28.7.2019

Ostoksia - Carlson, The Body Shop, Kicks, Oriflame, Avon

Ostoksia menneiltä ajoilta, about kesäkuulta viimeisimmät.

Käytiin kaverin kanssa syöpöttelemässä ja sen jälkeen sitten pyörittiin vielä hetken kaupungilla, joten suuntasimme The Body Shopin alennuspöytien ääreen, mistä mie nappasin mukaan Cactus Blossom ja Ginger -suihkugeelit, nämä olivat kausituotteita ja näin ollen siis poistumassa. Myös Banaani -sarjan suihkugeeli oli poistumassa.

Kicksin alepöydästä puoleen hintaan Clean Warm Cotton -hajuvesi, vanhalla kuosilla. Olen käyttänyt samaisen tuoksun loppuun 2013 :D

Iberon ponnarit Carlsonilta alle parilla eurolla.





Catricen Fix & Care Spray Lime myös Carlsonilta. Tämän kohdalla huomasin vasta kotona, että pohjalla lillui möykky, ravistelin ja niinpä tietenkin, tämä oli shimmerinen versio. Oletan, että tämä oli ainoa suihke, jossa shimmeriä oli.

Jos shimmermöykky menee nätisti pohjalle, niin käytän ilman ravistelua, sillä en tykkää mistään shimmerisistä kasvosuihkeista/vartalotuotteista. Jos kimalle ei jää selkeästi möykylle, niin pistän tämän varmaan eteenpäin.





Avonin tilaus kesäkuulta.

Pari uutta Senses -sarjan tuoksusarjaa; Zen -nestesaippua, Chi -suihkugeeli ja Tranquil Moments - suihkugeeli.

Pinkeissä tuubeissa värikkäitä ripsareita, mustassa tuubissa ihan perusripsari, joka taisi olla poistossa.
Lisäksi uutuus kasvosuihke ja pari kynsilakkaa, jotka on täällä blogissa nähty jo aiemmin.





CesarsShoppiin tein tilauksen kun Picture Polishin uusia lakkoja julkaistiin, Faith sai korkkiin hieman teippiä, kun se oli hitusen halki. Miun mysteerilakka oli Spell, ja nämä mysteerilakat tuli nyt ihan normaalisti myyntiin. Mie pistin Spellin eteenpäin vaihtareina ja sain tilalle Bohon.





Tämä Essien kaveri puolestaan oli jokapuolelta loppu, ilmeisen suosittu siis. Tiers of Joy on hän nimeltään ja sain tämän kokoelmaani erään toisen harrastajan kautta, joka bongasi viimeisen kappaleen hänen lähikaupastaan :D

Joensuusta en löytänyt mistään, tosin Essie -ostopaikkojakaan ei ole kovin pahemmin täällä ole (Kicks ja Sokos). Kaupungin laitamilla Prisma ja CM Pilkko.





Oriflamen ostoksia parista jaksosta, uutuuksia iso kasa!

Love Nature Sarjaan tuli uusia tuoteperheitä, joista nappasin jokaisesta jotain mm.

miselliveden, naamio & kuorinta ja tonerin. Rasvoittuvalle iholle sopivasta sarjasta ostin testiin kolme tuotetta (vihreät purkit vasemmalla).

Feelgood. -sarja on myös uutuus, ja ostin kaksi suihkugeeliä. Olen testannut Wake Up -tuoksua ja se on omaan nenään aika miehinen!

Sublime Nature oli postikulutuotteena, mutta en oikein tykännyt, joten pistin eteenpäin.

Uudehko suihkugeeli ja sekä poistosta putsari.





Viimeisimmältä jaksolta tilasin essentials -sarjan kausituotteita, joissa on tuoksuna papaija: putsarit ja kasvovoiteet.
Demotuotteista nappasin kynsilakkoja testiin, sekä Feet Up -sarjan kausituotteesta jalkasuihkeen. Niin hyvä tuoksu!






Tuurin Kyläkaupan ostoksia viimeisenä. Mitään huikeaa siellä ei ollut tällä kertaa, itse olen käynyt viimeksi vuosi sitten ja siihen nähden uutuutena oli Bronx Colorsin komeat hyllyt ja pieni määrä Revolution -meikkejä.

Tarjouksessa oli meidän aikaan W7 siveltimet ja välineet - 30% ja Lorealin meikit ja ihonhoito -40%. Lumene outlet oli aika samanlainen kuin viimeksikin.

Catricelta ja essenceltä oli heidän yhteinen kokoelma erillisessä pahviständissä, josta ostin Exotic Fruits -paletin, tämä oli tosin jo aika tyhjäksi koluttu, joten eipä oikein muuta olisi saanutkaan :D

essenceä siellä on 6 metriä eli 2 x 3 metriä ja sieltä nappasin pari kasvonaamiota, siveltimille puhdistusaineen ja pienen silikonisen maton.



















2 kommenttia:

  1. Vitsit mikä määrä kosmetiikkaa! Kaikkea ihanaa löytyy tuolta joukosta<3 Toi TBS:n Ginger-sarja kiinnostaisi kovasti, en oo jostain syystä päässyt sitä edes tuoksuttelemaan :D Ja kohta taitaakin olla jo liian myöhäistä.. Cactus Blossom suihkugeelin sain juuri itse loppumaan, sekin on ihanaa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo inkivääri - sarjan käsisaippua toimii hyvin keittiössä, yllättävän tehokkaasti peittää esim. sipulin tuoksun käsistä.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)