3.7.2019

Boxycharm kesäkuu 2019 - Getaway

Poikkeuspäivänä postaus, sillä muuten tämän esittely menisi jo yli puolen välin kuuta. Nyt pitää takoa kun boksi on suht tuore.

Kesäkuun teemana oli Getaway. Boxycharmia ei voi tilata suoraan meille, vaan välityspalvelujen kautta.

Boxycharmin sivuilta voit käydä katsomassa menneiden boksien sisältöjä, toisinaan variaatioita on todella runsaasti. Esimerkiksi tässä boksissa tuotteita oli yhteensä huimat 23 erilaista, joita olisi sinulle voinut osua.






Sisältö: 


➤ Touch In Sol No Poreblem Prime Essence, 30 ml (23 $).
➤ Tarte Tarteist™ Pro Glow Cheek Palette V3 (45 $).
➤ Skin&CO Roma Truffle Therapy Whipped Cleansing Cream, 100 ml (25 $).
➤ Haru Haru Wonder Maqui Berry Anti-Oxidant Mask - Trio Pack (9 $).
➤ Dominique Cosmetics Lemonade Lipgloss, sävy Peach Tea (17 $).








Miun paketeista on tullut jo useampi putsari, aiemmin ilmestynyt Farmacy, toukokuussa tuli Glamglow ja nyt tämä Skin&CO :D Farmacyn putsarin olen tosin saanut jo käytettyä pois. Tässä puhdistusvoiteessa on todella voimakas, mantelinen tuoksu tulee jo pakkauksen ulkopuolella vastaan.

Touch In Solin aiempi primer ei itselläni toiminut, joten saa nähdä miten tämän kanssa käy. Primer on todella vesimäistä, hieman tasoitti omia ihohuokosia, mutta niitä jäi kuitenkin vielä näkyviin. Laitoin Lumenen Skin Glow Tint, vai mikäseoli ja silti huokosia oli helposti nähtävissä.

Kasvonaamiot ovat väriltään hieman rusehtavia, koska ne on tehty valkaisemattomasta kuidusta. Istui hyvin kasvoille ja olivat sopivat kosteutettuja.


Muut jäävät tästä boksista käyttöön, paitsi Tarten poskipuna/highlighter/korostuspaletti, sillä ei ole itselleni mitään käyttöä. Se tavataan siis jossain vaiheessa Instagramin arvonnassa, tällä viikolla kuitenkin.










Boksin kokonaisarvo: 119 $.









2 kommenttia:

  1. Mulla oli ihan täysin sama sisältö omassa boksissa. Tykkäsin kyllä kovasti kaikista, tosin ne huulikiillot voisi joskus korvata jollain muulla kun mulla alkaa kaappi jo niitä pursuta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, yllättää kyllä aina vaikka 23 erilaista tuotetta on vaihtoehtona ja silti tulee huulikiilto/puna :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)