kasvonaamiot ovat uusia tuttavuuksia. Ruusun tuoksu on joko hitti tai huti, mutta en ole sitä vielä tuoksutellut. Oliivi-kasvonaamio tuoksui hyvinkin vihreältä.
 
Poikaystävälle suihkugeelejä, kun ne alkoi huveta uhkaavasti.
Tilasin itselleni kesällä tulleen uuden suihkugeelin, missä on kookosta ja papayaa. Anti-Stress on muistaakseni jo hitusen vanhempaa.



 
Sinooperi otti ja meni konkurssiin. Joensuussa liike oli auki viimeistä kertaa 15.9. Kävin paria päivää aiemmin kurkkaamassa tarjonnan ja nappasin jouluisen kaitaliinan sekä violettia kartonkia. Näille jäi hintaa hitusen päälle 4 €, esim. kaitaliinan normihinta oli melkein 12 €!
 
 




Citymarket on työpaikkaa vastapäätä, saan aina tarkkailla ihmisiä ja sitä, kuinka moni uhkaa parkkipirkkoja/mattia ja jättää ilman parkkilippua autonsa. Muutama saikin sakkolapun tästä hyvästä (niiden reagointi oli maltillinen, ei draamaa).
 
Joten, piipahdin Citymarketissa ja siellä oli essencen syksyinen trend edition. Ostin luomiväripaletin (8,79 €), missä on yksi rivi shimmerisiä ja alin rivi mattaisia sävyjä.
 
Lisäksi ruskean ripsivärin (3,49 €), joka on i love extreme crazy volume -sarjaa, mutta syksyisessä kuosissa ja ruskean värisenä.





Elokuinen Oriflamen tilaus.
 
Yksi mattainen huulipuna, kaksi kasvonaamiota, uutuus dödö ja zen-puutarhan haravalta näyttävä kapistus on harja, jolla puhdistetaan hiusharjat hiuksista ja pölystä.




 
Syyskuun Oriflamen tilaus sisälsi hiusnaamion, luomiväripaletin ja hyvinkin tutun voiteen :D





Carlsonilla piipahdin myöskin työpäivän jälkeen ja kappas! sinne oli tullut uusi trend edition, joka kantaa nimeä prime & last - daily diaries -. Kokoelma sisälsi pääasiassa ihonhoitoa, kuten puuteri, primer, kasvonaamio..
 
Nappasin kolme bubble sheet maskia sekä kaksi jumbokokoista puuteria, joissa on tuotetta 22 g. Jos vertaa all about matt -sarjan valkoiseen kivipuuteriin (se punatekstinen), on siinä 8 g ja saman merkin vedenkestävässä puuterissa 9 g (se turkoosi/vihertävä tekstinen).
 
Tarjouslaarista ostin töpöttelysieniä + siveltimen. Tykkään tämmöisistä huokoisemmista enemmän, kuin meikkisienistä, mutta en oikein tiedä mistä näistä oikein saisi?







Oletko sinä tehnyt jotain löytöjä, vai onko tähtäimessä I Love Me -messut?







6 kommenttia:

  1. Onpas runsaat satsit kaikkea kivaa:)
    Mä olen nyt vähän himmaillut ostosten kanssa, vaikka kauppojen kosmetiikkaständeillä tuleekin norkoiltua. Täytyy satsata enemmän sitten I love me -messuihin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miun ei messuille tarvihe säästää, kun jätän ne välistä tänä vuonna.

      Mutta on nuita ostoksia jo tullut senkin edestä tehtyä :')

      Poista
  2. Mä olen satsannut TBS kalenteriin, tuli kans hankittua Naked Cherry ja Cesars tilauskin tuli tehtyä...eli kaikkea "pientä" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie kävin kahdesti jopa 3 + 1 -päivillä, nyt selaan verkkokauppaa :'D Yllättävän paljon on kyllä mennyt verkkokaupastakin tuotteita :O

      Poista
  3. Oi miten ihana pakkaus tuossa essencen ripsarissa! Yleensä kaikki syksy-teemaiset jutut iskee meikäläiseen :) Ripsarista ei varmaankaan ole vedenkestävää versiota? Palettikin näyttää kivalle, mutta juuri äskettäin tilasin Profusionin luomiväripaletin (ja entisissäkin on jo riittävästi), joten se jää nyt hankkimatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ainoa ripsari tuossa trend editionissa :/ Eikä ole ihan perusmusta, vaan ruskea.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)