24.7.2019

Avon - Iceberg White, China Glaze - What I Like About Blue & OPI - Tempura-ture is Rising!

Sorruin taas tekemään helpot kynnet, samalla pengoin testaamattomien lakkojen pussia ja sieltä löytyi kiva parivaljakko!

Pohjalla Avon Iceberg White, joka on todella hyvä valkoinen lakka. Jos siulla on vakaa käsi ja tasainen lakkausjälki, niin tämän saisi peittämään yhdellä kerroksella. Miun pullo on vajunut jo yli puolen välin, niin massa on hieman jo jämäkämpää, mutta silti liikkuu pullossa. Kynsillä kaksi kerrosta.




Lakkojen omilla siveltimillä huiskin menemään ja lisäilin jo otsikoissa mainittua China Glazen What I Like About Blue, joka on turkoosi kultaisella shimmerillä. Toisena parina oli OPI Tempura-ture is Rising!, jossa on korallinen sävy ja yllätyksekseni tässä on myös mukana jotain hopeita (?) kimallehippusia! Olen muutamasta blogista katsellut swatcheja, mutta niissä ei tätä ominaisuutta mainita, jos teiltä löytyy tämä sävy joko normi- tai geeliversiona, niin onko teillä hippusia mukana?

Lakka on ollut osana Tokyo Spring 2019 -kokoelmaa.

Samaan hengenvetoon voisin todeta, että miksi näitä uusia kokoelmia ei myydä ns. normaalina versiona? Meillä Sokoksella se perusvalikoima on muuttunut niihin uusiin pulloihin, mutta uudet kokoelmat ovat aina näitä Infinite Shine -sarjan lakkoja, sama juttu esim. Kicksin verkkokaupassa, jossa ei myöskään ole ollenkaan siellä perusosastolla näitä uusia kokoelmia. Vai onko jossain päin Suomea toisin?

Infinite Shine lakat noin 19 €/kpl ja peruslakat noin 15 €/kpl.









Kynsillä tietty myös päällyslakka. 😜















4 kommenttia:

  1. Hienot kynnet! :) Multa löytyy kanssa Tempura-ture (Infinite Shine) ja pullossa näkyy selvästi hippuja :O

    Ainakin Bangerheadilta saa niin normi- kuin IS-versiot OPIn lakoista ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa! En ole siis ainoa kenellä hippusia on :D

      Ärsyttää, kun Kicksiin ei tule uusia OPIn kokoelmia normilakkoina, kun saisi aina niitä alekoodeja sinne..

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)